Προς το περιεχόμενο

Crysis Warhead

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θελω να το παιξω πια αυτο το game!!το βλεπω απο δω και απο εκει συνεχεια...λετε να μπορω να το τρεξω?3gb ram και την ati 4670?

Γιατί όχι; Κι εγώ με την 3850 το έπαιξα που είναι μάλλον χειρότερη. Mainstream ρυθμίσεις και 1440Χ900 και το framerate 30 με 60 σπάνια έπεσε στα 20.

Είναι ακόμα καλή εμπειρία κι έτσι. Μόνο στο low γίνονται χάλια τα γραφικά.

Μερικές ρυθμίσεις μπορείς να τις ανεβάσεις και στο επίπεδο Gamer χωρίς απώλειες. Και του χρόνου που θα έχει κάρτα γραφικών κάτω των 100? που θα το παίζει καλά, θα την πάρουμε και θα το παίξουμε ξανά :-)

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και γω με 4850 στα 1900χ1200 μαλλον δεν θα τη παλέψει...γιαυτό το Crysis & Crysis warhead τα έχω στο ψυγείο

Eγω πάλι τα βλέπω σε medium - ενίοτε και low για την ώρα σε 1280χ800 και στο μέλλον θα τα δω και με τα ultra high configs :-)

Tι να κάνουμε shooter θέλω, τώρα το θέλω...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν τον πετούσε...έκλεινε τελείως το pc λες και το έβγαζε κάποιος από την μπρίζα...

Δημοσ.

Μέσα από αυτό προκύπτει ότι όντως φταίει ο cpu μου.

Το τρέχω στα 1280x1024, σε Gamer level και σέρνεται στις γρήγορες κινήσεις.Αρα...

Δημοσ.

Ναι, ναι, έτσι το βλέπω.

@Galis, κάτι ξέρεις εσύ, ;).

Και μια ερώτηση για το game.Εφόσον στο 1ο έσκασε nuke στο τέλος, πως γίνεται η άλλη πλευρά του νησιού να έμεινε ανεπηρέαστη?

Επίσης, το βουνό που βλέπουμε στα δεξιά, είναι το βουνό που κρύβοταν το spaceship, έτσι?

• Super Moderators
Δημοσ.

το Crysis Warhead τελείωνει χρονικά πριν ρίξουν την πυρηνική στο νησί, για την ακρίβεια πριν γυρίσει ο Nomad από το 1ο Crysis στο αεροπλανοφόρο

Δημοσ.

Το nuke-αρισμα έγινε μετά το τέλος του Warhead αν αυτό εννοείς.Ακόμα και έτσι δέν πρέπει να έγινε κάποια τραγική ζημιά στο νησί αφού ο Prophet επέζησε (ήταν στο νησί εκείνη την στιγμή,μέσα στον θόλο)

εδιτ: Με πρόλαβε ο ThReSh

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...