Προς το περιεχόμενο

Crysis Warhead

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο θέμα του MP λίγο μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να φταίξω το account αλλα μετά ήταν ok

το πρώτο crysis δυστυχώς δεν το έχω παίξει ακόμα :P

σκεφτόμουν να το πάρο και αυτό από το πλαίσιο αλλα λέω αξίζουν τα 15 euro η και αυτά τσάμπα..?

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
στο θέμα του MP λίγο μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να φταίξω το account αλλα μετά ήταν ok

το πρώτο crysis δυστυχώς δεν το έχω παίξει ακόμα :P

σκεφτόμουν να το πάρο και αυτό από το πλαίσιο αλλα λέω αξίζουν τα 15 euro η και αυτά τσάμπα..?

Ποιό router έχεις? Γιατί με το baudtec που είχα προσπαθήσει να παίξω Gears of War, δεν συνδεόταν με τίποτα και κατέληξα ότι οφειλόταν σε ασυμβατότητα.

Το baudtec δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με τα συμβατά routers του Live. :mad:

Τώρα βέβαια έχω ένα Speedtouch WL 780i, αλλά ούτε αυτό περιλαμβάνεται στη σχετική λίστα. :X

Δημοσ.

Πραγματικά με όλα αυτά που διαβάζω για το multiplayer, την συμβατότητα, τις περιορισμένες ενεργοποιήσεις και την ταλαιπωρία, δεν ξέρω τι να πω για την ΕΑ και τα καμώματά της....

...Ζήτω η πειρατεία?

Δημοσ.

ΕΑ και Actvision ffs.

Δοκίμασα το game χτες, καλό φαίνεται.

Επαιξα στο Gamer level και έχω κάτι ψιλοκολληματάκια.Μάλλον ήρθε η ώρα να clockάρω επιτέλους αυτόν τον cpu.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω παίξει ακόμα ούτε το 1ο....περιμένω το κατάλληλο HW να βγει (αν και θα μου πείτε η 4870x2 το παλεύει στα 1900χ1200) για very high-ethusiasts....

Δημοσ.
Ποιό router έχεις? Γιατί με το baudtec που είχα προσπαθήσει να παίξω Gears of War, δεν συνδεόταν με τίποτα και κατέληξα ότι οφειλόταν σε ασυμβατότητα.

Το baudtec δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με τα συμβατά routers του Live. :mad:

Τώρα βέβαια έχω ένα Speedtouch WL 780i, αλλά ούτε αυτό περιλαμβάνεται στη σχετική λίστα. :X

και εγώ ένα speedtouch έχω αλλα δεν θυμάμαι πιο...:X (αν βρω πιο μοντέλο είναι θα ποστάρω)

off topic:για το gears of war που είπες... λες να έχω κάποιο πρόβλημα γιατί σκέφτομαι να το τσιμπήσω μια και που το είδα στο πλαίσιο..

Δημοσ.
Kai εγω που το επαιξα για λιγο στο gamer σε 1024χ768 ειχα κατι ψιλοκολιματακια.. Αν κλοκαρω τον cpu θα μπορεσω να παιξω στο gamer ανετα??

Πιστεύω αν τον πας στα 2.35 θα δεις μεγάλη διαφορά!

Δημοσ.

με την p5q πας αρκετα ευκολα ψηλα με μια ψυκτρουλα. εγω εχω τον 6400(2,16) κ p5q κ τον πηγα στα 3,2 χωρις να πειραξω καθολου ρευματα

-----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 07 : 42 : 58-----

play com 21e με τη μια..

Δημοσ.
με την p5q πας αρκετα ευκολα ψηλα με μια ψυκτρουλα. εγω εχω τον 6400(2,16) κ p5q κ τον πηγα στα 3,2 χωρις να πειραξω καθολου ρευματα

Offtopic ON

Eνδιαφέρον.Ναι, έχω μια coolermaster ψυκτρούλα.Θα το ψάξω.

Offtopic OFF

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...