Panahs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Το παιχνιδάκι είναι μικρό αλλά τρομερό! Όπως θα έπρεπε να είναι το πρώτο Crysis. Οι τύποι φαίνεται ότι θυμήθηκαν να φτιάχνουν παιχνίδια. Σε κάποιες φάσεις μου θύμισε σε εθισμό το παλιό καλό FarCry. Διόρθωσαν επιτέλους και εκείνη την πιθηκιά με τους κορεάτες που πρέπει να φάνε 100 σφαίρες για να ψοφήσουν και το παιχνίδι έγινε playable. Ακόμα και τα μουσικά κομμάτια μου φάνηκαν πολύ καλύτερα. Ειδικά προς το τέλος ήταν σαν ταινία.
@kyros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 το multy τελικα τι λεει?εχει leaderboards η ειναι χυμα?
OROKUSAKI Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Σημερα αγορασα το game! Ναι επιτελους το βρηκα! Μου στοιχισε 30 ευρω αλλα δεν υπηρχε αλλη λυση επρεπε να το παρω οπωσδηποτε. Λοιπον.. Παιζω σε 1024χ768 με physics στο low motion blur off και ολα τα υπολοιπα στο gamer.. πιανω 30-36 fps average και 50 fps max 18 fps minium.. Τρεχει λιγο καλυτερα απο το πρωτο crysis. Το δοκιμασα με ολα στο Enthousiast σε 1024χ768 πιανει γυρω στα 25 fps average... Ετσι αναγκαστηκα θα το παιξω στο gamer και μολις παρω νεο pc θα το παιξω στο Enthousiast.
Salvation Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Σημερα αγορασα το game! Ναι επιτελους το βρηκα! Μου στοιχισε 30 ευρω αλλα δεν υπηρχε αλλη λυση επρεπε να το παρω οπωσδηποτε. Λοιπον.. Παιζω σε 1024χ768 με physics στο low motion blur off και ολα τα υπολοιπα στο gamer.. πιανω 30-36 fps average και 50 fps max 18 fps minium.. Τρεχει λιγο καλυτερα απο το πρωτο crysis. Το δοκιμασα με ολα στο Enthousiast σε 1024χ768 πιανει γυρω στα 25 fps average... Ετσι αναγκαστηκα θα το παιξω στο gamer και μολις παρω νεο pc θα το παιξω στο Enthousiast. Μπορείς να μου πεις απο πού το αγόρασες; Το ψαχνω εδώ και καιρό και δεν μπορώ να το βρω. Ούτε στο Πλαίσο, ούτε Multirama, τι γίνεται; Γιατί δεν έχει έρθει ακόμα;
antonl Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να μου πεις απο πού το αγόρασες; Το ψαχνω εδώ και καιρό και δεν μπορώ να το βρω. Ούτε στο Πλαίσο, ούτε Multirama, τι γίνεται; Γιατί δεν έχει έρθει ακόμα; πχ play.com Πλαίσιο και eshop δεν υπάρχει;
Salvation Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 πχ play.comΠλαίσιο και eshop δεν υπάρχει; To e-shop ήξερα ότι το έχει, αλλά κατόπιν παραγγελίας. Στο Πλαίσιο πρώτη φορά το βλέπω! Thanks πάντως!
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 απίστευτο παιχνίδι παιδιά,πιστεύω θα βγεί goty 2008 στο graphics department ,έχει απίστευτα γραφικα ,πιο καλά εννοείτε απο το απλό crysis αλλα δεν τα περίμενα τόσο καλά
OROKUSAKI Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να μου πεις απο πού το αγόρασες; Το ψαχνω εδώ και καιρό και δεν μπορώ να το βρω. Ούτε στο Πλαίσο, ούτε Multirama, τι γίνεται; Γιατί δεν έχει έρθει ακόμα; Το αγορασα απο το multirama. Μου ειπαν οτι το εφεραν χθες. Εδω και 1 εβδομαδα εψαχνα να το βρω και επιτελους το βρηκα!
shadowmann Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 το αγόρασα και εγώ με τι σειρά μου χθες!και απλά δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω αυτή τι φορα τους βγάζω το καπέλο...κοντεύω να το τερματίσω τώρα..(νταξή μικρό αλλα έχει γάμο τις δράσης!) παίζω σε ανάλυση 1680*1050 όλα Enthusiast avg στα 35 fps στους πάγους δεν θυμάμαι πάντως έτσι το πέρασα και εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα!!!θα περάσω και το crysis wars μετά να δούμε τι γίνετε και εκεί! και μια ερώτηση έχει κάποιο περιορισμό στις εγκατάστασης?δηλαδή μετά από κάποιες φορες δεν θα μπορώ να το ενεργοποιήσω?πάντως είναι αγορασμένο από το πλαίσιο αν αυτό παίζει ρολο.
Salvation Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 το αγόρασα και εγώ με τι σειρά μου χθες!και απλά δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω αυτή τι φορα τους βγάζω το καπέλο...κοντεύω να το τερματίσω τώρα..(νταξή μικρό αλλα έχει γάμο τις δράσης!)παίζω σε ανάλυση 1680*1050 όλα Enthusiast avg στα 35 fps στους πάγους δεν θυμάμαι πάντως έτσι το πέρασα και εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα!!!θα περάσω και το crysis wars μετά να δούμε τι γίνετε και εκεί! και μια ερώτηση έχει κάποιο περιορισμό στις εγκατάστασης?δηλαδή μετά από κάποιες φορες δεν θα μπορώ να το ενεργοποιήσω?πάντως είναι αγορασμένο από το πλαίσιο αν αυτό παίζει ρολο. http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=727
Erwdios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Βλέπω στο εξώφυλλο του Warhead το τραγικό λογότυπο του Live και μου γεννιέται η εξής απορία: Το mp του παίζει κανονικά, ή θα κάνουμε πάλι πιθηκιές του τύπου Hamachi και τσάμπα τα 30??
S2Katana Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Mιας και σταμάτησα το 1ο Crysis εκεί που γίνεται επίθεση στο πολεμικό πλοίο, μπορεί pls κάποιος με spoiler, να μου πει πως τελειώνει, για να αρχίσω το 2ο?
Daredevil 1994 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Στο τέλος είσαι σε ένα πλοίο.. Ρίχνετε πυρινική στο νησί και τα Aliens αποκτούν περισσότερη δύναμη.. Έρχεται ένα μεγάλο Alien σαν UFO και το διελάς στο πλοίο για να τελειώσεις το παιχνίδι..
ThrowDOWN Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 δεν εχει σχεση το 1ο με το 2ο (αν και θα ηθελα) οποτε ξεκινα το 2ο χαλαρα. απλα σκοτωνει το huge alien και μπαινει σε ενα vtol που ειναι και η κοπελια ,ακουνε ενα transmission απο τον prophet και πανε προς το νησι.thats it edit: με προλαβε ο dare
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.