Thanasis159 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Kαι γω φίλε μου το imgburn χρησιμοποιώ αποκλειστικά και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου. Αν ενδιαφέρεσαι κα για το γράψιμο audio cd εγκατέστησε και το burrrn .
blackstar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Αν θυμάμαι καλά πλέων και το IMGBurn γραφεί audio cd.
blackstar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Πρόσφατα χρησιμοποίησα το ImgBurn και μου γ....τα πάντα....Όπως και να 'χει, ξαναγύρισα μετά την σύντομη περιπέτεια (...με το "ενοχλητικά περίπλοκο " και "user unfriendly" για 'ΜΕΝΑ, ImgBurn), στο γνωστό μου Deep Burner (...το pro ακόμα καλύτερο), του ζήτησα συγνώμμη, και είμαστε πάλι μαζί... Ωραία ιστορία, αλλά πώς ακριβώς σου γ....ε τα πάντα; εγώ με το IMGBurn κάνω σχεδόν τα πάντα. Στο δεύτερο pc εχω το infra recorder μέτριο, αλλά αν κάποιος θέλει ένα user friendly interface ίσως να είναι ποιο καλό απο το nero, and it's free, no need for cracks.
gemini235 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Σε windows εχω το Ashampoo Burning Studio 7 ενω σε ubuntu το brasero. Νομίζω οτι είναι πολύ δυνατά προγράμματα και τα δύο.
civperr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δοκίμασε το NTI CD & DVD MAKER 7 το έχουν όλοι οι Acer και επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με 'σένα αναγκάστηκα να το χρησιμοποιήσω.Τελικά αποδείχθηκε ότι κακώς δεν το χπησιμοποίησα από την αρχή. Ελπίζω να βοήθησα...
Tzimmys Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Εγλω πάντως σαν γνήσιοσ Insomniakos δοκήμασα και infrarecorder και imgburn. Δεν τα πήγα. Γύρησα στο Nero 7.5.9.0, είναι η τελευταία του 7. Τη θεωρώ πολύ καλύτερη του 8 που έχει γεμίσει ένα κάρο βλακείες. Επίσης, συμαντικό είναι αυτό που λένε τα παιδιά παραπάνω, να βάλεις δηλαδή μόνο ό,τι χρειάζεσε.
marantonis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Άμα θες να βάλεις οπωσδήποτε Nero, βάλε το 6.6 Reloaded (αυτό χρησιμοποιώ και εγώ) που είναι για μένα η τελευταία καλή έκδοση του Nero...Μετά μπορείς να δοκιμάσεις και τα ImgBurn και InfraRecorder που λέει και ο livewire παραπάνω ή ακόμα και το Ashampoo Burning Studio Αν εχει vista δε γίνεται να βαλει το 6.6 Απο μενα Burn4free δαγκωτο.
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ωραία ιστορία, αλλά πώς ακριβώς σου γ....ε τα πάντα; εγώ με το IMGBurn κάνω σχεδόν τα πάντα. ...βάζοντας ρυθμίσεις που αν θυμάμαι αυτό μου ζήτησε καθώς πήγα να κάψω ένα δισκάκι ; ! Κι αν θυμάμαι καλά, την ΕΚΑΝΕ τη διαδιακασία...αλλά μετά δεν αναγνωριζόταν το δισκάκι ; Και ΝΟΜΙΖΩ ότι δεν διάβαζε και τπτ άλλο, και με τη μία έκανα απεγκατάσταση τον controller και restart ; Tεσπα, σίγουρα δεν είναι άχρηστο το πρόγραμμα, απλά όπως είπα δεν είναι και πολύ user friendly με όλες εκείνες τις ρυθμίσεις του, και σίγουρα δεν σε βοηθάει να "καταλάβεις" και πολλά με τη μία, τουλάχιστον (και μπορεί να μην είμαι pc guru, αλλά όσο να πεις 2-3 πράγματα τα καταλαβαίνω "γρήγορα" πια...). Δεν το έψαξα παραπάνω, μιας και ούτε περίσσια δισκάκια είχα, ούτε διάθεση... *...update : ...παίρνω πίσω τα "μέτρια" μου λόγια για το ImgBurn, και λέω...τα χειρότερα τώρα! Μετά το συγκεκριμένο post, δοκίμασα να γράψω ένα αρχείο σε ένα DVD-RW δισκάκι που έχω...Ε λοιπόν στην αρχή μου λέει ότι "δεν μπορεί να γράψει αρχεία στο συγκεριμένο δισκάκι, χωρίς πρώτα να το φορμάρει". Καλώς λέω, αφού είχα παλιότερα ήδη γράψει κάτι με τον συνηθισμένο μου burner... ...Του δίνω λοιπόν την άδεια για φορμάτ, κι αυτό με ρωτάει για quick ή full. "Κουίκ" του λέω, γιατί δεν είμαστε για καθυστερήσεις... "Πρώτα πρέπει να του κάνω φουλ" μου λέει. "Δε γαμείς" του λέω κι εγώ, φουλ-φουλ. Τί να κάνουμε. ...