chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ βαριέμαι να βάλω comrade, που σε βρίσκω chill; Στην μέση του χάρτη θα είμαι τρέχω τρέχω λίγο πριν το κεφάλι μου ανοίξει σαν καρπούζι από b00mheadshot xD. Είναι ωραία υπηρεσία το comrade πάντως, βρίσκεις ποιος είναι online από τους γνωστούς σου και τι παίζει, αυτόματη ειδοποίηση αν κάποιος ξεκινάει ένα παιχνίδι που έχεις για να τον ακολουθήσεις αν θες, chat σαν το msn, σου δείχνει τα patch που χρειάζεται το κάθε παιχνίδι στο pc σου κλπ. Πολύ χρηστικό. Και μην ντρέπεσαι να το πεις, είσαι καπιταλιστικό αμερικανάκι που δεν θέλει να βάλει στο pc του μια υπηρεσία με σήμα το σφυροδρέπανο και με όνομα "σύντροφος" xaxa .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Και μην ντρέπεσαι να το πεις, είσαι καπιταλιστικό αμερικανάκι που δεν θέλει να βάλει στο pc του μια υπηρεσία με σήμα το σφυροδρέπανο και με όνομα "σύντροφος" xaxa . Χαχαχα! Better dead than red! Σοβαρά όμως, βαριέμαι να βάζω τέτοια προγράμματα, γιατί το PC μου είναι γεμάτο με διάφορες μκίες. Αλλά για σένα θα κάνω μια εξαίρεση μιας κι εγώ δεν πάω πολύ καλύτερα στο CW. Θα ξέρω που να σε περιμένω.
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Xεχε θα τα πούμε μέσα, my name is Chavez, Ugo Chavez!!!! Ahem sorry Gordon_Chillman είναι το nick μου στο Comrade (εκ του Gordon Freeman βεβαίως )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Βρε μανία με τον Dr. Crowbar.
john2gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Απίστευτα γραφικά και τρελή δράση. Ειδικά τα πρόσωπα είναι εκπληκτικά. Έγραψε η Crytek
Sadman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 χεχε,αντε μπας και το τερματισω,με νεο heavy artilery (check my sign)
SPSS07 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 νταξει , το παιχνιδι ειναι ΠΙΟ βαρυ απο το προηγουμενο.. σε 1280χ1024 με 8χ antialising και τα γραφικα στο GAMER κανει σπασιματα .. amd 3800+ AM2 - 2 gb 800mhz - 9800GTX
Erwdios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 νταξει , το παιχνιδι ειναι ΠΙΟ βαρυ απο το προηγουμενο.. σε 1280χ1024 με 8χ antialising και τα γραφικα στο GAMER κανει σπασιματα .. amd 3800+ AM2 - 2 gb 800mhz - 9800GTX Δεν παίζει αυτό. Δοκίμασε με κανένα fraps να μετρήσεις fps και στα 2, ειδικά στις φάσεις που γίνεται πανικός και θα το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι.
kostacurtas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Crysis Warhead: Sandbox Editor and Mod SDK will be delivered via patch Crytek announced that they currently are working on the Sandbox Editor and the Mod SDK for Crysis Warhead. It seems like the developers felt the pressure of time before the release of Crysis Warhead. Not only is the 64 bit version missing, but also the Sandbox Editor and the Mod SDK havenʼt been put on the Warhead DVD. Crytek now said that they are currently working on finishing the Editor and the Mod SDK for Warhead and the multiplayer game Crysis Wars. They know that the community is anxiously waiting for those tools. Therefore works to make the tools available via download are proceeding at full throttle. Additionally Crytek mentioned that many custom maps designed for the multiplayer of the original Crysis would work with Crysis Wars too.
takos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 νταξει , το παιχνιδι ειναι ΠΙΟ βαρυ απο το προηγουμενο.. σε 1280χ1024 με 8χ antialising και τα γραφικα στο GAMER κανει σπασιματα .. amd 3800+ AM2 - 2 gb 800mhz - 9800GTX Το 8X Antialising τι το θες? νομίζω οτι το παιχνίδι ζητάει περισσότερη ram από 2GB. ιδικά στα Vista Γαμ... τα. Για να το παίξω σε vista 32bit(έχω 2GB 800mhz ddr2) αναγκάστηκα να κλείσω explorer antivirus κλπ κλπ για να παίξει στο Gamer(high), για enthusiast(very high) ούτε συζήτησή.
soiramk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Το 8X Antialising τι το θες? νομίζω οτι το παιχνίδι ζητάει περισσότερη ram από 2GB. ιδικά στα Vista Γαμ... τα.Για να το παίξω σε vista 32bit(έχω 2GB 800mhz ddr2) αναγκάστηκα να κλείσω explorer antivirus κλπ κλπ για να παίξει στο Gamer(high), για enthusiast(very high) ούτε συζήτησή. Τι pc έχεις? Για πες χαρακτηριστικά.
antonl Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 [...]νομίζω οτι το παιχνίδι ζητάει περισσότερη ram από 2GB. ιδικά στα Vista Γαμ... τα.Για να το παίξω σε vista 32bit(έχω 2GB 800mhz ddr2) αναγκάστηκα να κλείσω explorer antivirus κλπ κλπ για να παίξει στο Gamer(high), για enthusiast(very high) ούτε συζήτησή. Κι εγώ αυτό νομίζω. Πρώτη φορά ένιωσα πως τα 2GB ίσως να μην είναι αρκετά. Κατά τη διάρκεια του gaming είδα τα 2048MB να χρησιμοποιούνται πλήρως και πήρε τ αυτί μου κάτι από το γουργουρητό του δίσκου που κανε swapping. Enthusiast (shadows gamer), 1280, no AA, WinXP.
Erwdios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Με 4 Ram πάντως, μπορούσα και το έκανα και minimize και σέρφαρα κανονικά και επανερχόμουν. Gamers sta 1280 με 4χ ΑΑ. Πάρτε Ram τώρα που είναι φθηνή, μετά μπορεί να έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις.
john2gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Παίξτε το πρώτο Crysis μέσω του Warhead http://www.mycrysis.com/thread.php?threadid=37062&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&page=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.