Προς το περιεχόμενο

Χαλασε μια φιλια και εμεινε μια πικρη απορια

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το στορυ εχει ως εξης ....

Εχω εναν Φιλο Χ ο οποιος μου εμαθε τα παντα η σχεδον τα παντα στο ιντερνετ

με βοηθησε σε παρα πολλα πραγματα....

η αληθεια ειναι οτι ο Χ οσα μου εμαθε μου τα εδινε με το ''ζορι'' αλλα ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ

απλα εχει τα δικα χουγια (πανε τα ζωα μου αργα)

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ....

Εγω ειμαι ενας τυπος απο την φυση μου ''βιαστικος'' (τωρα μου ηρθε τωρα το θελω)

Ακομη και στην δουλεια μου ειμαι ''ανυπομονος'' ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ουκ ολιγες φορες ΑΚΡΙΒΑ ....

Κατι μου ειπε να με μαθει αλλα δεν πηγε καλα με την πρωτη ....

(ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΨΕΣ) ετσι κι εγω εκανα ενα Θρεντ σε ενα φορουμ αναζητωντας λυση

αναφεροντας....

(διοτι πολυ φοβαμαι πως αυτος που μου αναψε φωτιες με το μηχανηματακι και το προγραμματακι θα μου βγαλει το

λαδι να του αποσπασω κατι ....)[/B]

την επομενη αφου μου εχει πει παλι καποια πραγματα (μισα) ειπαμε (πανε τα ζωα μου ΑΡΓΑ)

βλεπει το απογευμα το ΘΡΕΝΤ και μου απανταει σε εντονο υφος οτι....

(να διαβασω καλα αυτο που εγραψα στο σα'ι'τ ....Δεν τον πληρωνω και να περιμενω .... και αν θελει ΑΥΤΟΣ θα μου πει αυτο που θελω...

οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να μου κανει μαθηματα .... οτι δεν μου ειπε να αγορασω κατι ... για να καταληξουμε στο .... δεν ΑΞΙΖΕΙΣ να ασχολειται κανεις μαζι σου...

εδειξες τι ΣΚΑΤΑ ανθρωπος εισαι που για να μαθεις κατι δεν υπολογιζεις τιποτα

και τι σου απαντησανε στο σα'ι'τ ? τα αρ@@ μου πηρες κτλ)

τελειωνοντας μου ειπε οτι η σχεση μας ηταν ως εδω και μην με ξαναενοχλησεις για ΤΙΠΟΤΑ πια .... τα προβληματα σου μπορεις να τα λυνεις στο σα'ι'τ που πηγες....

ΔΕΝ κρυβω πως περισσοτερο με ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ το οτι ΧΑΛΑΣΕ μια ΦΙΛΙΑ (πιστευω για ΨΥΛΛΟΥ πηδημα) παρα που με χαρακτηρησε ΣΚΑΤΑ Ανθρωπο και δεν αξιζει κανεις να ασχολειται μαζι μου....

διαβαζοντας το ποστ μου διεκρινα οτι μαλλον τον πειραξε η λεξη εκφραση (αποσπασω κατι)

εκανα κινηση προσεγγισης αλλα τον ειδα πολυ ΨΥΧΡΟ και ετσι εκανα ΠΙΣΩ

(ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΩ'Ι'ΣΜΟ)

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ....

....ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ....

τωρα ευχομαι να μην ειχα ασχοληθει με το ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ενω σκεφτομαι να το πουλησω και να ησυχασω ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ διοτι κι αυτος ειπε πολλα ΧΟΝΤΡΑ

που με στεναχωρησαν ....

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΧΩΡΙΣ να μιλαμε για το μηχανηματακι και το προγραμματακι

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ .... χωρις να κραταω ΚΑΚΙΑ

Δημοσ.

κατά την γνώμη μου μια πραγματική φιλία δεν χαλάει με τέτοιες μαλακίες. Οπότε:

1.αν χάλασε, δεν ήταν πραγματική, οπότε στα @@ σου

2.αν ήταν πραγματική, δεν χάλασε, οπότε τα πράγματα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν με 2-3 φράσεις από τον καθένα σας. Μίνι διάλογος του στυλ:

-τι μαλακίες έγραψες ρε, τι να αποσπάσεις, έτσι το βλέπεις;

-ε, εντάξει, μαλακία έγραψα, δεν το εννοούσα έτσι μπλα μπλα...

-καλά.

