Προς το περιεχόμενο

Crysis Warhead

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
προσωπικά λίγο χλωμό το βλέπω...Αντε 800*600 όλα τέρμα κάτω αλλά και πάλι δε νομίζω να είναι και τόσο smooth

Είναι smooth, αλλά δεν βλέπεται...

Δημοσ.
σε 1024χ768 το παιζω και εγω με 9800gtx AMD 3800+ αλλα τα γραφικα στο full με antialising 8x

Με 8800 GT πάντως μην περιμένει κανείς να έχει τέτοιες δυνατότητες. Παίζει ικανοποιητικότατα σε gamer mode, αλλά σε Enthusiast δεν την πολυπαλεύει...

Δημοσ.

ε ναι ειναι παντα πως θα καθορισεις το επιπεδο των γραφικων.. βασικα το μεγαλο antialising ειναι αυτο που γονατιζει την καρτα.. με τα ιδια settings σε 1280χ1024 το παιχνιδι πραγματικα σερνεται!!!

Δημοσ.

αν σκεφτεις πως μια 4670=~3850 με εναν καλο cpu 1280χ1024 μεχρι gamer με λιγο oc(εως αρκετο)πιστευω την παλευει(εγω μεχρι mainstream επαιζα smooth,αλλα εχω μουσειο cpu) ;)

Δημοσ.

To φοβερό λειτουγικό που λέγετε windows έχει ένα φοβερό χαρακτηριστικό. Μετά από κάποιο καιρό θέλει το format του...

Δημοσ.
To φοβερό λειτουγικό που λέγετε windows έχει ένα φοβερό χαρακτηριστικό. Μετά από κάποιο καιρό θέλει το format του...

μου το κανει μονο σε αυτο το παιχνιδι, οχι σε ολα!

παλι φορματ θα κανω, πριν ενα μηνα εκανα! εξαλου δε φτεει αυτο, το crysis 1 μια χαρα δουλευει.

μπορει να ειναι κ θεμα εγκαταστασης, αν και το εβαλα κανα 2 φωρες, τπτ αυτο!

κλινω το παιχνιδι με alt-ctrl-delete και τελος!

το παιζει κανενας με 4870 1024bm ram, πως το παει?

• Super Moderators
Δημοσ.

πέρνα latest drivers σε VGA, Soundcard, Motherboard...

βγάλε την επιλογή να μην κάνει αυτόματα restart το pc μετά από BSOD και δες τι error πετάει...

μετά checkαρέ το στο google

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...