Προς το περιεχόμενο

Ξαφνική διακοπή σύνδεσης

harrysvr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το σταθερό pc και μπαίνω κανονικά στο δύκτιο(connex), ύστερα απο κάποιο διάστημα(δεν παίζει ρόλο) δεν μπορώ να δω σελίδες(error connection,foto) είτε στο ffox είτε explorer, safari,opera, όλα το ίδιο, ακόμα και στο router δεν μπορώ να μπω, μια κόβεται και μια ξανάρχεται...

Το router βέβαια συγχρονίζει κανονικά όπου αν συνδέσω το laptop έχω κανονικά σύνδεση(internet,dl κλπ).

Εψαξα με symantec, adaware, τίποτε, φαίνεται οτι είναι κάποιο πρόβλημα στο desktop αλλά τι;

Αυτό μου συμβαίνει τις 2 τελευταίες μέρες, στο μεταξύ παρατηρώ και dload συνεχόμενο(γύρω στα 22kb/sec, συμβαίνει σε κανένα κάτι παρόμοιο;

11joemp.jpg

Δημοσ.

Και εγώ το ιδιο πρόβλημα έχω.Αλλα ακριβώς αντίθετα το laptop έχει το πρόβλημα.Το router που το έχεις?

Δημοσ.
Και εγώ το ιδιο πρόβλημα έχω.Αλλα ακριβώς αντίθετα το laptop έχει το πρόβλημα.Το router που το έχεις?

Τι εννοείς; είναι συνδεμένο με το pc(ενσύρματα)...

Δημοσ.

ρε παιδια και εγω το ιδιο προβλημα εχω μπαινει το πρωι κανονικα και το μεσημερι κανει το ιδιο με εσας δεν φορτινει τις σελιδες μετα απο κανα restart ου router και του pc ειναι οκ....αλλα μετα απο ενα τηλεφωνο στην forthnet εστρωσε λιγο....

Δημοσ.

Μα γιατί να φταίει ο provider, αφού μόνο στο desktop έχω διακοπές και επανασυνδέσεις ενώ στο laptop κανονική σύνδεση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...