ή, κάπως αλλιώς:

-τι μαλακίες έγραψες ρε, τι να αποσπάσεις, έτσι το βλέπεις;

-αφού ρε μαλάκα για να μου δείξεις κάτι μου βγάζεις την ψυχή...

-ναι αλλά μπλα μπλα...

Δημοσ.

ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!

ετσι σκεφτηκα κι εγω ....

Και να σκεφτεις οτι δεν ειμαστε παιδακια ....

αλλα μαντραχαλοι 35 εγω και 45-48 αυτος

ΣΚΕΨΟΥ ....

Δημοσ.

Είμαι κοντά στον τρόπο σκέψης του leftermann, αλλά από αυτά που έχεις γράψει, φαίνεται πως η μοναδική συναναστροφή που είχατε περιοριζόταν στο μοτίβο «Ρωτάω-Απαντάω». Είναι έτσι;

Δημοσ.

ίσως επειδη ένοιωθε πραγματικά την φιλία σας και παρεξήγησε τα λεγομενά σου τον πείραξε πολύ και αντέδρασε με αυτόν τρόπο.

νομίζω αν η φιλια είναι πραγματική θα λυθεί η παρεξήγηση όταν του εξηγήσεις πώς(?) τα εννοούσες, με την πουπόθεση βέβαια ότι δεν είναι στενόμυαλλος

Δημοσ.
Είμαι κοντά στον τρόπο σκέψης του leftermann, αλλά από αυτά που έχεις γράψει, φαίνεται πως η μοναδική συναναστροφή που είχατε περιοριζόταν στο μοτίβο «Ρωτάω-Απαντάω». Είναι έτσι;

ΚΑΤΑ 75 % ΝΑΙ

ΑΛΛΑ πραγματικα τωρα δεν με ενδιαφερει να ''ΜΑΘΩ'' τιποτα πια απο αυτον

Απλα επειδη περναω πολυ συχνα απο εκει 2-3 φορες την εβδομαδα δεν μου αρεσει η ΟΛΗ φαση (να ειμαστε μουτρωμενοι και τετοια)

Δεν ειμαι Ανθρωπος που κραταει κακιες και ειδικα για τετοια πραγματα

τα ΘΕΩΡΩ (ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ)

Και ειμαι παντα με το χαμογελο ....

Δημοσ.

αν το πάρεις λίγο πιο σκληροπυρηνικά, στην πραγματική φιλία δεν δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Οι παρεξηγήσεις λύνονται στην γέννησή τους, πριν πάρουν μορφή και σχήμα, με καθαρές και ανοιχτές κουβέντες μούρη με μούρη. Οι παρεξηγήσεις είναι γκομενίστικες.

Δημοσ.
ίσως επειδη ένοιωθε πραγματικά την φιλία σας και παρεξήγησε τα λεγομενά σου τον πείραξε πολύ και αντέδρασε με αυτόν τρόπο.

νομίζω αν η φιλια είναι πραγματική θα λυθεί η παρεξήγηση όταν του εξηγήσεις πώς(?) τα εννοούσες, με την πουπόθεση βέβαια ότι δεν είναι στενόμυαλλος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ που αντεδρασε πολυ το φοβαμαι

Αλλα και εμενα δεν μου εκατσε ωραια η εκφραση γραφης

(ΣΚΑΤΑ ανθρωπος - δεν αξιζεις να ασχολειται κανεις μαζι σου)

ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΑΛΛΑ πανω απο ολα βαζω μια ΦΙΛΙΑ ....

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ

Δημοσ.

Πολλές φορές όταν θυμώνουμε με κάποιον είναι γιατί έχουμε απαιτήσεις από αυτόν που έχουμε επενδύσει σε φιλία, έχουμε μοιραστεί σκέψεις επιθυμίες προβληματισμούς και θέλουμε αναγνώριση, θέλουμε να αισθάνεται αυτός για μας ότι αισθανόμαστε εμεις για κείνον. Όταν δούμε και διαπιστώσουμε άλλα από αυτά που πιστεύαμε, νοιώθουμε προδομένοι, απογοητευμένοι και αντιδρούμε με θυμό και οργή / τουλάχιστον στους περισσότερους αλλά και σε μένα αυτό συμβαίνει.

