Προς το περιεχόμενο

Crysis Warhead

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θα είναι πιο ελαφρύ νομίζω από το πρώτο Crysis...

Μακαρι να ειναι πιο ελαφρυ απο το Crysis, γιατι δεν εχω καμια ορεξη να ξοδεψω κι αλλα χρηματα για αναβαθμιση:mad::mad:!! 250 ευρω μου στοιχησε η 8800gt +1GB RAM για να μπορω να παιζω το Crysis στο high με playble frame rate... :devil:

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

σε λιγότερο από ένα θα το ξέρουμε σίγουρα...

νομίζω ότι κάπου διάβασα (μπορεί και στα προηγούμενα posts) ότι θα είναι πιο optimized από το πρώτο...

Δημοσ.

Εχουν δηλωσει απο την αρχη οτι το Crysis Warhead θα τρεχει σε enhanced και optimized CryENGINE 2.

Υπαρχει η πιθανοτητα να γινουν αυτες οι βελτιωσεις και στο Crysis.

• Moderators
Δημοσ.

Γεγονός είναι πως αν δεν το δούμε στα χέρια μας, δεν ξέρουμε.

Και ελπίζω πράγματι το multi να είναι πιο balanced αυτή τη φορά, γιατί θέλω να παίζω με την nanosuit. :)

Δημοσ.
Γεγονός είναι πως αν δεν το δούμε στα χέρια μας, δεν ξέρουμε.

Και ελπίζω πράγματι το multi να είναι πιο balanced αυτή τη φορά, γιατί θέλω να παίζω με την nanosuit. :)

Ακριβως... Περιμενουμε λοιπον να δουμε.

Δημοσ.
Εχουν δηλωσει απο την αρχη οτι το Crysis Warhead θα τρεχει σε enhanced και optimized CryENGINE 2.

Υπαρχει η πιθανοτητα να γινουν αυτες οι βελτιωσεις και στο Crysis.

Ειλικρινά δε νομίζω πως την Crytek την ενδιαφέρει πλέον το Crysis...

Αν το παραπάνω δεν ίσχυε, θα είχαν δηλώσει επίσης πως θα έβγαζαν νέο patch για το παιχνίδι όπως αρχικά σχεδίαζαν...

Δημοσ.
Ειλικρινά δε νομίζω πως την Crytek την ενδιαφέρει πλέον το Crysis...

Αν το παραπάνω δεν ίσχυε, θα είχαν δηλώσει επίσης πως θα έβγαζαν νέο patch για το παιχνίδι όπως αρχικά σχεδίαζαν...

Το patch για το Crysis δηλωσαν οτι δεν βγηκε τελικα γιατι το βαρος επεσε στην αναπτυξη του Crysis Warhead.

Αν και αρνητικη αποφαση ηταν και η λογικη.

Οταν σε λιγες μερες τελειωσουν με το Crysis Warhead θα μπορουσαν να φερουν τις αλλαγες στην CryEngine 2 και στο Crysis οπως δηλωσαν:

Crytek boss Cervat Yerli also says that the changes the firmʼs made to the engine may also be applied to Crysis.

Το μελλον θα δειξει...

• Moderators
Δημοσ.

Μπα, λογικό για τα λεφτά είναι μόνο.

Δεν αφήνεις παιχνίδι που θες να έχεις σαν "φοβερό" χωρίς support ενώ έχει προβλήματα και να ξεκινάς καινούργιο. Το οποίο πάλι μπορεί να φάει νάρκη το support του. :/

Και EA από πίσω βέβαια που δεν βοηθάει τα πράγματα.

Δημοσ.

Crysis Warhead Goes Gold

Today both Crytek and Electronic Arts are extremely happy to announce to the community that Crysis Warhead and Crysis Wars (the multiplayer package included with Warhead) have gone gold! Both will ship to stores on September 12th in Europe and September 16th in North America.

For those of you who want to reserve your pre-order copy now, simply visit your favourite games retailer and place your order!

Thanks everyone! See you in September!

Cry-Eddy & Cry-Alex

Δημοσ.
χωρίς σοβαρό optimization μέχρι στιγμής...

Αφου πιο πανω λεει οτι εγινε gold. Οτι ηταν να κανουν το κανανε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...