Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 μόλις τέλειωσε και το downloading του Crysis Wars (aka multiplayer)
chill Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι και που θα το παίξεις :s? Πάρτε κανένα crysis ωρεεεεε γιατί άμα γίνει καμιά λαλακία και η crytec αρχίζει να ασχολείται με τα μπρίκια τις κονσόλες, αλίμονο μας.
liopyr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Πάρτε κανένα crysis ωρεεεεε γιατί άμα γίνει καμιά λαλακία και η crytec αρχίζει να ασχολείται με τα μπρίκια τις κονσόλες, αλίμονο μας. Στο καλό και να μας γράφει...
soiramk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 μόλις τέλειωσε και το downloading του Crysis Wars (aka multiplayer) Τελικά είναι μόνο για Lan(Hamachi κτλ)? Internet?
@kyros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 για ενα (μισο φετος) παιχνιδι το χρονο σκαμε τοσα φραγκα ομως.. κοιταω τα κατεβαστηρια,ενα ετος ακριβως μετα βγηκε παιχνιδι της προκοπης.. οποτε μοκο για τις κονσολιτσες,εχω ριξει το παιχνιδι της ζωης μου. και ποιο multy?χωρις leaderboards χωρις custoμαρισματα ?απλα τρεχεις κ βαρας?5 χροννια πισω?
liopyr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Nαι, μην γίνει πάλι όμως το thread PC vs Console, έχει χιλιοσυζητηθεί το θέμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά είναι μόνο για Lan(Hamachi κτλ)? Internet? δεν το έχω installάρει ακόμα, no idea
soiramk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 δεν το έχω installάρει ακόμα, no idea OK! Θα περιμένω νέα σου
Daredevil 1994 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο για LAN και Hamachi είναι η έκδοση του θείου.. Έχει και επιλογή Internet, αλλά είναι μόνο για Original CD-Key..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 καλά μην ορκίζεισαι ότι δεν θα βγουν cracked servers
soiramk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Άρα έχει επιλογή για internet-servers, ε?
Daredevil 1994 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ε φυσικά ρε συ.. Θα αφήνανε το Crysis μόνο σε LAN? Thresh, δε το αποκλείω, αλλά για να μην έγινε στο πρώτο, κάτι μου λέει πως δε θα τους δούμε ούτε στο 2ο..
Wolfidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ε φυσικά ρε συ.. Θα αφήνανε το Crysis μόνο σε LAN? Thresh, δε το αποκλείω, αλλά για να μην έγινε στο πρώτο, κάτι μου λέει πως δε θα τους δούμε ούτε στο 2ο.. Υπήρχαν και ακόμα υπάρχουν σπασμένοι servers για το αρχικό Crysis, οπότε μην το αποκλείεις... Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν τράβηξε σε mp γιατί το βάρος είχε πέσει στο campaing ( όσο και αν εκθείαζαν κάποιοι το mp μέρος του πριν κάνα χρόνο....ωστόσο ορισμένοι είχαν δει ότι δεν θα τραβούσε μακριά ) Είχε, βέβαια, τις βάσεις και θα μπορούσε να είχε χτιστεί ένα καλό online παιχνίδι αν είχε δουλευτεί περισσότερο πριν κυκλοφορήσει, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, βλέπε CoD2, CoD4 και ΒTF2 (ή ΒF2 αν προτιμάς) Ελπίζω το war να τα πάει καλύτερα.....(λέμε τώρα )
Daredevil 1994 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ε εδώ πέρα το Crysis Wars (multiplayer) φτιάχτηκε από διαφορετικό Studio της Crytek, οπότε είναι 2 διαφορετικές ομάδες που έφτιαξαν το Single και το Multi.. Πιστεύω πως θα το μελέτησαν περισσότερο και θα του έδωσαν περισσότερη αξία..
tonypapadovic Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Bρε παιδιά πείτε μου λίγο... Έχω έναν [email protected], 2GB Ram, Nvidia GeForce 9800GTX της Sparcle. Το πρώτο Crysis το είχα παίξει, σχετικά ικανοποιητικά για τις απαιτήσεις μου, με το ίδιο μηχάνημα αλλά με μία 8600GTS. Τώρα μου φαίνεται ότι αυτό αποδίδει χειρότερα! Μπορείτε να μου πείτε πάνω κάτω σε με τι ανάλυση/settings θα μπορούσα να το παίξω (θεωρητικά) άνετα; Βάζω ανάλυση 1152χ864 με τα πάντα στο Gamer και ακόμη, ενώ λέει ότι έχει (μ.ο) πάνω από 40+ fps τρώει κάτι κολλήματα απίστευτα (ξέρετε, αυτά τα στιγμιαία). Είναι φυσιολογικά τα παραπάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.