Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με spam που φαινεται οτι το στελνω εγω

myrtosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. εδω κ 1 μηνα περιπου λαμβανω spam μαιλ απο διαφορες εταιρειες που ομως φαινεται οτι τα στελνω εγω σαν αποστολεας. Επισεις τα λαμβανουν κ οσοι ειναι στις contact list μου στο outlook και στο hotmail. Το antivirus που χρησημοποιω ειναι το eset και το AVG. Τι εχει συμβει? Τι να κανω για να προστατευτω?

Ευχαριστω εκ των προτερων

myrtos

Δημοσ.
Γεια σας παιδια. εδω κ 1 μηνα περιπου λαμβανω spam μαιλ απο διαφορες εταιρειες που ομως φαινεται οτι τα στελνω εγω σαν αποστολεας. Επισεις τα λαμβανουν κ οσοι ειναι στις contact list μου στο outlook και στο hotmail. Το antivirus που χρησημοποιω ειναι το eset και το AVG. Τι εχει συμβει? Τι να κανω για να προστατευτω?

Ευχαριστω εκ των προτερων

myrtos

Απο τα πολλα spams που παιρνω, σε καποια εχω κι εγω αυτο το προβλημα δλδ φαινομαι εγω σαν αποστολεας. Φιλε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις και να εγκαταστησεις το Spamihilator - Anti-Spam-Filter. Θα συνεχισουν βεβαια να ερχονται τα spams, αλλα θα μπλοκαρονται απο το Spamihilator και θα τα διαγραφεις εσυ πριν περασουν στο outlook. Η αλλη και πιο δραστικη λυση ειναι αλλαγη email και μη δινεις οπουδηποτε το email σου

Δημοσ.

Βασικά εγκατέστησε κανένα πρόγραμμα για spyware και άλλα τέτοια κόλπα όπως το Spybot - Search and Destroy που είναι και δωρεάν. Καλό είναι να σβήσεις το ένα από τα δύο anti-virus έχεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...