Προς το περιεχόμενο

Crysis Warhead

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικα το GoW εχει πιο σοβαρο στυλ απο το Crysis.

Το Crysis ειναι ολο χρωματα και αλλα τετοια. Λες και ειναι τελειως καρτουνιστικο.

Αποψη μου ειναι φιλε μου αυτη. Απλα θεωρω καλυτερο το GoW.

Πειραζει ??:P

Δημοσ.

alexis333 δεν πειράζει ...άλλα δεν είναι θέμα άποψης ακριβός!

είναι και θέμα τεχνικών γνώσεων πάνω στις τεχνολογίες που γίνονται χρήση. όταν μιλάμε για γραφικά αναφερόμαστε πάντα σε συνάρτηση με αυτές της τεχνολογίες. το γούστο είναι μια παράμετρος αλλά αναμφίβολα και η τεχνολογική υπεροχή μετριέται με πολύ πιο συγκεκριμένα κριτήρια ;)

ε το crysis είναι ότι πιο εξελιγμένο έχουμε να δείξουμε σε αυτό τον τομέα. (πάντα τεχνολογικά)

Δημοσ.

Kατσε να το πω καλυτερα.

Μαρεσει περισοτερο το GoW απο το Crysis. Εχω παιξει και τα δυο:-)

Οπως παιζω τοσο καιρο και Τετρις (στο κινητο :P) απλα επειδη μαρεσει. Μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αλλα εμενα μαρεσει.

Τωρα ειμαι σαφης ??? Αυτο δεν ειναι θεμα γνωσεων. Ειναι θεμα γουστου :P

Δημοσ.
Kατσε να το πω καλυτερα.

Μαρεσει περισοτερο το GoW απο το Crysis. Εχω παιξει και τα δυο:-)

Οπως παιζω τοσο καιρο και Τετρις (στο κινητο :P) απλα επειδη μαρεσει. Μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αλλα εμενα μαρεσει.

Τωρα ειμαι σαφης ??? Αυτο δεν ειναι θεμα γνωσεων. Ειναι θεμα γουστου :P

Σαν τα γραφικα του Gears of War που μου αρεσαν πολυ δεν εχει.;)

ο όρος γραφικά είναι πολύ συγκεκριμένος.

αν τον αντικαταστήσεις με την λέξη "στυλ" (έστω παράλληλα!) πάω πάσο...

Δημοσ.

Όσο και να χτυπιέται κάποιος, τόσο ρεαλιστικά γραφικά όσο του Crysis δεν έχουν βγει ακόμα (εκτός κι αν κάποιος στην ζωή του έχει βάλει ένα φίλτρο και τα βλέπει όλα καφέ αλά GoW :P).

Η Chrome4 φαίνεται υποσχόμενη ώστε να πλησίασει κάπως το Crysis (βέβαια την lamer-ιά την έκανε η Techland στο CoJ: Bound In Blood και έσκισε εντελώς το LOD... και δεν έδωσε την δυνατότητα να το αλλάξουμε κι όλας)! Πλέον όμως έχει καταντήσει αστείο εν έτη 2009, ο τίτλος με τα καλύτερα γραφικά να είναι του... 2007

Δημοσ.
Όσο και να χτυπιέται κάποιος, τόσο ρεαλιστικά γραφικά όσο του Crysis δεν έχουν βγει ακόμα (εκτός κι αν κάποιος στην ζωή του έχει βάλει ένα φίλτρο και τα βλέπει όλα καφέ αλά GoW :P).

Η Chrome4 φαίνεται υποσχόμενη ώστε να πλησίασει κάπως το Crysis (βέβαια την lamer-ιά την έκανε η Techland στο CoJ: Bound In Blood και έσκισε εντελώς το LOD... και δεν έδωσε την δυνατότητα να το αλλάξουμε κι όλας)! Πλέον όμως έχει καταντήσει αστείο εν έτη 2009, ο τίτλος με τα καλύτερα γραφικά να είναι του... 2007

υπάρχει και του arma2 που για μένα είναι ισάξια...και στην ποιότητα αλλά και στο πόσο βαριά είναι..:-(

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτως.Ο τιτλος με τα καλυτερα γραφικα ειναι απο το 2007 λογω του οτι εκτος απο τα παιχνιδια στρατηγικης και τα racing sims,ολα τα υπολοιπα ειναι multiplatform.Δεν ειναι τυχαιο οτι τα κορυφαιο γραφικα ειναι σε pc exclusives μεχρι στιγμης.Crysis,Stalker,Arma II...Αν το CoJ2 κυκλοφορουσε μονο σε pc θα τριβαμε τα ματια μας.Αλλα τι να κανουμε.Θελουν και fps με gamepad στην κονσολα..

