Προς το περιεχόμενο

Crysis Warhead

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πολύ ωραία....για 3 μέρα out of stock στο play.com. Έλεγα το άλλο ΣΚ να είναι ΣΚ Crysis αλλά δεν το βλέπω δεδομένου ότι στην καλύτερη θα φύγει Δευτέρα αν φέρουν νέο θέμα :s.

Ε λύγισε τον νόμο για 1-2 μέρες μέχρι να σου έρθει το original.

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τον νόμο τον λυγίζω έτσι κι αλλιώς xaxa αλλά από την στιγμή που το έχω παραγγείλει γιατί να σπαταλάω άδικα bandwitch xD? Έχω εξάλλου ένα τόνο torrents προς d/l.

Δημοσ.

Παιδιά έχω την 4850 και θέλω να δοκιμάσω να το παίξω σε ανάλυση 1680 χ 1050 όμως όποτε το βάζω η εικόνα φαίνεται σαν 4:3 και όχι σαν 16:10.

Δημοσ.

Γεια σας..Εχω κολλησει στο Warhead στην πιστα "Frozen Paradise".. Αφου σκοτωσα περιπου 5 εχθρους σε nanosuit επεσα σε μια τρυπα που ηταν ενα δωματιο (που λεγεται Mess Hall 1) με αλλους 5 εχθρους..Τους σκοτωσα κι αυτους αλλα μετα δν βρισκω την εξοδο του δωματιου για να συνεχισω την πιστα..Ουτε καποια ανοιχτη πορτα ουτε τιποτα.. :-( Οποιος ξερει ας βοηθησει plz..Ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Πολύ καλο το game αλλα όχι και τίποτα ιδιαίτερο από fps...1680 με όλα στο gamer no ΑΑ, 25 fps στο opening scene...Δεν παραπονιέμαι είναι αρκετά smooth...οι καινούργιοι drivers κάνουν καμια διαφορα?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχουν βγει ακόμα drivers (είτε ΑΤΙ είτε Nvidia) για να προσφέρουν (και καλά) καλύτερες επιδόσεις στο συγκεκριμένο game

Δημοσ.

Ορίστε και μια εικόνα που τράβηξα από ένα βίντεο (με in-game engine) με όλα τα γαφικά στο Enthusiast, 16x AA, και 1024χ768 ανάλυση..

youredeadnv7.jpg

Γεια σας..Εχω κολλησει στο Warhead στην πιστα "Frozen Paradise".. Αφου σκοτωσα περιπου 5 εχθρους σε nanosuit επεσα σε μια τρυπα που ηταν ενα δωματιο (που λεγεται Mess Hall 1) με αλλους 5 εχθρους..Τους σκοτωσα κι αυτους αλλα μετα δν βρισκω την εξοδο του δωματιου για να συνεχισω την πιστα..Ουτε καποια ανοιχτη πορτα ουτε τιποτα.. :-( Οποιος ξερει ας βοηθησει plz..Ευχαριστω πολυ..

Όπως είπε και ο Thresh από πάνω, πας στην άλλη μεριά του δωματίου (εκεί που καθόντουσαν στην αρχή οι κορεάτες, και έχει ένα Vending Machine.. Πηδάς πάνω του και βγαίνεις.. Ετοιμάσου για Hovercraft-ιλίκι μετά.. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...