SomeRandomGuy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ούτε εμένα μου παρουσίασε κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Μάλλον στο hardware οφείλεται.
mits@kos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μάλλον οφείλεται στο ότι εσείς οι 2 καεβάσατε καλή σπασμένη έκδοση... :Ρ
andatha Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Crysis Warhead Patch 1 - 1.00 ...εχει βγει κατι πιο καινούριο απο αυτο το patch, kostacurtas?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:21 ---------- Μου παρουσιάστικε προβλημα παει μεχρι το 96% κ δεν φορτώνει τ παιχνιδι για να παιξει... (τοσο καιρο τ παιζω χωρις patch) Μηπως ξερει κανενας τι φταίει?? Eυχαριστώ
dark elf Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Αγόρασα το παραπάνω παιχνίδι και δεν ξέρω ποιο patch να βάλω. Αν εγκαταστήσω το τελευταίο patch θα είναι εντάξει; Εννοώ το 1.4 ή πρέπει να εγκαταστήσω και κάποιο προηγούμενο; Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 αν χρειάζεται τα προηγούμενα patches θα πετάξει msg...άρα βάζεις κατευθείαν το latest και βλέπεις τι παίζει
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Είμαι με 4870 se 1440x900 ανάλυση και στο Crysis Warhed την ώρα του παιχνιδιού βγάζει αρκετές φορές μαύρη οθόνη για ελάχιστο χρόνο αρκετά συχνά μπορώ να πώ σε σημείο να γίνεται κουραστικό.Κάτι σαν να ανοιγοκλείνεις τα μάτια φάση για πολύ λιγότερο από ενα δευτερόλεπτο μαύρη οθόνη χωρίς να διακόπτεται το παιχνίδι.Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;
pappous_soulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Με ποιούς drivers είσαι? Στο εμφάνιζε εξ'αρχής το πρόβλημα ή προέκυψε στη πορεία? Επίσης, να τσεκάρεις απο θερμοκρασίες πως τα πάει η καρτούλα εν ώρα παιχνιδιού.
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Με ποιούς drivers είσαι?Στο εμφάνιζε εξ'αρχής το πρόβλημα ή προέκυψε στη πορεία? Επίσης, να τσεκάρεις απο θερμοκρασίες πως τα πάει η καρτούλα εν ώρα παιχνιδιού. Mε τους 9.5.Έχω την εντύπωση ότι στην αρχη του παιχνιδιού δεν το έκανε.Η θερμοκρασία εν ώρα παιχνιδιού φτάνει τους 79-82 αλλά και κρύα με το που βάλω το παιχνίδι ή με τον ανεμιστήρα στο 45% και την κάρτα στους 50 βαθμούς μου το κάνει πλέον από το πρώτο λεπτό που το βάζω.
pappous_soulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δοκίμασε παλιότερους drivers, πχ. τους 8.12 και δες αν κάνει το ίδιο. (link) Επίσης, κατέβασε το AtiTool να τσεκάρει αν η κάρτα έχει πρόβλημα.
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δοκίμασε παλιότερους drivers, πχ. τους 8.12 και δες αν κάνει το ίδιο. (link)Επίσης, κατέβασε το AtiTool να τσεκάρει αν η κάρτα έχει πρόβλημα. Ναι με τους 8.12 ήμουν όταν μου παρουσιάστηκε και πέρασα τους 9.5 για να δω αν θα διορθωθεί αλλά πάλι τα ίδια.Δεν βρήκε κανένα πρόβλημα.
alexis333 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση με το συστημα της υπογραφης το παιχνιδακι αυτο σε 8xAA , 1680x1050 να γονατιζει το συστημα ?? Αφου μου κολαει με αυτες τις ρυθμισεις. Μονο οταν κατεβαζω αναλυση ή ΑΑ κατι γινεται. Εχω κανει κι εγω πατατια βεβαια αλλα δε το λεω και δε ξερω αν εχει να κανει με αυτο που λεω αλλα ισως και να εχει
BaNcU Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Helloooo !! Δες τι game παίζεις .. Δεν είναι pacman ... Το μόνο πράγμα που μετράει εδώ είναι λίγο η CPU και μετά και προπάντων η VGA. Αφού κολλάει και λίγο στα 8χΑΑ είσαι μια χαρά . Εδώ άλλοι με quad SLI δυσκολεύονται να βγάλουν το 16χΑΑ.
alexis333 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Helloooo !! Δες τι game παίζεις .. Δεν είναι pacman ... Το μόνο πράγμα που μετράει εδώ είναι λίγο η CPU και μετά και προπάντων η VGA. Αφού κολλάει και λίγο στα 8χΑΑ είσαι μια χαρά . Εδώ άλλοι με quad SLI δυσκολεύονται να βγάλουν το 16χΑΑ. Δεν κολαει λιγο. Κολαει πολυ. Σε 4χΑΑ κατι ψιλογινεται αλλα εγω το κατεβαζω στο 2χΑΑ ή δε βαζω καθολου. Και οι ρυθμισεις μου ειναι ολες στο " Gamer " αν θυμαμαι καλα Τοσο πολυ πια γι'αυτο το παιχνιδι ?? Εμενα πααντως δε με τρελαινει και τοσο. Σιγα τα ουα και σιγα την παιχνιδαρα. Σαν τα γραφικα του Gears of War που μου αρεσαν πολυ δεν εχει.
BaNcU Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Εγώ απ' ότι θυμάμαι το έπεζε σε λογικά frames enthusiast αλλά χωρίς AA. Τουλάχιστον έπαιζε. !
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Σιγα τα ουα και σιγα την παιχνιδαρα. Σαν τα γραφικα του Gears of War που μου αρεσαν πολυ δεν εχει. Καλά τώρα, μη λέμε κι ότι θέμε. Η απολύτως καμία σχέση και τα έχω τερματίσει και τα 2. Τρελό παιχνίδι το GoW, αλλά σε γραφικά δεν συγκρίνεται με κανένα Crysis. Τα ίδια έλεγα κι εγώ στην αρχή για το Crysis, αλλά μόλις ασχολήθηκα λίγο παραπάνω, το λάτρεψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.