Προς το περιεχόμενο

Crysis Warhead

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεξί κλικ στο My Computer, Properties...εκεί στην καρτέλα Advanced...Startup and Recovery επιλογή και στο παράθυρο που ανοίγει βγάζεις την επιλογή Automatically Restart

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μου το κανει μονο σε αυτο το παιχνιδι, οχι σε ολα!

παλι φορματ θα κανω, πριν ενα μηνα εκανα! εξαλου δε φτεει αυτο, το crysis 1 μια χαρα δουλευει.

μπορει να ειναι κ θεμα εγκαταστασης, αν και το εβαλα κανα 2 φωρες, τπτ αυτο!

κλινω το παιχνιδι με alt-ctrl-delete και τελος!

το παιζει κανενας με 4870 1024bm ram, πως το παει?

Με 4870 χ2 με όλα τέρμα παίζει άψογα. (**με πλάτες quad 9550 και 4g ram ocz /1600, asus p5e64 evo, vista 64**). Τώρα σε άλλο σύστημα δε ξέρω η 4870 αν βγαζει κανα χουνέρι.

• Super Moderators
Δημοσ.

με πραγματικά όλα τέρμα (εκτός από full details, Full AA & AF) δεν το παίζει άψογα αλλά ok είναι υπερβολικά τα "όλα τέρμα" :P

σε τι ανάλυση παρεπιπτόντως?

Δημοσ.
με πραγματικά όλα τέρμα (εκτός από full details, Full AA & AF) δεν το παίζει άψογα αλλά ok είναι υπερβολικά τα "όλα τέρμα" :P

σε τι ανάλυση παρεπιπτόντως?

1680 x 1050 σε SAMSUNG SYNCMASTER T220

μπορεί να ακούγεται υπερβολικό το "ολα τέρμα" αλλά έτσι είναι.Σε μεγαλήτερη ανάλυση δε χέρω τι παίζει λόγο οθόνης, αλλά την απεικόνιση έτσι όπως την έχει τώρα......ΣΟΚ........ ό τι και να πω λίγο θα ναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ έχεις βάλει τέρμα full το Antialiasing (16x) και το Anisotropic filtering (16x) από το CCC της ΑΤΙ, με enthusiast στα game settings σε 1680Χ1050 και παίζει άψογα? δλδ πάνω από 25 fps?

Δημοσ.
δλδ έχεις βάλει τέρμα full το Antialiasing (16x) και το Anisotropic filtering (16x) από το CCC της ΑΤΙ, με enthusiast στα game settings σε 1680Χ1050 και παίζει άψογα? δλδ πάνω από 25 fps?

με την πρώτη ευκαιρία θα ποστάρω screen shots

Δημοσ.
με την πρώτη ευκαιρία θα ποστάρω screen shots

no offence αλλά τα screenshots δεν λένε και πολλά.

Σε εμένα υπάρχουν σημεία που βλέπω 60+ fps και σημεία που drop-άρει στα 12 ...

• Super Moderators
Δημοσ.

στο screenshot αν έχεις ανοίξει κονσόλα και έχεις βάλει την εντολή για τα stats θα φαίνονται τα settings του game και τα frames αλλά όχι αν έχουν enabled τα ΑΑ και AF...

δώρον άδωρον λοιπόν...

εγώ πάντως αμφιβάλω ότι είναι τέρμα τα Antialiasing & Anisotropic Filtering...

• Super Moderators
Δημοσ.

πως είναι δυνατόν να μην φαίνονται τα stats? στα stats όμως δεν φαίνονται αν έχει βάλει AA & AF, αυτό εννοούσα πιο πάνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...