Προς το περιεχόμενο

Crysis Warhead

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά άφωνος.. Καμία σχέση με το πρώτο Crysis (που δεν έπαιξα καθόλου σχεδόν επειδή δε μου άρεσε).. Έχω φάει κόλλημα.. Μόλις τελείωσα την 3η πίστα που διελάς το τεράστιο το Alien.. Το πήρε και το σήκωσε.. :-D

Με C2D E6750, 2Gb RAM DDR2 Crucial στα 800Mhz, 8800GT 512Mb, με καθόλου O/C παίζω με Average FPS 40-45, σε 1024χ768, ικανοποιητική ανάλυση για την 19άρα μου.. :-) Τα Settings τα έχω όλα στο Gamer, χωρίς AA..

• Απαντ. 606
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βαρας μεχρι να ψοφησει :P

Εγω παντως πηρα το grenade launcher και το εσκισα στις grenades :lol(ειναι δεξια απο την εισοδο του τουνελ(ψαξτε θα το βρειτε))

Δημοσ.

Ωχ Area 51 μου θυμίζει αυτό. Αλλά αφού Daredevil 1994 λες ότι διαφέρει από το πρώτο ας το δοκιμάσω. Το πρώτο δε μου άρεσε, το παράτησα μετά τη μισή ώρα :mad:

Δημοσ.

Telnet, του άδειασα όλες μου τις σφαίρες (25) Gauss Rifle στο στρογγυλό του, και όλες τις σφαίρες του Scar, και μετά καθώς ήμουν καθ'οδόν να πάω να το αρχίσω στις μπουνιές, θυμήθικα πως έχω ένα Rocket Launcher με τρεις ρουκέτες, και του γ@μησα τα πέταλα.. :-D

• Moderators
Δημοσ.
θυμήθικα πως έχω ένα Rocket Launcher με τρεις ρουκέτες, και του γ@μησα τα πέταλα.. :-D

Heh, όπως στο πρώτο επεισόδιο του Sledge Hammer: "I almost forgot I had a grenade in my pocket! :D"

Περίεργο ότι το Gauss Rifle δεν μπόρεσε να κάνει αρκετή ζημιά.

Θα δω κι εγώ αύριο.

Δημοσ.
Ωχ Area 51 μου θυμίζει αυτό. Αλλά αφού Daredevil 1994 λες ότι διαφέρει από το πρώτο ας το δοκιμάσω. Το πρώτο δε μου άρεσε, το παράτησα μετά τη μισή ώρα :mad:

Φίλε μου στο πρώτο όλα ξεκινάνε μετά τη μισή ώρα...

Δημοσ.

Μπα.. Το πρώτο δε μου άρεσε καθόλου.. Το 2ο πολύ απλά είναι περισσότερο προσεγμένο.. Το 1ο μου δημιουργούσε μια βαρεμάρα.. Πολύ Stealth (εντάξει, μου αρέσει το stealth αλλά το παρακάναμε) ενώ το Warhead είναι Full στη δράση.. Επίσης είναι πιο ελαφρή και πιο όμορφο.. Και δεν έχει τη μονοτονία του ήλιου όπως το πρώτο, αλλά..

Στο Warhead στην 3η πίστα που είναι παγωμένα όλα, είναι πολύ απλά όλα τα λεφτά..

Crysis Warhead FTW!!

Δημοσ.

Μα καλα μπορει να μου πει καποιος που θα βρω το warhead? Απο οτι διαβασα λενε οτι οσοι το πηραν απο το θειο ειναι fake... ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?? Γιατι δεν αξιζει να το παρω απο το θειο αν ειναι fake...

Δημοσ.

Εγώ πάντως το βρίσκω πιο "βαρύ" απο το προηγούμενο....:-(

Το 1ο το τερμάτισα με όλα στο very high χωρίς σπασίματα κ αυτό ακόμα κ στο gamer έχω κολλήματα.

1024χ768/no ΑΑ κ πάντα με το ίδιο pc σε vista.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...