Προς το περιεχόμενο

Java εφαρμογές

d-l-sama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!Πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα προγραμματάκι για μια εργασία που έχω!Και μετά από συνεννόηση με τον καθηγητή μου επειδή δεν έχω Windows μου έδωσε το jar αρχείο του!Όταν όμως πάω να το τρέξω μου βγάζει "The Java Jar file "xxx.jar" could not be launched. Check the Console for possible error messages."!Τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει αυτό και να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα?Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να κατεβάσεις την Java Virtual Machine για MacOS αν και λογικά πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένη. Αυτό το έχει κάνει η Sun ώστε να μην χρειάζεται διαφορετικό εκτελέσιμο για κάθε λειτουργικό, αλλά να τρέχει το ίδιο πάνω σε μια εικονική μηχανή.

Για περισσότερεσ πληροφορίες δές εδώ:

http://www.java.com/en/download/manual.jsp

Καλησπέρα!Πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα προγραμματάκι για μια εργασία που έχω!Και μετά από συνεννόηση με τον καθηγητή μου επειδή δεν έχω Windows μου έδωσε το jar αρχείο του!Όταν όμως πάω να το τρέξω μου βγάζει "The Java Jar file "xxx.jar" could not be launched. Check the Console for possible error messages."!Τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει αυτό και να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα?Ευχαριστώ!

Έλεγξες την κονσόλα για error messages? Tι λένε;

Έλεγξες την κονσόλα για error messages? Tι λένε;

Έλεγξα την κονσόλα!Αλλά δεν νομίζω κανένας να καταλάβαινε τι λέει!Είναι σε δυαδική μορφή!Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και πολύ ευδιάκριτα αυτά που γράφει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...