Δεν είναι ότι δεν ήταν πραγματική η φιλία. Αν συνεβαινε αυτό (χωρίς να θέλω να ισχυριστώ ότι ισχύει ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην συγκεκριμένη περίπτωση, άλλωστε δεν είναι σε θέση να γνωρίζω) πιθανότατα ο άλλος να σε αγνοούσε παντελώς και να διέκοπτε την επικοινωνία σας χωρίς τσακωμούς.

ωστόσο συμφωνώ και με αυτό:

αν το πάρεις λίγο πιο σκληροπυρηνικά, στην πραγματική φιλία δεν δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Οι παρεξηγήσεις λύνονται στην γέννησή τους, πριν πάρουν μορφή και σχήμα, με καθαρές και ανοιχτές κουβέντες μούρη με μούρη. Οι παρεξηγήσεις είναι γκομενίστικες.
Δημοσ.

Αφού έχετε και IRL (in real life) επαφή και μάλιστα συχνά, εύκολα μπορεί να λυθεί η παρεξήγηση. Όμως εδώ υπάρχουν δύο δεδομένα:

1. Τριγυρίζει σε ίδια fora με εσένα

2. Έχεις πετάξει μερικά «τσιτάτα» που δείχνουν να είναι στοχευμένα. Κοινώς, για να τα διαβάσει ο περί ου ο λόγος. Ίσως το κάνεις ασυναίσθητα αλλά πάλι, δεν ξέρω. Συντελούν στο να μην πείθεις ότι τελικά θέλεις να κρατήσεις σχέσεις. Εμένα τέτοια εντύπωση μου δημιουργήθηκε

Δημοσ.

Ειμαι κι εγω λιγο δυσκολος τυπος

ειναι η αληθεια ....

αλλα σε καμια περιπτωση δεν χαραμιζω μια φιλια ....(οχι οτι εχω και πολλες... λογω δουλειας)

Δημοσ.

μηπως θελεις να λυθει η παρεξηγηση με αυτον τον τρόπο δηλαδη γραφωντας το γεγονος εδω; αφου ξερεις οτι διαβάζει το φορουμ.

Τι ειναι αυτο που ρωτας ; για το pc ? και δηλαδη πρεπει να τον καλοπιασεις να σου πει κόλπα στο pc ή να φτιαξεις ενα πρόβλημα;

συγγνωμη αλλα αν εχεις τετοιους φίλους τι να τους κανεις τους εχθρους.

μη μου πεις οτι ποτε δεν αμφεβαλες οτι δεν ειναι φιλος σου.

Το μονο που μπορω να σου προτεινω, μην ξανασχοληθεις μαζι του και οτι θελεις εδω στο ινσομνια θα βρεις απαντησεις

Δημοσ.

Σόρρυ κιόλας ρε αχαχούχα, αλλά ο φίλος σου όντως διαβάζει αυτό το φόρουμ; Δηλαδή αυτά που γράφεις υπάρχει πιθανότητα να τα διαβάζει και αυτός; Αν ναι, με το συμπάθιο κιόλας, αλλά στην θέση του δεν θα σου ξαναμιλούσα.

Δημοσ.

Η μιση Ελλάδα διαβαζει ινσομνια και δεν θα διαβαζει ο φίλος του , αλλα το ειπε πριν οτι διαβασε στο φορουμ δηλαδη στο ινσομνια

η σε άλλο φορουμ ;;;

Δημοσ.
μηπως θελεις να λυθει η παρεξηγηση με αυτον τον τρόπο δηλαδη γραφωντας το γεγονος εδω; αφου ξερεις οτι διαβάζει το φορουμ.

Τι ειναι αυτο που ρωτας ; για το pc ? και δηλαδη πρεπει να τον καλοπιασεις να σου πει κόλπα στο pc ή να φτιαξεις ενα πρόβλημα;

συγγνωμη αλλα αν εχεις τετοιους φίλους τι να τους κανεις τους εχθρους.

μη μου πεις οτι ποτε δεν αμφεβαλες οτι δεν ειναι φιλος σου.

Το μονο που μπορω να σου προτεινω, μην ξανασχοληθεις μαζι του και οτι θελεις εδω στο ινσομνια θα βρεις απαντησεις

Δεν πιστευω οτι μπορει να ειναι ΤΟΣΟ ρηχος (αλλωστε ειναι οικογενειαρχης και με δυο παιδια)

υποσυνειδητα μπορει ΕΓΩ να τον εκμεταλευομαι.... με τροπο που δεν μου ερχεται

η μπορει να υπαρχει οικονομικο οφελος απο αυτη την γνωση ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...