chill Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Σε έκανα add. Λοιπόν το crysis wars τα σπάει. Το μόνο κακό είναι ότι μάλλον λόγο υψηλών pings (forthnet bah) τρώω συχνά πυκνά kick από servers :s. Στο μοναδικό map που στέριωσα ήταν πάνω σε ένα αεροπλανοφόρο....... Μπορούμε να κάνουμε πουθενά report τα μαλακισμένα που έχουν aim bots? Μου σπασε τα φρύδια ένας ηλίθιος......Έλεος δηλαδή τι διασκέδαση σου προσφέρει ένα aim bot ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.....Και από τη στιγμή που παίζουμε σε official servers δεν θα πρέπει να υπάρχει ένας μηχανισμός που να τους εντοπίζει και να τους στέλνει στο διάολο, μόνιμο ban κλπ?
shadowmann Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ναι τα kick είναι λόγο ping.. δεν έχω πετύχει ακόμα κάποιον με aimbot...μάλλον έπεσα στην περίπτωση. για πες και τους server που παίζεις αν είναι να συναντηθούμε να ρίξουμε λίγο ξύλο
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ντάξει το παιχνιδάκι είναι από άλλον πλανήτη. Έχω παίξει κανένα 5ωρο σήμερα online και τα έχω παίξει . Δεν ξέρω πόσα maps έχει, έχω μπει στο αεροπλανοφόρο, στο χωριουδάκι με ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γραφικά (στα οποία με πέτσωσαν γιατί χάζευα το πως κυλούσαν οι σταγόνες πάνω στον τοίχο xD) και στην μεγάλη εξωτερική με τα οχήματα. Η μια καλύτερη από την άλλη. O boy προβλέπεται τρελό λιώσιμο και εδώ. Το crysis wars κυλάει smooth, πανικός στην οθόνη και κανένα frame drop. Το μόνο prob που έχω παρατηρήσει είναι ότι σε άσχετες στιγμές από full screen με βάζει σε window mode........ Shadowmann μπαίνω σε random server, όποιον μου επιλέγει δηλαδή το παιχνίδι όπου λογικά είναι ο καλύτερος για την σύνδεση μου. Δυστυχώς όταν πάω να επιλέξω server μπαίνω και μετά από λίγο τρώω kick λόγω ping
Erwdios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ξενέρωσα. Μόλις τερμάτισα και το Warheads και μου φάνηκε τραγικά μικρό. Πότε θα βγεί το 2?
john2gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μερικές εικονούλες 1024x768 + Enthusiast Level + 16xCSAA + 16xAF + Enhanced Config
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Enhanced config; Κανένα link σε pm;
john2gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Το δεύτερο CFG από εδώ. Το μόνο που άλλαξα ήταν το POM (για να έχω AF) PS: Αν έχετε πρόβλημα με τον ήχο τότε κάντε copy/paste το αντίστοιχο Sound file από το κανονικό Crysis στα CVars του Warhead
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Waaaaaaaaagh εκσπερμάτιση!!!!! Thanks John2gr θα το δοκιμάσω
john2gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Πρόσεξε το monitor chill με τις επόμενες εικόνες. Ο Rygel ετοιμάζει Texture Pack για το Warhead. Respect λέμε. Φέρτε μου μια νέα κάρτα γραφικών, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την απόλυσή μου
S2Katana Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ντάξει το παιχνιδάκι είναι από άλλον πλανήτη. Έχω παίξει κανένα 5ωρο σήμερα online και τα έχω παίξει . Δεν ξέρω πόσα maps έχει, έχω μπει στο αεροπλανοφόρο, στο χωριουδάκι με ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γραφικά (στα οποία με πέτσωσαν γιατί χάζευα το πως κυλούσαν οι σταγόνες πάνω στον τοίχο xD) και στην μεγάλη εξωτερική με τα οχήματα. Η μια καλύτερη από την άλλη. O boy προβλέπεται τρελό λιώσιμο και εδώ. Το crysis wars κυλάει smooth, πανικός στην οθόνη και κανένα frame drop. Το μόνο prob που έχω παρατηρήσει είναι ότι σε άσχετες στιγμές από full screen με βάζει σε window mode........ Shadowmann μπαίνω σε random server, όποιον μου επιλέγει δηλαδή το παιχνίδι όπου λογικά είναι ο καλύτερος για την σύνδεση μου. Δυστυχώς όταν πάω να επιλέξω server μπαίνω και μετά από λίγο τρώω kick λόγω ping Τόσο καλό ε?Με έφτιαξες πάλι...
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Τόσο καλό ε?Με έφτιαξες πάλι... Είναι το άτιμο και παρόλο που είμαι ακόμα n00bας δεν με χαλάει (ο shadowmann δεν ξέρω πόσα headshots μου πέταξε χτες με το sniper xaxa).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ βαριέμαι να βάλω comrade, που σε βρίσκω chill;
kosmasgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραίο το Online Πολύ ξύλο Εχει μερικούς πολύ Pro. Σε κατεβάζουν με την μία κάτω. Παιδιά τα γραφικά μου πάνε μέχρι good visuals. Το best visuals είναι για dx-10 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.