OROKUSAKI Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 θα είναι πιο ελαφρύ νομίζω από το πρώτο Crysis... Μακαρι να ειναι πιο ελαφρυ απο το Crysis, γιατι δεν εχω καμια ορεξη να ξοδεψω κι αλλα χρηματα για αναβαθμιση:mad:!! 250 ευρω μου στοιχησε η 8800gt +1GB RAM για να μπορω να παιζω το Crysis στο high με playble frame rate...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 σε λιγότερο από ένα θα το ξέρουμε σίγουρα... νομίζω ότι κάπου διάβασα (μπορεί και στα προηγούμενα posts) ότι θα είναι πιο optimized από το πρώτο...
Kasrith Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μακαρι... Αλλιως παλι θα φυγουν τα μαλλιοκεφαλα μας
OROKUSAKI Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ναι το διαβασα και εγω στο site της cryrtek. Λενε οτι θα παιζει ικανοποιητικα ακομα και σε low end pc..
kostacurtas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Εχουν δηλωσει απο την αρχη οτι το Crysis Warhead θα τρεχει σε enhanced και optimized CryENGINE 2. Υπαρχει η πιθανοτητα να γινουν αυτες οι βελτιωσεις και στο Crysis.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Γεγονός είναι πως αν δεν το δούμε στα χέρια μας, δεν ξέρουμε. Και ελπίζω πράγματι το multi να είναι πιο balanced αυτή τη φορά, γιατί θέλω να παίζω με την nanosuit.
Kasrith Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Γεγονός είναι πως αν δεν το δούμε στα χέρια μας, δεν ξέρουμε. Και ελπίζω πράγματι το multi να είναι πιο balanced αυτή τη φορά, γιατί θέλω να παίζω με την nanosuit. Ακριβως... Περιμενουμε λοιπον να δουμε.
personGR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Εχουν δηλωσει απο την αρχη οτι το Crysis Warhead θα τρεχει σε enhanced και optimized CryENGINE 2. Υπαρχει η πιθανοτητα να γινουν αυτες οι βελτιωσεις και στο Crysis. Ειλικρινά δε νομίζω πως την Crytek την ενδιαφέρει πλέον το Crysis... Αν το παραπάνω δεν ίσχυε, θα είχαν δηλώσει επίσης πως θα έβγαζαν νέο patch για το παιχνίδι όπως αρχικά σχεδίαζαν...
kostacurtas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ειλικρινά δε νομίζω πως την Crytek την ενδιαφέρει πλέον το Crysis...Αν το παραπάνω δεν ίσχυε, θα είχαν δηλώσει επίσης πως θα έβγαζαν νέο patch για το παιχνίδι όπως αρχικά σχεδίαζαν... Το patch για το Crysis δηλωσαν οτι δεν βγηκε τελικα γιατι το βαρος επεσε στην αναπτυξη του Crysis Warhead. Αν και αρνητικη αποφαση ηταν και η λογικη. Οταν σε λιγες μερες τελειωσουν με το Crysis Warhead θα μπορουσαν να φερουν τις αλλαγες στην CryEngine 2 και στο Crysis οπως δηλωσαν: Crytek boss Cervat Yerli also says that the changes the firmʼs made to the engine may also be applied to Crysis. Το μελλον θα δειξει...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μπα, λογικό για τα λεφτά είναι μόνο. Δεν αφήνεις παιχνίδι που θες να έχεις σαν "φοβερό" χωρίς support ενώ έχει προβλήματα και να ξεκινάς καινούργιο. Το οποίο πάλι μπορεί να φάει νάρκη το support του. :/ Και EA από πίσω βέβαια που δεν βοηθάει τα πράγματα.
kostacurtas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Crysis Warhead Goes Gold Today both Crytek and Electronic Arts are extremely happy to announce to the community that Crysis Warhead and Crysis Wars (the multiplayer package included with Warhead) have gone gold! Both will ship to stores on September 12th in Europe and September 16th in North America. For those of you who want to reserve your pre-order copy now, simply visit your favourite games retailer and place your order! Thanks everyone! See you in September! Cry-Eddy & Cry-Alex
kostacurtas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 GC 2008: First performance analysis of Crysis Warhead - four GiByte required? At the Games Convention we could play a full section of Crysis Warhead. With console commands we had the fps rate and the memory usage displayed and thus could check the performance...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 χωρίς σοβαρό optimization μέχρι στιγμής...
Bspus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 χωρίς σοβαρό optimization μέχρι στιγμής... Αφου πιο πανω λεει οτι εγινε gold. Οτι ηταν να κανουν το κανανε
LL_NEO Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Πάρτε 4870x2 όσο προλαβαίνετε μάγκες, κάτι μου λέει οτι θα εξαντληθούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.