Προς το περιεχόμενο

Crysis Warhead

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Crysis Warhead Patch 1 - 1.00

General Fixes/tweaks

• Windows Vista: Mouse cursor should no longer have an offset in the menu.
  • Windows Vista: Unrequested launches in windowed mode should occur less often now.
  • Timedemo can now be started from the command line.
  • Better dynamic texture support for enthusiast mode.

New Features

• Added 64-bit executables for Windows XP x64 and Windows Vista 64-bit version. In Windows XP x64 a new shortcut will be placed under the Crysis Warhead program group. In Windows Vista right-click the Crysis Warhead icon in Game Explorer and choose to run the game in 64-bit mode.

Known Issues

• Games saved in 32-bit won't work properly when running the 64-bit version and vice-versa.

Note: After applying the patch the version displayed (lower right corner of menu) is 1.1.1.710.

Download (37MB):Crysis WARHEAD - Patch 1 setup.exe

Δημοσ.

Lol, το patch κατεβαίνει με 7,6KB/s... :D

Σήμερα ξεκίνησα το Warhead. Μέχρι στιγμής μου φαίνεται πολύ καλό, με κάποιες βελτιώσεις σε θέματα ευχρηστίας (πχ δεν πατάς το πλήκτρο Use κάθε φορά που θες να σηκώσεις ammo από κάτω). Επίσης, μου φαίνεται πως σε σχέση με το Crysis 1.21, έχει γίνει πιο σαφής ο διαχωρισμός των όπλων, πχ με το SMG δεν κάνεις πια τόσο dmg (στο παλιό το smg ήταν σαν rifle σε firepower), το shotgun είναι ακόμη πιο δυνατό (αν και δεν το προτιμώ), ενώ το νέο smg δεν μου έκανε καλή εντύπωση, κλωτσάει του φούστη...

Όσον αφορά το πώς τρέχει, μου φαίνεται πιο smooth από το Crysis 1.21, αν και το Warhead το παίζω με 4850, έναντι της 3870 που είχα όταν έπαιζα το Crysis. Στο τομέα των γραφικών, βλέπω μια ελαφρά βελτίωση στα textures και στο aliasing (δεν βλέπω λόγo χρήσης του ΑΑ, πράγμα που δίνει και περισσότερα FPS :D) .

Το παίζω 1280*1024, όλα στο Gamer, και πάει τρένο.

Στα θετικά του, το ότι χειρίζεσαι το λέσι τον Psycho!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

http://game20.gr/news/crysiswarhead-wins-best-graphics-award-from-visual-effects-society/

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Visual Effects Society απένειμε βραβεία για τα καλύτερα ειδικά εφέ τηλεοπτικών σειρών και ταινιών. Η τελετή έγινε στο Los Angeles, μια μέρα πριν την ετήσια απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Στην VES λοιπόν, το Crysis: Warhead απέσπασε το βραβείο των καλύτερων real-time γραφικών παιχνιδιού για το 2008.

Μπράβο στην Crytek και εύλογα πλέον αναρωτιόμαστε πότε θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις κρυφές δυνατότητες της CryEngine2, δυνατότητες που φέρνουν στο προσκήνιο σιγά σιγά οι Modders του Crysis.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι η Crytek σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την CryEngine3 το 2012 (αυτό σημαίνει άραγε ότι το Crysis2 θα κυκλοφορήσει τότε; ).

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εβαλα το crysis warhead και οταν το ανοιξω μου βγάζει μια μαυρη οθονη...μπορει καποιος να με βοηθησει; ευχαριστω...

Δημοσ.

Και τι σημαινει αυτο?Το παιδι μπορει να μην εχει καλη καρτα γραφικων και γι αυτο να του συμβαινει αυτο..σονυ και καλα πρεπει να φταιει αυτο?Τωρα το παιδι μπορει να παει να το παρει γνησιο και να του κανει παλι μαυρη οθονη επειδη το συστημα του δν το καλυπτει στις απαιτησεις του

Δημοσ.

Μπαααα, οι πιο πολλοί που το έχουν βάλει σπασμένο, αυτό το θέμα είχαν... Είτε με το Crysis, είτε με το Warhead...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...