ababapanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια το συστημα μου ειναι Ι5 2600, 8GB ram , και καρτα γραφικων nvidia GTX 580. το προβλημα πoυ εχω με το παιχνιδι ειναι οτι ενω μπαινει στα μενου, οταν παει να φορτοσει για να μπει στο παιχνιδι μου κλεινει και μου βγαζει μηνυμα λαθους. Uploaded with ImageShack.us τι μπορει να φταιει?
pappous_soulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Στο κάνει σε άλλο game ή μόνο στο Crysis; Από θερμοκρασίες πως τα πάει η κάρτα; Επίσης, πριν βάλεις αυτόν το driver είχες πετάξει/καθαρίσει τυχόν προηγούμενους;
ababapanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 τι να πω βρε φιλε , δεν ξερω. στο crysis 2 που δοκιμασα μου το παιζει κανονικα. πριν ειχα την 6950 , αλλα μετα οταν εβαλα την Nvidia εκανα απεγκατασταση το Ati catalyst. τι αλλο να κανω?
pappous_soulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να τον ξαναπεράσεις. Κατέβασε το driver sweeper, εγκατέστησε το και κάνε απεγκατάσταση από τη προσθαφαίρεση τους drivers. Μόλις κάνεις reboot, μπες σε safe mode, τρέξε το προγραμματάκι και σβήσε ότι υπολείμματα βρει από παλιούς drivers (nvidia και ati). Μετά restart και εγκατάσταση. Μπορεί όμως και να έχει πρόβλημα ο συγκεκριμένος driver. Ίσως είναι σκόπιμο να δοκιμάσεις κάποιον παλιότερο.
stm00192 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια το συστημα μου ειναι Ι5 2600, 8GB ram , και καρτα γραφικων nvidia GTX 580. το προβλημα πoυ εχω με το παιχνιδι ειναι οτι ενω μπαινει στα μενου, οταν παει να φορτοσει για να μπει στο παιχνιδι μου κλεινει και μου βγαζει μηνυμα λαθους. Uploaded with ImageShack.us τι μπορει να φταιει? Το παιχνίδι είνια γνήσιο ή από τον θείο??
ababapanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 δεν παιζει ρολο αυτο γιατι παλιοτερα , με αλλη καρτα μου το επαιζε... κατι στις ρυθμισεις πρεπει να φταιει αλλα δεν ξερω τι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχουν περαστεί σωστά οι Drivers. Ξαναβάλε τους Drivers με Clean Install.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.