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση με το συστημα της υπογραφης το παιχνιδακι αυτο σε 8xAA , 1680x1050 να γονατιζει το συστημα ?? Αφου μου κολαει με αυτες τις ρυθμισεις. Μονο οταν κατεβαζω αναλυση ή ΑΑ κατι γινεται.

φυσιολογικότατο, στο Crysis ξεχνάς το AA, βολέψου με AF μόνο :P

Δημοσ.

Αυτό δε σημαίνει κάτι.Τι να τα κάνω εγώ τα κορυφαία γραφικά αν δε μπορεί να τα σηκώσει ο Η/Υ?Και βασικά όχι μόνο ο δικός μου αλλά και πολλοί άλλοι.Υπάρχουν παιχνίδια με πολύ καλά γραφικά(εντάξει όχι σα του Crysis) που είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακά και πόλυ "ελαφριά".Πχ Bioshock,Half life 2 episode 2...Αλλωστε το crysis μόνο τα γραφικά έχει και οποιάδηποτε σύγκριση με τα παραπάνω παιχνίδια σε άλλους τομείς μάλλον ακούγεται αστειά....

Δημοσ.
Αυτό δε σημαίνει κάτι.Τι να τα κάνω εγώ τα κορυφαία γραφικά αν δε μπορεί να τα σηκώσει ο Η/Υ?Και βασικά όχι μόνο ο δικός μου αλλά και πολλοί άλλοι.Υπάρχουν παιχνίδια με πολύ καλά γραφικά(εντάξει όχι σα του Crysis) που είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακά και πόλυ "ελαφριά".Πχ Bioshock,Half life 2 episode 2...Αλλωστε το crysis μόνο τα γραφικά έχει και οποιάδηποτε σύγκριση με τα παραπάνω παιχνίδια σε άλλους τομείς μάλλον ακούγεται αστειά....

Το Warhead μια χαρά παιχνιδάρα είναι πάντως. Και σε όλους τους τομείς. Δοκίμασέ το ειδικά σε δυσκολία Delta, να δεις τι γαμάτο γίνεται. Και το πρώτο δηλαδή δεν ήταν κακό, απλά έχανε σε κάποια πράγματα.

Δημοσ.
έμενα μου άρεσε και το TRINE αλλά βγαίνουμε εκτός θέματος... :o

Καλά, το Trine είναι το καλύτερο από όλα, χωρίς συζήτηση!

:-D

Δημοσ.
Υπάρχουν παιχνίδια με πολύ καλά γραφικά(εντάξει όχι σα του Crysis) που είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακά και πόλυ "ελαφριά".Πχ Bioshock,Half life 2 episode 2...

Η διαφορά των παραπάνω με το Crysis δεν είναι μόνο το άμεσο οπτικό αποτέλεσμα που πλέον πολλά παιχνίδια το έχουν σε πολύ καλό βαθμό, αλλά η φυσική και η αλληλεπίδραση στο περιβάλλον, όπου το Crysis σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι έτη φωτός μπροστά.

Σαν παιχνίδι πέρα από τον παράγοντα "γραφικά", το θεωρώ κι εγώ μάλλον μέτριο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:49 ----------

Πλέον όμως έχει καταντήσει αστείο εν έτη 2009, ο τίτλος με τα καλύτερα γραφικά να είναι του... 2007

Εξ' ίσου αστείο είναι όμως το γεγονός πως μετά από 2 χρόνια δεν υπάρχει ακόμα σύστημα να το ξεφτυλίσει σε όλα τα settings/αναλύσεις...

Δημοσ.
Αλλωστε το crysis μόνο τα γραφικά έχει και οποιάδηποτε σύγκριση με τα παραπάνω παιχνίδια σε άλλους τομείς μάλλον ακούγεται αστειά....

Σαν παιχνίδι πέρα από τον παράγοντα "γραφικά", το θεωρώ κι εγώ μάλλον μέτριο.

Αντε μπραβο , υπαρχουν και μερικοι που συμφωνουμε τελος παντων :lol::lol:

Η κριση μου μπορει να μην ειναι και η καταλληλοτερη βεβαια γιατι δεν ειμαι και τρελος φαν των παιχνιδιων. Ελαχιστα ειναι αυτα που με εκαναν να κολησω και να τα συνεχισω. Τα περισσοτερα τα βαριεμαι και που τα βλεπω

Μονο με το PES εχω κολησει απο πολυ μικρος ( απο το psx ) και δε το βαριεμαι ποτε:-)

Kαι τα Resident evil που τα εχω τερματισει σχεδον ολα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...