S2Katana Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Οks, τελικά κάποιοι πρόσεχαν και το σενάριο, χαχα.
shadowmann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ πάλι έχω άλλη απορία...επειδή δεν έχω παίξει και το πρώτο που ίσος εκεί να είναι η λύση ... λοιπόν πως η κορεάτες έχουν και αυτή την νάνο στολή?! offtopic:πήρα και το gamepad του 360 για pc και απλά δεν παίζεται άλλη αίσθηση! βεβαια δεν είναι για online fps γιατί θες ακρίβεια και ταχύτητα για τα hs αλλα για όλα τα υπόλοιπα ήδη είναι τέλειο ακόμα και σε SP fps είναι φοβερό! και είχα ένα άγχος αν θα με βολέψει.....
@kyros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 μονο που ξεχασαν βαλουν prone στο gamepad
Erwdios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Το nuke-αρισμα έγινε μετά το τέλος του Warhead αν αυτό εννοείς.Ακόμα και έτσι δέν πρέπει να έγινε κάποια τραγική ζημιά στο νησί αφού ο Prophet επέζησε (ήταν στο νησί εκείνη την στιγμή,μέσα στον θόλο) εδιτ: Με πρόλαβε ο ThReSh Ρε αλητάμπουρα , βάλε spoiler tags στο κείμενο. Χθές τερμάτισα το Crysis και σήμερα άρχισα το Warhead και καραγουστάρω το σενάριο. Είναι σαν να μπαίνεις σε ένα forum με ταινίες και να γράφεις το τέλος.
shadowmann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 μονο που ξεχασαν βαλουν prone στο gamepad ναι ..αλλα δεν αγχώθηκα ιδιαιτερα..δεν το χρησιμοποίησα ποτε στο crysis
kosmasgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Το Online gaming ειναι καλό ? Πέφτει καθόλου ξύλο στους servers ? Σκέφτομαι να το αγοράσω
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε αλητάμπουρα , βάλε spoiler tags στο κείμενο. Χθές τερμάτισα το Crysis και σήμερα άρχισα το Warhead και καραγουστάρω το σενάριο. Είναι σαν να μπαίνεις σε ένα forum με ταινίες και να γράφεις το τέλος. Ε νταξ,δέν είπα και πώς είναι το τέλος στο Warhead,άλλα αν θες μπορώ να το μαρτυρήσω και αυτό! Επίσης αν παρατηρήσεις, δέν ανέφερα κάτι που δέν ξέρεις αν έχεις παίξει το πρώτο Crysis (nuke) και όσο για το timeline του παιχνιδιού,το ξέραμε απο τα interviews πολύ πρίν πιάσουμε το παιχνίδι στα χέρια μας.
shadowmann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Το Online gaming ειναι καλό ? Πέφτει καθόλου ξύλο στους servers ? Σκέφτομαι να το αγοράσω κοίτα αυτά είναι γούστα μη σε πάρο και στο λαιμό μου αλλα εγώ για παράδειγμα πριν πάρο το warhead έπαιζα cod4 σε online fps e όταν πήρα το warhead το αφήσει στην άκρη το cod 4..είναι ένα διαφορετικό στιλ και ναι έχει παρα πολύ ξύλο ,βεβαια όλα αυτά σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα...τώρα για το ποσο θα κράτηση αυτό θα δείξει.. εγώ πάντως δεν το μετάνιωσα που το αγόρασα. αυτά!
Erwdios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ε νταξ,δέν είπα και πώς είναι το τέλος στο Warhead,άλλα αν θες μπορώ να το μαρτυρήσω και αυτό!Επίσης αν παρατηρήσεις, δέν ανέφερα κάτι που δέν ξέρεις αν έχεις παίξει το πρώτο Crysis (nuke) και όσο για το timeline του παιχνιδιού,το ξέραμε απο τα interviews πολύ πρίν πιάσουμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Εγώ δεν είχα διαβάσει τα interviews και στην αρχή δεν το γούσταρα το crysis, αλλά μετά το μακελειό πριν μπώ στη σπηλιά πορώθηκα και το πήρα μονοκοπανιά. Anyway, χαβαλέ κάνω, δεν είπες και κάτι τραγικό, η αλήθεια είναι. Πάντως το τέλος του Crysis αφήνει υποσχέσεις και για Crysis 2, αλλά ελπίζω να μη βγεί κι άλλο game πιο πρίν, με την περιπέτεια του Prophet, την ώρα που ο Nomad πολεμούσε. Δεν θα το αντέξω. Αν είναι να βγεί ένα παιχνίδι με την Rosenthal, εκεί το συζητάμε...
@kyros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 κοίτα αυτά είναι γούστα μη σε πάρο και στο λαιμό μουαλλα εγώ για παράδειγμα πριν πάρο το warhead έπαιζα cod4 σε online fps e όταν πήρα το warhead το αφήσει στην άκρη το cod 4..είναι ένα διαφορετικό στιλ και ναι έχει παρα πολύ ξύλο ,βεβαια όλα αυτά σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα...τώρα για το ποσο θα κράτηση αυτό θα δείξει.. εγώ πάντως δεν το μετάνιωσα που το αγόρασα. αυτά! ειναι πιο βαρυ στο multy? απο lag?
shadowmann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 1on εδώ τα settings λειτουργούν όπως στο παλιό δηλαδή με dx9 μέχρι high και με 10 σε very high. και 2on εγώ που παίζω σε high όλα και ανάλυση 1680*1050 δεν lagaro.ala και να lagaris τα βάζεις medium και είσαι ok ούτος η αλλιώς δεν κοιτάς τα γραφικά εκείνη την ώρα! έχει ένα ενδιαφέρος το MP και ωραία modes και πιστες και όπλα μια χαρά είναι και δεν το περίμενα να πω την αλήθεια...
@kyros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 το περιμενω μονο για αυτο.. ελπιζω μες την εβδομαδα να ρθει,εχω πηξει στο cod!
personGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ το τσίμπησα από eshop (30 ?)... Λογικά Τετάρτη θα είναι εδώ...
chill Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Για δώστε τα gamespy comrade nicks σας να κανονίσουμε κανένα ματσάκι μέσα στην βδομάδα .
shadowmann Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ στο comrade έχω xXxAltaiRxXx αλλα στο game έχω βάλει άλλο...δεν ξέρω αν παίζει ρολο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.