d-l-sama Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα!Πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα προγραμματάκι για μια εργασία που έχω!Και μετά από συνεννόηση με τον καθηγητή μου επειδή δεν έχω Windows μου έδωσε το jar αρχείο του!Όταν όμως πάω να το τρέξω μου βγάζει "The Java Jar file "xxx.jar" could not be launched. Check the Console for possible error messages."!Τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει αυτό και να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα?Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 πως ακριβως πας να το τρεξεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d-l-sama Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 πως ακριβως πας να το τρεξεις;;; Πατάω πάνω στο εικονίδιο!Ή πέταξα χαζομάρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ma3str0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Πρέπει να κατεβάσεις την Java Virtual Machine για MacOS αν και λογικά πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένη. Αυτό το έχει κάνει η Sun ώστε να μην χρειάζεται διαφορετικό εκτελέσιμο για κάθε λειτουργικό, αλλά να τρέχει το ίδιο πάνω σε μια εικονική μηχανή. Για περισσότερεσ πληροφορίες δές εδώ: http://www.java.com/en/download/manual.jsp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα!Πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα προγραμματάκι για μια εργασία που έχω!Και μετά από συνεννόηση με τον καθηγητή μου επειδή δεν έχω Windows μου έδωσε το jar αρχείο του!Όταν όμως πάω να το τρέξω μου βγάζει "The Java Jar file "xxx.jar" could not be launched. Check the Console for possible error messages."!Τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει αυτό και να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα?Ευχαριστώ! Έλεγξες την κονσόλα για error messages? Tι λένε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d-l-sama Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Έλεγξες την κονσόλα για error messages? Tι λένε; Έλεγξα την κονσόλα!Αλλά δεν νομίζω κανένας να καταλάβαινε τι λέει!Είναι σε δυαδική μορφή!Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και πολύ ευδιάκριτα αυτά που γράφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.