Προς το περιεχόμενο

ποιο GPS γυρω στα 200ευρω + (destinator 7)

darksoho33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, στην αγορα υπαρχουν gps με ενσωματομενο το τελευταιο destinator 7? και αν ναι ποια? ή ειναι μονοδρομος το ξεκλειδωμα καποιον συσκευων και περασμα destinator οπως στο Mio c220 που διαβασα πιο πριν.

ευχαριστω εκ των προτερων

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για μενα φιλαρακι παρε ενα gps mio c220 κ περνα μεσα το destinator 7....ειναι η πιο οικονομικη λυση!!!αυτο εκανα κ εγω!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα.

σου παίζει καλά το destinator7 στο Mio C220?

Εμένα έχει τα παρακάτω βασικά προβλήματα (τα οποία δεν τα έχει το PDA P550 που έχω)

1) Οι χάρτες δεν κάνουν rotate

2) δέχεται τους δρόμους μόνο οταν τους γράψεις με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλειπο με μικρα.

Δημοσ.

Από άλλο Φόρουμ είναι τα παρακάτω τα οποία απλά παραθέτω αντιγράφοντας.

«Μεταφράζω και συνοψίζω ορισμένα από αυτά που βρήκα δεξιά και αριστέρα στο net:

H Destinator τέθηκε σε δίμηνη προστασία υπό τους νόμους του κράτους των Η.Π.Α , λόγω πτώχευσης (το επονομαζόμενο Chapter 15).

Η διαδικασία αυτή επιτρέπει στην εταιρεία που βρίσκεται υπό πτώχευση να «παγώσει» τις οφειλές της προς τους πιστωτές της και να θέσει σε λειτουργία τους απαραίτητους μηχανισμούς έτσι ώστε να καλύψει κεφάλαια που λείπουν.

Δημοσ.
Από άλλο Φόρουμ είναι τα παρακάτω τα οποία απλά παραθέτω αντιγράφοντας.

«Μεταφράζω και συνοψίζω ορισμένα από αυτά που βρήκα δεξιά και αριστέρα στο net:

H Destinator τέθηκε σε δίμηνη προστασία υπό τους νόμους του κράτους των Η.Π.Α , λόγω πτώχευσης (το επονομαζόμενο Chapter 15).

Η διαδικασία αυτή επιτρέπει στην εταιρεία που βρίσκεται υπό πτώχευση να «παγώσει» τις οφειλές της προς τους πιστωτές της και να θέσει σε λειτουργία τους απαραίτητους μηχανισμούς έτσι ώστε να καλύψει κεφάλαια που λείπουν.

Μαλιστα....Κριμα.Ειναι καλο προγραμμα σε συνδιασμο με τους χαρτες της NG.

Δημοσ.

Γιάννη το link του έδωσες στην αναφερομένη συσκευή με εγκατεστημένο Λογισμικό πλοήγησης Sygic DRIVE .. περνει sd με το destinator περασμενο στην καρτα ?

Δημοσ.
Γιάννη το link του έδωσες στην αναφερομένη συσκευή με εγκατεστημένο Λογισμικό πλοήγησης Sygic DRIVE .. περνει sd με το destinator περασμενο στην καρτα ?

Nαι μια χαρα το παιρνει το destinator.Ειναι ξεκλειδωτο το μηχανακι.

Δημοσ.

Είχα σκοπό (όπως και θα κάνω μάλλον) να δημιουργήσω ένα θέμα για αγορά gps δέκτη και βάση στήριξης για το αυτοκίνητο. Αλλά απ´ ό,τι βλέπω θα μου πάει γύρω στα 100 ευρώ αυτή όλη η δουλειά.

Και είδα εδώ ότι προτείνετε το RYE Traveler 3503 από τον Κωτσόβολο. Το έχει κανείς; Αξίζει τον κόπο και τα λεφτά του, ώστε να το αγοράσω και να μην κάνω τις πατέντες με δέκτες και με βάση στήριξης; Θα μου ερχόταν κουτί η όλη φάση.

Και μου άρεσε που γράψατε ότι είναι δοκιμασμένο gps.

Και τέλος, δηλαδή με τη μία πέρνει το destinator 7; Δηλαδή δε θα μου δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτό το ζήτημα; Το πρόγραμμα που έχει είναι αξιόπιστο;

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...