tmjuju Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Πλάκα πλάκα κάτι τέτοια παιχνίδια με κάνουν να μην πετάω ακόμα την 19αρα CRT. Έχω σπίτι και 22” 16χ10 lcd και Full HD TV. Αλλά όταν καμία φορά χρειάζεται να ανεβοκατεβάζεις αναλύσεις κ.ο.κ. CRT rulez!
Daredevil 1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Voodooman, δε θα έλεγα πως όποιος έχει παίξει το πρώτο Crysis δε χάνει τίποτα.. Εγώ όπως είπα πιο πριν, το πρώτο Crysis το απεχθάνομαι, ενώ το 2ο το τελείωσα σήμερα σε ένα πολύ ευχάριστο 7ωρο.. Και ειδικά με τα καινούρια Modes στο Multiplayer πιστεύω πως είναι ότι πρέπει..
soiramk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ποίους drivers μου προτείνετε να βάλω για την 8800GTX? Επίσης το multi player(war) έχει "κυκλοφορήσει" στο θείο?
Daredevil 1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 175.19 να βάλεις.. Όσο τώρα για το Multiplayer, είναι ξεχωριστό από το Singleplayer?
Voodooman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Voodooman, δε θα έλεγα πως όποιος έχει παίξει το πρώτο Crysis δε χάνει τίποτα.. Εγώ όπως είπα πιο πριν, το πρώτο Crysis το απεχθάνομαι, ενώ το 2ο το τελείωσα σήμερα σε ένα πολύ ευχάριστο 7ωρο.. Και ειδικά με τα καινούρια Modes στο Multiplayer πιστεύω πως είναι ότι πρέπει.. Η αλήθεια είναι πως το warhead ξεκινάει πιο βαβουριάρικα και σε βάζει αμέσως στη δράση, ενώ το Crysis άργησε να πάρει μπρος. Εντάξει, καθένα παιχνίδι κάτι έχει να δώσει. Εγώ εννοούσα όμως ότι οι μηχανισμοί του παιχνιδιού, τα γραφικά και όλη η αίασθηση παραμένει ίδια.
gilardino Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Όσο τώρα για το Multiplayer, είναι ξεχωριστό από το Singleplayer? ναι........
soiramk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 175.19 να βάλεις.. Αυτούς έχω βάλει αλλά δε βλέπω προκοπή Σε μερικά σημεία κολλάει εντελώς το παιχνίδι(κ είμαι ακόμα στην αρχή) κ κάνει 1-2sec να επανέρθει... Τι φταίει? Σε φίλο μου, με ακριβώς ίδιο pc δε κολλάει, παρόλο που έχουμε τα ίδια fps απο το benchmark του παιχνιδιού(αυτός έχει τους 169.25). Όσο τώρα για το Multiplayer, είναι ξεχωριστό από το Singleplayer? ναι........ Στο θείο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 τπτ ακόμα για multi από torrents
Daredevil 1994 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αν κατάλαβα καλά, το Multiplayer του Crysis Warhead λέγεται Crysis Wars, και έχει αναπτυχθεί από διαφορετικό στούντιο, της Φρανκφούρτης.. Αυτό που με απασχολεί τώρα, είναι αν το Crysis Wars εμπεριέχεται στο Crysis Warhead, ή αν πωλείται ξεχωριστά.. Λογικά το πρώτο, έτσι? Αν ναι, άντε να δούμε τι γίνεται με την έκδοση του θείου όταν βγει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 βγήκε και το Crysis Wars στα internets...5.6gb
liopyr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Kούμπωσα και την δεύτερη GTS512. Ξεκινάω το παιχνίδι, περνάνε 5 δευτερόλεπτα, και τρώω ένα ωραιότατο... Violent Shutdown... //// Nαι ξέρω. Δεν είναι θέμα τροφοδοσίας-θερμοκρασιών. Αν κάποιος είχε αντίστοιχο πρόβλημα και βρήκε άκρη, καλά θα κάνει να μου την πει αμέσως γιατί θα μπλέξει...
shadowmann Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 δοκίμασες την καινούργια gpu μονη τις? το zalman το psu δεν νομίζω να άρχισε να τα φτηνή....η μήπως άρχισε?!
liopyr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Αφού ξεκαθάρισα ρε συ, δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι πρόβλημα τροφοδοσίας/θερμοκρασιών. Μια χαρά δουλεύουν οι κάρτες. Είναι bug του παιχνιδιού/drivers, το είχε πάθει πολύς κόσμος με SLi και στο "παλιό" Crysis, διορθώθηκε με το patch. SLi disabled παίζει κανονικά.
chill Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Επιτέλους έφυγε από το play.com \0/. Άντε γαμώτο θέλω fps pew pew.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.