Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εσωτερικό card reader

skoros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια

αγορασα την περασμένη εβδομάδα εναν ΗΥ. Χτες του εγκατέστησα μόνος μου ένα card reader. Συγκεκριμένα το Sweex internal card reader CR005V2. Το τοποθέτησα μόνος. Ανοίγω τον ΗΥ, και το αναγνωρίζει κανονικά. Στο My Computer έβγαζε 4 νέα devices with removable storage. Έβαλα και ενα σονυ μεμορυ στικ και το εβλεπε κανονικά. Έκανα και μερικά restart (για άσχετους λόγους) και πάλι δεν είχα κανένα προβλημα.

Σήμερα όμως δεν υπάρχει πουθενά κανένα ίχνος στο My computer. Έκανα restart, τίποτα... Βάζω μεμορυ στικ, τίποτα... Βάζω όμως ενα φλασάκι στην υποδοχή usb που υπάρχει πάνω στο card reader και το βλέπει κανονικά. Οπότε φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης card reader και μητρικής.

Το cd που υπήρχε στη συσκευασία δεν εχει drivers, μόνο manual. Στο επίσημο site υπάρχουν drivers μόνο για XP.

Όποιος μπορεί παρακαλώ να με βοηθήσει

ΥΓ. Εχω Vista Ultimate x64 sp1, core 2 quad 9300, 4 gb RAM 800Mhz, Geforce 8800GTS.

Μαζί με το card reader εγκατέστησα και ένα NEC DVD recorder που είχα απο τον παλιό μου υπολογιστή, δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Δοκιμασε να το αποσυνδεσεις κ μετα να το ξανασυνδεσεις...Επισιης δες αμα το αναγνωριζει στην διαχειριση συσκευων!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...