Kal4meNchrgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Παιδια, κατ' αρχας ζητω συγνωμη αν αφησα το θεμα μου σε λαθος portal του φορουμ. Τωρα, κατι εγινε με το laptop μου. Του εκανα format με το cd των windows και μολις τα εγκατεστησα τα windows μολις περναγε λιγη ωρα μου εβγαζε blue screen που ελεγε: DATA_KERNEL_ERROR Ετσι λοιπον εψαξα το cd με τα drivers, τα εγκατεστησα, και μετα ενα εξαρτημα μεσα απο το laptop εκανε ενα φρικτο θορυβο(για την ακριβεια βουϊσμα) και ετσι αποφασισα να ξανακανω format μηπως το σωσω. Αντιθετως ομως, μολις πηγα να κανω boot from cd μου ειπε "You do not have a hard drive installed in your computer etc...". Αυτο πραγματικα με ανησυχησε. Μετα πηγα να κανω boot για να μπω στα windows, αλλα μου εγραφε "Intializing MBA etc..." και μετα το media scan μου ειπε "operating system not found". Tι θα επρεπε να κανω; Πολλα ευχαριστω παιδια
tarantules Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Αυτό το βούισμα που έκανε μήπως ήταν το CD που έβαλες μέσα στο drive?Γιατί πολλές φορές συμβαίνει ένα CD για διάφορους λόγους να γυρνάει παράκεντρα και να δημιουργεί αυτούς τους θορύβους (πχ να έχει CD label κολημένο πάνω αλλό όχι σωστά ζυγισμένο). Εύχομαι να είναι αυτό... Τώρα , θα μπορούσες να μπείς στο BIOS του laptop να δεις το ποιο σημαντικό.Εαν σου αναγνωρίζει το σκληρό δίσκο.Εαν ναι τότε δοκίμασε να βάλεις να σου αναγνωρίζει αυτόματα το σκληρό.Αν δε δεις φως βάλτο στο χειροκίνητο και όρισε μόνος σου κυλίνδρους και κεφαλές.Αν δεν στον αναγνωρίζει και τότε , ίσως να υπάρχει πρόβλημα σοβαρό με το σκληρό σου.Πάντως εγώ πιστεύω οτι μάλον έχουν απορυθμιστεί από το BIOS οι ρυθμίσεις και δεν είναι τίποτα το σοβαρό
alex89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μπορεί να μην το βλέπει το σκληρό σαν sata. Δες μέσα στο bios αν μπορείς να δηλώσεις το σκληρό σαν ide. Αν όχι, τότε θα πρέπει να βρεις τους sata drivers
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Χαλασμένος σκληρός;; Τα μισά απο τα errors που είπες προς εκείνη τη κατεύθυνση "κοιτάνε"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.