peponis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Το προβλημα μου ειναι το εξης: Μετα το φοτυομα των windows (αφου περασει και το φιδακι) και παει να βγαλει την οθονη υποδοχης μου πεταει μπλε οθονη. Tο παρων μηνυμα το εγραψα σε ασφαλη λειτουργια. Το προβλημα πρεπει να οφειλεται σε ενα υποπτο προγραμμα που εγκατεστησα. Εχω το panda 2008 εκανα ενημερωση και αυτη τη στιγμη κανω ελεγχο του συστηματος.Θα ηθελα να μου πειτε αν οντος ειναι ιος και τι μπορω να κανω για να το βγαλω στην περιπτωση που δεν το εντοπισει το panda (οποιαδηποτε λυση δεκτη εκτος απο format)
dimitris_p Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Το προβλημα μου ειναι το εξης: Μετα το φοτυομα των windows (αφου περασει και το φιδακι) και παει να βγαλει την οθονη υποδοχης μου πεταει μπλε οθονη. Tο παρων μηνυμα το εγραψα σε ασφαλη λειτουργια. Το προβλημα πρεπει να οφειλεται σε ενα υποπτο προγραμμα που εγκατεστησα. Εχω το panda 2008 εκανα ενημερωση και αυτη τη στιγμη κανω ελεγχο του συστηματος.Θα ηθελα να μου πειτε αν οντος ειναι ιος και τι μπορω να κανω για να το βγαλω στην περιπτωση που δεν το εντοπισει το panda (οποιαδηποτε λυση δεκτη εκτος απο format) Δεν κατάλαβα ακριβώς ποιο ειναι το μήνυμα που σου βγάζει? σε ασφαλή λειτουργία μπαίνει? στην μπλε οθόνη αν κοιτάξεις πάνω αριστερά εκτός τα κινέζικα (αν εχεις ελληνικά xp) βγάζει και ενα μήνυμα της ποιο πολλές φορές στα agglika.καθως και κάτω αριστερα υπάρχει ενας κωδικός που αρχίζει απο Παραδειγμα (Stop 0x00000050) διάβασε τι γράφει γιατί αυτό είναι το πρόβλημα.
Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αυτός μπήκε σε ασφαλή λειτουργία για να μας γράψει dimitris_p.. Την άλλη φορά να βάλεις ένα πιο σοβαρό antivirus..όπως το nod32.. Όντως θα βοηθούσε πολύ να μας δώσεις αυτόν το κωδικό που γράφει..αν βέβαια μένει στην μπλε οθόνη και δεν κάνει επανεκκίνηση αμέσως..
peponis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Γιατι δεν καταλαβα τι εχει το panda; εχω διαβασει τα καλυτερα για αυτο. Παντως στο scan βρηκε κατι λιγα.. αλλα το προβλημα συνεχιζετε. Στη μπλε οθονη βγαζει το εξεις: page fall in non page area. Στο δεν βρηκα κατι σχετικο αλλα δεν νομιζω να φταιει ο σκληρος διοτι στο safe mode δουλευει κανονικα(αυτο το λεω διοτι το non page area με παραπεμπει σε σκληρο)
peponis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εχω επεισης και το norton360 2007 και το nod32 rc1 θα βαλω το norton διοτι νομιζω πως ειναι λιγο καλυτερο
mpimpas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 μπαινεις στη microsoft και κατεβαζεις το onecare και το defeder ειναι τον windows σκαναρει τον υπολογιστη για ιους κλπ οτι εχεις μεσα θα στο βρει ean to λειτουργικο ειναι γνησιο φυσικα γιτι εαν δεν ειναι [κλαυτα χαραλαμπε] το νορτον ειναι πολυ βαρυ εγω εχω το panta .παντως το φορματ μαλλον δεν το γλιτωνεις οτι σου βγαζει μπαινεις στη microsoft και το γραφεις στην μπαρα ψηλα αυτη θα σου λυσουν το προβλημα παντος κατεβασε και το sp3 εγω γλυτωσα με αυτο απο μπλε οθονες
mpimpas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 μπαινεις στη microsoft και κατεβαζεις το onecare και το defeder ειναι τον windowsσκαναρει τον υπολογιστη για ιους κλπ οτι εχεις μεσα θα στο βρει ean to λειτουργικο ειναι γνησιο φυσικα γιτι εαν δεν ειναι [κλαυτα χαραλαμπε] το νορτον ειναι πολυ βαρυ εγω εχω το panta .παντως το φορματ μαλλον δεν το γλιτωνεις οτι σου βγαζει μπαινεις στη microsoft και το γραφεις στην μπαρα ψηλα αυτη θα σου λυσουν το προβλημα παντος κατεβασε και το sp3 εγω γλυτωσα με αυτο απο μπλε οθονες ........
peponis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Kαι εγω service pack 3 εχω. Θα δοκιμασω αυτο με τη microsoft και θα σας πω.Καμια αλλη ιδεα ομως;
peponis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αυτη τη στιγμη κανω backup και επειτα format.
Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Γιατι δεν καταλαβα τι εχει το panda; norton360 2007 Γιατί πας από το κακό στο χειρότερο?είναι ότι χειρότερο μπορείς να βάλεις στο pc σου.. και ναι, καλά θα κάνεις να καταλάβεις πως το panda είναι τελείως άχρηστο.. Το norton είναι λίγο καλύτερο αλλά κάνει το μηχάνημα να σέρνεται.. Καλά θα κάνεις να με ακούσεις κ να εγκαταστήσεις το nod32, δοκίμασε το...
peponis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εαν βαλω το norton με 2gb RAM θα ειμαι ενταξει;
dimitris_p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Αυτός μπήκε σε ασφαλή λειτουργία για να μας γράψει dimitris_p.. Οπςςς σορυ!! δεν το καταλαβα. πάντως καλό θα ήταν να απενεργοποίηση την αυτόματη επανεκκίνηση και να μας γράψει τον κωδικό που βγάζει για να βγάλουμε άκρη..
peponis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Βασικα το προβλημα λυθηκε μετα απο το format, ευχαριστω παντως για τη βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.