swiss Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αγαπητοί φίλοι στις 15/04/08 εκανα μια παραγγελια απο το expansys συγκεκριμένα 2 καρτες Spectec SDW-821 WiFi στην αξία των 103 ευρω με τα μεταφορικα και πλήρωσα με χρεωστικη καρτα μεσω paypal. Οταν εγινε η παραγγελία το site ενημερωνε οτι οι καρτες ηταν διαθεσιμες σε 2 ημερες μετα το περας των 2 ημερων η διαθεσιμοτητα εφτασε τις 8 ημερες και ετσι πηγε αλλες περιπου 10 ημερες ,οταν ηρθα σε τηλεφωνικη επαφη με την expansys στις 2/05/08 μου ειπαν οτι αναμανοταν μονο η μια καρτα περιπου στις 15/05/08 και οσον αφορα την αλλη δεν μπορουσαν να μου απαντησουν,φυσικα μετα απο αυτο ακυρωσα την παραγγελια.Απο τις 02/05/08 και μεχρι σημερα που σας γραφω αυτο το μυνημα 05/05/08 οι κυριοι αυτοι παρακρατουν τα χρηματα μου.Και σαν να μην φτανει αυτο δεν μου εχουν δωσει μια σαφη απαντηση στα τηλεφωνηματα που τους εχω κανει για το ποτε θα μου τα επιστρεψουν .Γιαυτο προσεξτε με τη συγκεκριμενη ιστιοσελιδα. Αν λοιπον καποιος καλος φιλος μπορει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.