Προς το περιεχόμενο

Crysis Warhead

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eγω σημερα αφου το ειχα τερματισει ..αποφασισα να κανω διαφορα πειραταμα!!!

Εβαλα ΟΛΑ ΤΕΡΜΑ..μουαχ0χα00αχ..!!

Enthusiastic..Motion Blur στο full..

Και βαζω την πρωτη πιστα..στο σημειο που εχει κατι σπιτακια..(Βeach Bar)και τα γραφικα ηταν κορυφη..ασχετα με τα 10 fps:p

Kαι αφου ειχα 'ερωτευτει τα γραφικα' ειπα να παω να κανω μια βουτια στην θαλασσα..εκει κοντα στη beach..

και πεταγεται!!! ενας ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ..χαχαχαχαχαχαχαχα

Χεστικα μιλαμε...

Δημοσ.

Mικρο σχετικα και μια απο τα ιδια.

Απο σεναριο πατατα και το τελος απογοητευτικο.

Το σωζει βεβαια τα απιστευτα γραφικα που εχει στην αρχη και σε καποια σημεια κατα τη διαρκεια.

Σε γενικες γραμμες μετριο και σιγουρα οχι το κατι παραπανω απο το 1ο.

Μεχρι το επομενο..

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, αλλά αφού τελειώσεις το SP, τοτε πας στο Crysis Wars και κοπανιέσαι στο Power Struggle ή σε όσους δεν άρεσε αυτό, στο Team Instant Action (TDM). :)

Fav πίστα η Battleground. :D

Δημοσ.

Kαι εμένα μου φάνηκε μικρό, αλλά το Far Cry και το Crysis είναι τα μόνα FPS που τα έχω παίξει παραπάνω από μία φορά (...και το far cry ΠΟΛΛΕΣ παραπάνω από μία φορές).

Ο λόγος είναι το ίδιο το παιχνίδι. Να χαθείς μέσα στο δάσος, να βρεις εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης ενός προβλήματος, να οδηγήσεις όλα τα οχήματα, να δεις όλα τα δωμάτια. Ακόμη και αν η διάρκειά του είναι μικρή, η δουλειά που έχει ρίξει η crytek πάνω του είναι πάρα πολλή και αξίζει κανείς να το εξερευνήσει το παιχνίδι.

Εγώ δυστυχώς έκανα το λάθος στην αρχή, άφησα το παιχνίδι να με παρασύρει στο ρυθμό του και το τελείωσα στο normal πάρα πολύ γρήγορα. Tώρα στο επόμενο επίπεδο το πάω με το πάσο μου, το διασκεδάζω.

Από σενάριο και πλοκή, ΟΚ, δεν λέει και πολλά και κατά την γνώμη μου όποιος έχει παίξει το αρχικό crysis δεν έχει και κανέναν λόγο να παίξει και αυτό. Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά τίποτα το καινούργιο.

Δημοσ.

Ότι πρέπει ήταν το παίγνιον αυτό κατά τη γνώμη μου για τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε… αναμένοντας τα υπόλοιπα παίγνια μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ορθά ο Thresh είχε μιλήσει για οκτάωρο. Αν και περισσότερο προς 7 ώρες στο Normal. Το normal παραήταν easy. Δεν νομίζω να ʽπέθαναʼ 10 φορές σύνολο, αν και μπορεί να κάνω λάθος.

4850@720/1000 1280χ1024 mainstream.

Ναι δοκίμασα και άλλα… gamer extreme @ 1280χ1024 k 1024x768… Αλλά frame rate is life.

To eyecandy στα gamer/extreme είναι εκπληκτικό πάντως, και αξίζει να το δοκιμάσετε ακομα και για λίγα κάρε. Όχι για να παίξετε αλλά σαν επίδειξη της μηχανής. Άλλωστε σε ορισμένα σημεία θα έχετε και ικανοποιητικό framerate.

Γενικά βγάζοντας το warhead τέτοια εποχή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν μια κερδοφόρα full season.

Δημοσ.

4850@720/1000 1280χ1024 mainstream.

Ναι δοκίμασα και άλλα… gamer extreme @ 1280χ1024 k 1024x768… Αλλά frame rate is life.

Σε gamer 1280/1024 δεν είχε ικανοποιητικό frame rate?

Ανεβάζεις φίλτρα?

Δημοσ.
Σε gamer 1280/1024 δεν είχε ικανοποιητικό frame rate?

Ανεβάζεις φίλτρα?

Κοίτα … όπως είπα καθένας έχει τις προσωπικές του προτιμήσεις. Εγώ ακόμα είμαι της άποψης ότι… framerate is life.

Την πρώτη ώρα (μπορεί και παραπάνω) στο παιχνίδι ήμουν σε gamer Και αποφάσισα να κατέβω.

Και αυτό όχι για τα average fps αλλά για τα minimum.

Δηλαδή, κάποιος άλλος μπορεί να έπαιζε χωρίς πρόβλημα… εγώ προτίμησα mainstream.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...