giorgos_76 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Γειά σε όλους... Τελευταία έχω ένα πρόβλημα με το kaspersky...Το βάζω να κάνει ολική σάρωση τον υπολογιστή (είτε my computer scan, είτε rootkit scan) και στο 13-14% κολλάνε τα windows, οπότε αναγκαστικά κάνω restart... Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;;;;Μήπως έχω κάποιο virus???
Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Το kaspersky internet security το είχα για πάνω από 2 χρόνια..είναι πολύ ισχυρό antivirus..αλλά δεν είναι καθόλου καλό antispyware...το πρόβλημά σου θα το λύσει το spyware doctor.. Όταν τελειώσεις το scan με το spyware doctor..θα βγάλεις το kaspersky κ το spyware doctor και θα βάλεις το nod32 smart security..
1000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ε, ναι! Πως αλλιώς θα καταλάβει την αξία του Kaspersky..
giorgos_76 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Το kaspersky internet security το είχα για πάνω από 2 χρόνια..είναι πολύ ισχυρό antivirus..αλλά δεν είναι καθόλου καλό antispyware...το πρόβλημά σου θα το λύσει το spyware doctor.. Όταν τελειώσεις το scan με το spyware doctor..θα βγάλεις το kaspersky κ το spyware doctor και θα βάλεις το nod32 smart security.. Το θέμα μου δεν είναι κατά πόσο καλό ή όχι είναι σαν antivirus το Kaspersky...Αυτό είναι θέμα υποκειμενικό του καθενός...Το θέμα είναι ότι μου κολλάει στα Windows και δεν ολοκληρώνει το σκανάρισμα... Μιάς και είπες όμως για spyware doctor, ίσως να φταίει και αυτό γιατί τα έχω παράλληλα μαζί , αν και δεν βλέπω τον λόγο... Θα δοκιμάσω και θα σου πώ...
Venisk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Αυτό είναι θέμα υποκειμενικό του καθενός... ..ναι..αλλά κόλλησες ιό..οπότε ο μόνος υπεύθυνος είναι το kaspersky..οπότε δεν βλέπω την υποκειμενικότητα του θέματος..εκτός βέβαια κ αν είναι κάτι άλλο που φταίει..αλλά κάνε αυτά που σου λέω κ βλέπουμε.. Θα δοκιμάσω και θα σου πώ... Αυτό ήθελα να διαβάσω..το nod32 smart security είναι πολύ ελαφρύτερο πολύ ταχύτερο κ πολύ πιο ισχυρό απο το kaspersky.. Διαπίστωσε το κ μόνος σου..
giorgos_76 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ..ναι..αλλά κόλλησες ιό..οπότε ο μόνος υπεύθυνος είναι το kaspersky..οπότε δεν βλέπω την υποκειμενικότητα του θέματος..εκτός βέβαια κ αν είναι κάτι άλλο που φταίει..αλλά κάνε αυτά που σου λέω κ βλέπουμε.. Αυτό ήθελα να διαβάσω..το nod32 smart security είναι πολύ ελαφρύτερο πολύ ταχύτερο κ πολύ πιο ισχυρό απο το kaspersky.. Διαπίστωσε το κ μόνος σου.. Δεν ξέρω αν κόλλησα ιό ή αν φταίει κάτι άλλο, γι' αυτό ρώτησα...Να σου πώ όλα αυτά τα χρόνια που χρησιμοποιώ υπολογιστή, πάντα το Kaspersky είχα και δεν μου έτυχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα... Θα δοκιμάσω χωρίς το spyware doctor και σκανάρισμα από safe mode (εκεί δεν κολλάει)....αλλιώς nod32...
we_will_rise Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Αυτό ήθελα να διαβάσω..το nod32 smart security είναι πολύ ελαφρύτερο πολύ ταχύτερο κ πολύ πιο ισχυρό απο το kaspersky..Διαπίστωσε το κ μόνος σου.. Έχει όμως δύο μειονεκτήματα: 1) Δύσκολα βρίσκεις licence που να μην σου κλειδώσει η eset σε 5 μέρες το πολύ. 2) Μπλοκάρει κάποιες εφαρμογές
giorgos_76 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Τελικά όντος έφταιγε το Spyware Doctor...Το απενεργοποίησα και το σκανάρισμα γίνεται κανονικά
skiabox Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Και εγω ημουν υπερμαχος του nod μεχρι που αρχισε να βρισκει ιους σε ολα τα adobe πακετα οποτε εφαγε σβησιμο και εβαλα το kaspersky.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 έχεις κάνει overclocking ? εμένα μόνο τότε μου κόλλησε όλο το pc το kaspersky είναι αρκετά βαρύ την ώρα που scanάρει για ιό και να παγώνει το pc σου τελείως δύσκολο....
Venisk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 1) Δύσκολα βρίσκεις licence που να μην σου κλειδώσει η eset σε 5 μέρες το πολύ. Αν ξέρεις 2 καλά site..δεν κλειδώνει ποτέ.. 2) Μπλοκάρει κάποιες εφαρμογές Ποιές?
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Αν ξέρεις 2 καλά site..δεν κλειδώνει ποτέ.. Ποιές? ρε ψηλέα μην το κάνουμε war πάλι nod Vs Kis ξεκόλλα λίγο εδώ άλλο ήταν το πρόβλημα του παιδιού
giorgos_76 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Και εγω ημουν υπερμαχος του nod μεχρι που αρχισε να βρισκει ιους σε ολα τα adobe πακετα οποτε εφαγε σβησιμο και εβαλα το kaspersky. Kaspersky και ξερό ψωμί... έχεις κάνει overclocking ? εμένα μόνο τότε μου κόλλησε όλο το pc το kaspersky είναι αρκετά βαρύ την ώρα που scanάρει για ιό και να παγώνει το pc σου τελείως δύσκολο.... κάνω εδώ και 6 ώρες σκανάρισμα και ακόμα να τελειώσει
we_will_rise Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Αν ξέρεις 2 καλά site..δεν κλειδώνει ποτέ.. Ποιές? Εγώ δεν μπορούσα να κατεβάσω torrent με το bitlord. Και δεν ήταν πρόβλημα του Router... Εγώ μια φορά είμαι avastιακός !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.