Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εγώ ξέρω για τυρόπιτα. Άντε, πότε θα αντιμετωπίσω κανέναν σας στο Wars;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 βαριέμαι να το installάρω
soiramk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Έχω ένα πρόβλημα. Στην πίστα με το τραίνο σκοτώνω όλους τους "εξωγήινους" αλλά δε μου γράφει complete το task. Καθώς δεν έρχεται τπτ άλλο για να σκοτώσω προχωράω στις γραμμές του τραίνου κ μου λέει οτι train is still in jeopardy... φτάνω στο επόμενο βαγόνι που είναι πάνω σε μια γέφυρα κ δε μπορώ να κάνω τπτ. Καμία λύση?
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μήπως σου έχει ξεμείνει κανένας εξωγήινος πίσω που δεν σου επιτέθηκε και έτσι δεν τον είδες να τον σκοτώσεις;
afentiko Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μήπως σου έχει ξεμείνει κανένας εξωγήινος πίσω που δεν σου επιτέθηκε και έτσι δεν τον είδες να τον σκοτώσεις; Εμένα αυτό μου είχε τύχει.Άνοιξε το χάρτη και κοίτα που έχει κοκκινάδια, εκεί θα είναι ο εξωγείηνος Πάνε και φάτον
kostacurtas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Play Crysis Wars For Free, For Ten Days Once the most hated publisher on the planet, the new, reinvigorated, quality-led Electronic Arts is allowing all and sundry to play Crysis Wars for free, for ten whole days! Looking for something to do during the holidays? EA and Crytek are teaming up to give the gift of gaming – in the form of 10 free days of Crysis Wars, the new multiplayer suite for Crytek’s critically-acclaimed Crysis franchise and part of this fall’s Crysis Warhead. Crysis Wars will be free to play from December 19th through December 29th, and will include the Holiday Map Pack Crytek is releasing this week for existing Crysis Wars players. Starting today, gamers can take advantage of this great offer by registering online at MyCrysis and by downloading Crysis Wars. After registration, players will receive a unique key generated on the site that will be saved to their profile, allowing them to play on all online multiplayer servers from Friday, December 19th at 9:00 AM PT to December 28th at 11:59 PM PT.
fe31h Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παιδια πως παιρναμε αυτα μεσα?? http://www.gamespot.com/pc/action/crysiswarhead/hints.html?tag=result;title;0 εκανα αυτο αλλα οταν το βαλω στο hard χανω και ζωη αλλα και σφαιρες!! Δεν κανω κατι σωστα???
fe31h Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παιδια πως παιρναμε αυτα μεσα?? http://www.gamespot.com/pc/action/crysiswarhead/hints.html?tag=result;title;0 εκανα αυτο αλλα οταν το βαλω στο hard χανω και ζωη αλλα και σφαιρες!! Δεν κανω κατι σωστα???
fe31h Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μα υπαρχουν δυο, θα βγει και τριτο?? Μηπως πρεπει να του βαλω το 1.2 Patch για να δουλεψει??? Το εχω κατεβασει αλλα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μα υπαρχουν δυο, θα βγει και τριτο? δεν νομίζω ότι έχει βγει patch για το Warhead... από ότι βλέπω πας να περάσεις patch του Crysis στο Crysis Warhead, κάτι τέτοιο ασφαλώς ΔΕΝ γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.