Κι αρχίζει μια διαδικασία, την οποία την θυμάμαι να κρατάει πολύ λιγότερο παλιότερα, με τον παλιό μου burner, σε "χειρότερο" μηχάνημα. "Α στο διάλο" λέω σε κάποια φάση, "σαν πολύ δεν κρατάει ; " ...Το "ξεχνάω" να κάνει erase αυτό, και σε κάποια στιγμή παίρνει το μάτι μου να είναι στο 99% της διαδικασίας. "Ωραία" λέω. "Κοντά είμαστε". ...Και μετά από καμμιά ώρα, ήταν ΑΚΟΜΑ στο 99%. "Χέσε μέσα Πολυχρόνη" λέω, κι αποφασίζω να τερματίσω τη διαδικασία. ...Η οποία ΔΕΝ τερματίζεται! ...Πάω να κλείσω το πρόγραμμα alltogether...γιόκ ! "...Βρε αμάν" λέω εγώ, και πάω να το τερματίσω από το task manager. Kαι όντως τερματίζει. "Ωραία" λέω. "...Το δισκάκι όμως, ΓΙΑΤΙ δε σταματάει να "χτυπιέται" μέσα στο drive ; ! ; " ...Βλέπω και το imapi να τρέχει στο T.M. , το τερματίζω κι αυτό - ΤΙΠΟΤΑ! ....Πατάω το πορτάκι του drive ν' ανοίξει - ΜΠΑ! ...Και το δισκάκι "τρέχει" ΑΚΟΜΑ, όχι όμως για πολύ, μιας και θα κάνω restart ως φαίνεται...(σιγά που θα κάνει σωστό τερματισμό...) ...Θέλω να ελπίζω ότι μετά την επανεκκίνηση, ο παλιός μου burner θα κάνει κανονικό erase το δισκάκι... Αν όχι, δεν ξέρω αν ΚΑΙ αυτός θα κόλλαγε αν πήγαινα αρχικά να κάνω το erase μ' αυτόν, αλλά το ImgBurn μάλλον θα κάνω καιρό να το ξαναδοκιμάσω...
BalDwin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Απολαυστικός για άλλη μια φορά φίλε washcloud,αλλά εγώ είμαι άλλος ένας από τους 29...κατασκευαστές πλυντηρίων που μόλις χθες "πέταξα" το nero λόγω κάποιων ενοχλητικών bugακίων και πήγα σε imgburn & burrrrn με απόλυτη επιτυχία και ικανοποιήση και τα συστήνω ανεπιφύλακτα (έστω για δοκιμή).
blackstar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 @washcloud τι να πω, είσαι άτυχος, πάντως ήταν απολαυστικό όσο το διάβαζα.
accipio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Αυτό που περιγράφει πολύ γλαφυρά ο washcloud μου έχει συμβεί κι εμένα με το ImgBurn κι είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το χρησιμοποιώ μόνο για εγγραφή image files και μόνο σε δίσκους μονής εγγραφής... Η άλλη αδυναμία που του βρίσκω είναι ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις directories όπως εσύ τα θέλεις και να ρίξεις μέσα σ' αυτά τα προς εγγραφή αρχεία (πρέπει να δημιουργηθεί όλη η δομή των καταλόγων πρώτα στο σκληρό, κάτι που δε βολεύει ιδιαίτερα). Αλλά για εγγραφή image files είναι πρώτο.
Tuko Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Ashampoo Burning Studio 7 + 1. Πάρα πολύ απλό και εύχρηστο.
washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Σιχτίρ Πιλάφ ver. 10.1.2.3 , 666 build .... ΤΟ ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙΣΕ! ...Έγινε αυτό που φοβόμουν...(τί φοβόμουν, σίγουρο το 'χα...) ΛΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ ...Και δεν είναι τπτ άλλο, να 'ταν κανένα σπασμένο, να μου πω "πάρτα μαλάκα"...FREEWARE είναι το ρημάδι! ...'Ντάξει, ξέρω είναι οκ το πρόγραμμα, και πέρα από την πλάκα ...πολύ σχετικό πράγμα η πλάκα βέβαια, γιατί όντως τα 'χα ψιλοπάρει δεν πάω να το θάψω, μου 'κατσε (ή του 'κατσα τελοσπάντων). ...Αλλά ρε γαμώτο, με το καλημέρα να μου κάνει νούμερα ; ...This was the end of a beautiful friendship. (...in fact there wasnt even a beggining! ) ...Ξαναορμάω λοιπόν εγώ στον DeepBurner μου, που μόνο καφέ δεν ψήνει ...ο free. Γιατί ο pro, ψήνει. , και τέρμα τα πειράματα μέχρι το καινούριο Cake (...με τρόμαξε και για τον infra recorder που κατέβασα και ήθελα επίσης να δοκιμάσω...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.