Προς το περιεχόμενο

Outlook... Βοήθεια με τα spam e-mails !!!

Nick1150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω το outlook 2002 και με έχουν πεθάνει στα spam e-mails. Να σκεφτείτε κάθε πρώι θέλω 20 λεπτά στο γραφείο για να διαγράψω όλα τα άσχετα e-mails και να ξεχωρίσω τα "καλά" e-mails για να κάνω την δουλειά μου !!! Μόλις εχθές διέγραψα μέσα στον χαμό των junk mails κατά λάθος ένα e-mail πελάτη και βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση :mad:

Το θέμα είναι ότι θέλω το outlook γιατί έχω συνδεδεμένο το pda μου όλη μέρα (WM6) και επίσης το γνωρίζω καλά και με βολεύει στην καθημερινότητα μου... βλέπε συναντήσεις, γενέθλεια, επετείους, ραντεβού, σημειώσεις, κλπ....

Υπάρχει τρόπος να κρατήσω το oulook αλλά να γλυτώσω από τα spams ;

Ευχαριστώ

:-)

Δημοσ.

Παλίτερα είχα βάλει το Spamihilator έκανε καλή δουλειά από 30-40 spam την ημέρα έπεσε στα 4-5, Φυσικά με τον καιρό που θα μαθαίνει το πρόγραμμα θα είναι ακόμα ακλύτερα. Α και είναι free.

http://www.spamihilator.com/

Δημοσ.
Παλίτερα είχα βάλει το Spamihilator έκανε καλή δουλειά από 30-40 spam την ημέρα έπεσε στα 4-5, Φυσικά με τον καιρό που θα μαθαίνει το πρόγραμμα θα είναι ακόμα ακλύτερα. Α και είναι free.

Αγαπητέ asmorod το έχω κατεβάσει από την στιγμή που έγραψες την απάντηση σου... ήδη μέχρι τώρα έχει μποκάρει 62 spam e-mails και μόνο 2 πέρασαν που του πάτησα "εκπαίδευση" και πλέον θα μπλοκάρει και αυτού του είδους τα mails από δω και πέρα. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο software από αυτό που πρότεινες.

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ :-)

Δημοσ.
Αγαπητέ asmorod το έχω κατεβάσει από την στιγμή που έγραψες την απάντηση σου... ήδη μέχρι τώρα έχει μποκάρει 62 spam e-mails και μόνο 2 πέρασαν που του πάτησα "εκπαίδευση" και πλέον θα μπλοκάρει και αυτού του είδους τα mails από δω και πέρα. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο software από αυτό που πρότεινες.

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ :-)

Καλο θα ειναι να ελεγχεις και τα μπλοκαρισμενα πριν τα διαγραψεις οριστικα γιατι καμια φορα μπλοκαρει και οχι spam. Και σε τετοιες περιπτωσεις εκτος απο το μαρκαρισμα ως not-spam κανε και add to friends

Δημοσ.
Καλο θα ειναι να ελεγχεις και τα μπλοκαρισμενα πριν τα διαγραψεις οριστικα γιατι καμια φορα μπλοκαρει και οχι spam. Και σε τετοιες περιπτωσεις εκτος απο το μαρκαρισμα ως not-spam κανε και add to friends
ναι το πρόσεξα έχει και αυτή την επιλογή....

πάντως μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει ακόμα. δείχνει καλά δείγματα :-)

Δημοσ.

Thanks φιλε, θα το δοκιμάσω και ελπίζω να δουλέψει.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
ναι το πρόσεξα έχει και αυτή την επιλογή....

πάντως μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει ακόμα. δείχνει καλά δείγματα :-)

χωρίς ιδιαίτερη "εκπαιδευση" το προγραμμα αυτό έχει απίστευτη αποτελεσματικότητα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...