Προς το περιεχόμενο

Crysis Warhead

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eγω το παιζω σε 1024χ768 shadows στο medium physics στο low ολα τα υπολοιπα στο gamer και motion blur off. Πιανω 40 +fps και το game παει σφαιρα! Δυστυχως σε entousiast mode το παιχνιδι σερνεται... Τι pc θελει για να παιξει σε enthousiast mode?

Δημοσ.

γιατι γτχ280? Πεταμενα λ7,ας παρει μια 4870 και τον βγαζει χαλαρα μεχρι 1680χ1050 με κανα φιλτρο ή 1920χ1080 χωρις(την τελευταια φορα που τσεκαρα τουλαχιστον)

Δημοσ.
νταξει , το παιχνιδι ειναι ΠΙΟ βαρυ απο το προηγουμενο.. σε 1280χ1024 με 8χ antialising και τα γραφικα στο GAMER κανει σπασιματα .. amd 3800+ AM2 - 2 gb 800mhz - 9800GTX

Το 8X Antialising τι το θες?:rolleyes: νομίζω οτι το παιχνίδι ζητάει περισσότερη ram από 2GB. ιδικά στα Vista Γαμ... τα.

Για να το παίξω σε vista 32bit(έχω 2GB 800mhz ddr2) αναγκάστηκα να κλείσω explorer antivirus κλπ κλπ για να παίξει στο Gamer(high), για enthusiast(very high) ούτε συζήτησή.

Κι εγώ αυτό νομίζω. Πρώτη φορά ένιωσα πως τα 2GB ίσως να μην είναι αρκετά. Κατά τη διάρκεια του gaming είδα τα 2048MB να χρησιμοποιούνται πλήρως και πήρε τ αυτί μου κάτι από το γουργουρητό του δίσκου που κανε swapping. Enthusiast (shadows gamer), 1280, no AA, WinXP.

λοιπον.. το παιχνιδι οταν τρεχει σε 1024χ768 παει μια χαρα με antialising 16Q και γραφικα στο GAMER και textures + lighting sto ENTHUSIAST ... οταν βαζω το παιχνιδι σε αναλυση 1280χ1024 ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ και ας βαζω τα γραφικα ολα σε επιπεδο GAMER με antialising 4x ..

γιατι τοση μεγαλη διαφορα? αν προσθεσω αλλα 2 gb μνημη , θα υπαρξη διαφορα στο gaming ?

Δημοσ.
Με πρόλαβε ο Thresh. Τα πάει πολύ καλύτερα η gtx.

κατσε ρε σι ομως,τουτος παιζει σε 1280χ1024...εκει δεν εχουνε μεγαλη διαφορα που να δικαιολογει τα παραπανω λ7,αν παει σε μεγαλυτερες αναλυσεις τοτε ναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

έλα ρε Sadman δεν ξέρεις τον fits? έχουμε βαρεθεί να τον βλέπουμε να ρωτάει τι pc χρειάζεται για να τρέξει το crysis τέρμα...

Δημοσ.

Τελικά σας "κρατάει" τους favorites και recent played servers? Το έχει κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό? Υπάρχει καμιά λύση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...