S4Lv4Ti0N Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Τα ήθελαν τα οπίσθια μου μου φαίνεται... Με έναν υπολογιστή 4 χρονών... και κανένα σοβαρό μέλλον στον ορίζοντα για το σύστημα... είπα να "πειράξω"... όμως... ήξερα;; καμία επαφη! Δεν έχω να κάνω με overclocking και ποτέ δε το έψαξα... όπου είδα Voltage ανέβασα!!! Ραμ, Κάρτα γραφικών, και cpu overclock +10% και το πάρτυ αρχίζει... Short Beep repeating Κολάει στο λογότυπο του Motherboard και τα μπίπ δε τα κάνει σε κάθε start up. Μία εκ των φορών που έκανα boot up μου έβγαλε οτι ένα αρχείο στα windows είναι corrupted. C:/Windows/Drivers/Ntfs.something (δε θυμάμαι το extension). Το ερώτημα είναι... ΤΙ ΕΚΑΨΑ ;;; ουααααααααααααααααααααα :cry: Έκανα ένα Reset βγάζοντας όλα τα καλώδια και πατώντας το start up button για ~15 δευτ. και τίποτα. Τα Delete/F8 δε δούλεψαν για να με βάλουνε ξανά στο BIOS/CD START UP. Τη διαφορική σας παρακαλώ... λέτε να είδαν τον τζίζους φαντάρο οι σκληροί, ή πολλά παραπάνω;;
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Χμμμμμμμμμμ... απ'ότι φαίνεται -ευτυχώς- δεν έκαψα τίποτα, so far so good. Πήρα ένα παλιό keyboard που είχα στιβαγμένο, το συνέδεσα απο πίσω, στα παλιά ports, και το αναγνώρισε, προφανώς το g15 μέσω usb δε το έβλεπε... ενώ έβλεπε το mouse. μπήκα BIOS, έκανα undo μερικές αλλαγές, και back to normal. Your system has recovered from a serious error και τα σχετικά.. δε θα δούμε άσπρη μέρα!
sleepy_head Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Πάλι καλά να λες Ψάξτο λίγο περισσότερο και θα το πετύχεις. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αυτό που ξέρω για σίγουρα είναι οτι το cpu ανέβηκε 200mhz
Tzimmys Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Έκανα ένα Reset βγάζοντας όλα τα καλώδια και πατώντας το start up button για ~15 δευτ. και τίποτα. Παίζει και να μην έχει γίνει clear cmos. Κοίτα το manual της μητρικής σου και κάνετο κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.