Προς το περιεχόμενο

Ποιό Ελληνικό χαρτογραφικό portal προτιμάτε ;

Hal9000

Ποιό Ελληνικό χαρτογραφικό portal προτιμάτε ;  

1. 1. Ποιό Ελληνικό χαρτογραφικό portal προτιμάτε ;

• Driveme.gr
      292
    • In.Gr/Maps
      32
    • Navigation.gr
      41
    • Ploigos.gr
      116
    • RoadExplorer.gr
      43
    • YouDrive.gr
      23
    • Maps.flash.gr
      21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμαζοντας ολα τα σιτε (ηξερα μονο το driveme.gr και αυτο ψηφισα - κακως) ειδα οτι το http://www.youdrive.gr/ ειναι πολυ βολικο και ισως και το πιο γρηγορο!

Εμφανιζει και γυρω γυρω διαφορα σημεια & σου λυνει τα χερια πολυ ευκολα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το RoadExplorer.gr εχει ολα τα χωρια... ειναι μακραν το καλυτερο

το driveme ειναι για να σου σπαει τα νευρα... απορω πως η φορθνετ δεν εχει ξαναγραψει τον κωδικα...

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ συχνά το driveme και δεν είχα ποτέ πρόβλημα..Αλλά τα γούστα και οι απαιτήσεις του καθένα είναι διαφορετικές...

Δημοσ.

To driveme μιας και είναι απο τα παλαιότερα που γνωρίζω και χρησιμοποίησα

Το ploigos γιατί μου αρέσει το interface

Tο RoadExplorer δεν μου δουλεύει σε Opera, FF και IE βγάζει script error

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ψήφισα το ploigos επειδή μου αρέσει αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποιώ το driveme το maps in gr και τον ploigo (και λίγο google earth). Γιατί άλλο βγάζει τον ΤΚ άλλο όχι στον ploigo δεν μπορείς να τυπώσεις σωστά,άλλο είναι πολύ αργό κ.ο.κ..

Δημοσ.

Συνήθως τo driveme, αλλά μονίμως σέρνεται και βρίσκομαι σε αναζήτηση για ένα ισάξιο αντικαταστάτη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο τα Ploigos.gr Navigation.gr

In.Gr/Maps YouDrive.gr

Maps.flash.gr ( το ενα σερνοτανε, το αλλο ηταν πολυ γρηγορο αλλα δεν ειχε δρομους, αλλο ειχε μονο για ορισμενες περιοχες ) μονο το http://www.roadexplorer.gr μου εβγαλε την διαδρομη που με ενδιαφερει ( αιγιο-λευκαδα )... οποτε μαλλον θα επρεπε να αλλαξω ψηφο !

+ to oti ειναι πολυ εξυπνο κατω δεξια ο χαρτης που υπαρχει καθως και το παραθυρο που βγαινει οταν πατας ενα σημειο απο την καθορισμενη διαδρομη ( αριστερα απο τον χαρτη )

20080725203943ppppppgr9.th.jpg

Δημοσ.

Εγώ τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούσα το -όχι και τόσο πρακτικό τελικά- driveme.gr (δεν είχα ανακαλύψει τα υπόλοιπα)

Τώρα πλέον πιστεύω πως το ploigos.gr είναι το καλύτερο, αν και του λείπουν πράγματα άρα λίγο πολύ για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας θέλουμε 2-3 :P

Δημοσ.

Το ploigos.gr ειναι πολυ πιο γρηγορο, βγαζει το δρομο του σπιτιου μου εκει που το roadexplorer βγαζει αλλα 'ντ' αλλων.

Μακραν η πιο σοβαρη προσπαθεια, μιας και δεν ειναι απλα ενα interface σε καποιο χαρτη, αλλα εχει και πολυ πληροφορια μεσα...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ και σας ευχαριστώ για το χώρο σας! Πολύ ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις σας και οι ψηφοφορίες!

Είδα τα sites και μπορώ να πώ ότι το χειρότερο όλων είναι το driveme! Απορώ που έχει τόσο υψηλή βαθμολογία! Κάτι που με εξέπληξε θετικά είναι ότι το youdrive.gr σου βγάζει και προτεινόμενη διαδρομή με Μέσα μεταφοράς (στην Αττική όμως μόνο). Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε άλλη ιστοσελίδα. Επειδή έχω στο παρελθόν ασχοληθεί ερευνητικά με αλγόριθμους δρομολόγησης φαντάζομαι ότι έχει πολύ δουλειά απο πίσω. Μάλλον θα είναι ο ΟΑΣΑ απο πίσω...:shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...