Προς το περιεχόμενο

Αντί για Nero τί;

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους,

Εχω φτιαξει ενα καινουριο μηχανημα με ενα τετραπυρηνο και μου παει σφαιρα. Αυτο που του λειπει και δεν εχω περασει ακομα ειναι DVD-CD Burning Software. Κι αυτο γιατι εχω πολλες μα πολλες αμφιβολιες στο να περασω το Nero pου χρησιμοποιουσα εως τωρα γιατι στις τελευταιες εκδοσεις του εγκαθιστα στον υπολογιστη ενα καρο πραγματα τα οποια δεν χρειαζομαι και το μονο που κανουν ειναι να επιβαρυνουν το συστημα.

Υπαρχει καποια εναλλακτικη λυση που να ειναι ευχρηστη οπως το Nero, αξιοπιστη και γρηγορη και να κανει μονο αυτο που χρειαζομαι, δηλαδη να φτιαχνει καλες κοπιες CD-DVD, video, audio cd?

Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω μια cutdown εκδοση του Nero 7 που ηρθε μαζι με το αντιγραφικο μου η οποια δε μου εχει δημιουργησει προβληματα μεν αλλα εχει αρκετους περιορισμους.

Ευχαριστω εκ των προτερων:-)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπορείς να κάνεις custom εγκατάσταση και να βάλεις μόνο ότι θέλεις εσύ!!!

Ωραια, τοτε ποια εκδοση προτεινεις να ειναι σταθερη και να μη βγαζει προβληματα?

Δημοσ.

Το imgburn, που είπε ο από πάνω, μαζί με το infarecorder είναι ιδανικό πακέτο(ήταν και η επιλογή πολλών μελών του insomnia, σε σχετικό τόπικ) για όλες τις περιπτώσεις εγγραφής/image/backup που μπορεί να συναντήσει κανείς.

Και απίστευτα ελαφριά προγράμματα.

Δημοσ.

Άμα θες να βάλεις οπωσδήποτε Nero, βάλε το 6.6 Reloaded (αυτό χρησιμοποιώ και εγώ) που είναι για μένα η τελευταία καλή έκδοση του Nero...Μετά μπορείς να δοκιμάσεις και τα ImgBurn και InfraRecorder που λέει και ο livewire παραπάνω ή ακόμα και το Ashampoo Burning Studio

Δημοσ.

Από το πας,από κει το πάς πάλι για το nero ρωτάς.. :P Εγώ που χρησιμοποιώ nero ακόμα έχω την έκδοση 6.6. Δε βρήκα κανένα λόγο να περάσω το 7 κλπ.

(Με πρόλαβε ο γατζετάκιας όσο ξεβίδωνα το ποντίκι να δω τι ακούγεται μέσα)

Δημοσ.

Κι εγώ έχω μείνει στην 6.6 Reloaded του Nero, ενώ στον 2ο η/υ μου έχω εγκατεστημένο το Αshampoo burning studio, το οποίο είναι πάρα πολύ καλό.

Μπορείς να το δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Πρόσφατα χρησιμοποίησα το ImgBurn και μου γ....τα πάντα.

(...λες να φταίει το ότι είμαι μαμούχαλος και δεν μπορώ ούτε ένα "καφτήρι" να χρησιμοποιήσω ; ! ....μάλλον...Δεν μπορεί...29 κατασκευαστές πλυντηρίων , όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν...)

...Όπως και να 'χει, ξαναγύρισα μετά την σύντομη περιπέτεια (...με το "ενοχλητικά περίπλοκο " και "user unfriendly" για 'ΜΕΝΑ, ImgBurn), στο γνωστό μου Deep Burner (...το pro ακόμα καλύτερο), του ζήτησα συγνώμμη, και είμαστε πάλι μαζί...

Δημοσ.

Παιδια δοκιμαζω το Ashampoo και μου φαινεται αρκετα καλο. Υπαρχει καποιο ομως που να υποστηριζει και lightscribe? Η εστω ενα ξεχωριστο προγραμμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...