Kal4meNchrgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Bρε παιδια, στο δικτυο μου εχω on telecoms και σκεφτομαι να αλλαξω και να βαλω Hellas online. To μονο που με εμποδιζει ειναι το On video-box(Ο γνωστος αποκωδικοποιητης που παρεχει η On). Επειδη θελω ολες τις παροχες της On στον αποκωδ. ηθελα να ρωτησω εαν θα τις εχω και με το δικτυο της hol κρατωντας βεβαια τον αποκωδ. Μηπως ξερει κανεις αν μπορει να γινει αυτο;
sklirokarydi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Bρε παιδια, στο δικτυο μου εχω on telecoms και σκεφτομαι να αλλαξω και να βαλω Hellas online. To μονο που με εμποδιζει ειναι το On video-box(Ο γνωστος αποκωδικοποιητης που παρεχει η On). Επειδη θελω ολες τις παροχες της On στον αποκωδ. ηθελα να ρωτησω εαν θα τις εχω και με το δικτυο της hol κρατωντας βεβαια τον αποκωδ.Μηπως ξερει κανεις αν μπορει να γινει αυτο; οπως το φανταζομαι οχι, δεν ξερω παντως. δοκιμασε το. παρε ομως ενα μοντεμ με αννεξ a. δεν συμβιβαζεται με αλλα το sagem. νομιζω βεβαια οτι για να δουλεψει δεν απαιτειται αλλο εκτος απο adsl συνδεση και annex a
2arkoudi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μα απο την στιγμη που θα αλλαξεις provider χανεις κ το ON TV , αφου το video box δεχετε μονο απο τον ιδιο provider σημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.