Προς το περιεχόμενο

Crysis Warhead

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για μένα το crysis μέτριο είναι αλλά τεχνολογικά είναι το απόλυτο!

τώρα πρέπει να συμφωνήσαμε όλοι :-)

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αποψη μου το crysis εχει πολυ βαθυ gameplay απο οσο νομιζουν καποιοι κονσολαδες και με μη καλο ξενερωμενει pchardwarades!

Βαλε και παιξε delta και ορμα μεσα στη ζουγκλα. Εκει να δεις βαθος gameplay......πολυ καλυτερο απο κονσολιστικα shooter killzone, και αλλα που ηταν κατα βαση γραμμικα, με 5 κινησεις και καλα! Ψευτοδραση!

Ενω στο crysis πρεπει να μετρησεις την καθε σου κινηση στο επιπεδο delta , το πως θα χρησιμοποησεις τις δυναμεις σου για να βγεις νικητης....

Οσο για τα γραφικα physics παιζει μπαλα μονο του, απο πισω του υπαρχει μονο το Χαος....

Δημοσ.

Ξεχάστε το Delta Difficulty του "vanilla" Crysis ρε σεις. Κατεβάστε το Advanced AI και τότε παίξτε το σε Delta Difficulty να δείτε την γλύκα ;)

Δημοσ.
Ξεχάστε το Delta Difficulty του "vanilla" Crysis ρε σεις. Κατεβάστε το Advanced AI και τότε παίξτε το σε Delta Difficulty να δείτε την γλύκα ;)

Παλικάρι, τι ξεστόμισες μόλις τώρα? Υπάρχει τέτοιο πράγμα?

Για.... δώσε Link! :P

Edit: Δεν υπάρχει/ παίζει για το Warhead?

Δημοσ.

Ρε σεις τοσο μικρο ειναι ?? Το τερματισα για πλακα.

Ηταν πολυ μικρο.Σε 3 μερες παιζοντας 3-4 ωρες την ημερα

Με βαθμο δυσκολιας το Medium το ειχα με ολα τα settings στο Enthusiastic και χωρις ΑΑ.

Δημοσ.
ε ναι, αφού θεωρείται "expansion" :P

A, ναι ??? Δε το ξερα:-)

Παντως μπορω να πω πως μου αρεσε το παιχνιδι. Πιο πολυ απο το Crysis το κανονικο

Παιρνω πισω αυτα που ελεγα παλιοτερα :P:p (οποιος καταλαβε, καταλαβε )

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω ενα προβληματακι. Μετα απο καμποσο καιρο ειπα να ξανακανω install το Crysis wardhead να το ξαναπαιξω. αλλα οταν παταω play μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η εκκινηση του παιχνιδιου , εδνεχομενως να υπαρχει προβλημα επικοινωνιας με τον διακομιστη αδειων...κτλ

Τι παιζει??? Γνησιο το εχω φυσικα οχι απο τον θειο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χθες έβαλα το crysis warhead στο pc μου και κολάει απιστευτα.Κανονικά δεν θα μου φενόταν περίεργο αλλά με το pc που πήρα μάλλον είναι.Ορίστε τα specs,πείτε τη γνώμη σας.

CoolerMaster Haf 932 Black Case

CoolerMaster Silent Pro M1000 RS-A00-AMBA-J3 1000W Modular PSU

Intel Core I7 960 (s1366, 3.2 GHz, Cache 8MB, Tray)

CoolerMaster V10 CPU Cooler (RR-B2P-UV10-GP)

Asus P6X58D Premium (1366, DDR3, X58)

Corsair 6GB DDR3-1866 Ram Kit (3 x 2GB, PC3 15000, 9-9-9-24, TR3X6G1866C9DF)

XFX 5970 BE OC (PCI-Express, DDR5, 2GB)

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Χθες έβαλα το crysis warhead στο pc μου και κολάει απιστευτα.Κανονικά δεν θα μου φενόταν περίεργο αλλά με το pc που πήρα μάλλον είναι.Ορίστε τα specs,πείτε τη γνώμη σας.

CoolerMaster Haf 932 Black Case

CoolerMaster Silent Pro M1000 RS-A00-AMBA-J3 1000W Modular PSU

Intel Core I7 960 (s1366, 3.2 GHz, Cache 8MB, Tray)

CoolerMaster V10 CPU Cooler (RR-B2P-UV10-GP)

Asus P6X58D Premium (1366, DDR3, X58)

Corsair 6GB DDR3-1866 Ram Kit (3 x 2GB, PC3 15000, 9-9-9-24, TR3X6G1866C9DF)

XFX 5970 BE OC (PCI-Express, DDR5, 2GB)

Το haf και η ψυκτρα της cpu φταιει.

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν ήδη θέματα και για το Crysis και για το Crysis Warhead.

Κάποιες πληροφορίες που μπορείς να δώσεις παραπάνω (ή να αναρωτηθείς):

- Τι άλλα προγράμματα τρέχεις παράλληλα; (μήπως κάποια προγράμματα ή υπηρεσίες των Windows εκτελούνται στο παρασκήνιο, ενώ θα μπορούσαν να μην τρέχουν; )

- Τα κολλήματα συμβαίνουν μόνο στο Crysis Warhead ή και σε άλλα (σύγχρονα και απαιτητικά) παιχνίδια;

- Τι εννοείς "κολλήματα" ακριβώς. Πότε συμβαίνουν (πάντα, τυχαία, σε σκηνές με πολλούς χαρακτήρες; ) ; Ποιο είναι το framerate που έχεις κατά μέσο όρο στο παιχνίδι;

- Έχεις περασμένους τους τελευταίους Catalyst 10.4 (ή έστω πρόσφατους) για την κάρτα γραφικών σου; Τους έχεις περάσει σωστά;

- Το έχεις αυθεντικό; Έχεις περασμένο το πιο πρόσφατο patch; (νομίζω είναι το 1.4)

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδια δεν ξερω αν υπαρχει πιο πισω τετοιο θεμα...αλλα επαιζα το crysis warhead στο pc μου και στην πιστα adapt or perish σταματει ο ηχος και μετα απο λιγο κολλαει η οθονη και το pc δεν κανει τιποτα... ουτε το task manager δεν ανοιγει εχω windows 7 64 bit μπορει να φταιει το οτι δεν ειναι γνησιο το παιχνιδι?????

τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη ειναι στην υπογραφη μου....

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εχει ξαναειπωθεί η αν έτυχε σε κάποιον κάτι τέτοιο όμως έπαθα πλάκα μ'αυτό που συνέβει με

το παιχνίδι εκει λοιπόν που πυροβολούσα (χωρίς να τρέξω κάποιο trainer) ξαφνικά αντί για σφαίρες πυροβολούσα κοτόπουλα (crysis chiken-warheαd έπρεπε να λέγεται) και το ωραίο ειναι πως και οι εχθροί πυροβολούσαν επίσης κοτόπουλα δεν ξέρω αν πρόκειται για κάποιο bug η κάτι αλλο αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...