mohic4n Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Το οτι θα εχει 4 usb συσκευες εννοει οτι και οι 4 θα περνουν ρευμα απο το PSU, συν οτι θα δουλευουν και οι 4 ταυτοχρονα ? Την περιπτωση που δεν θα παιρνει ρευμα απο το PSU καποια συσκευη αλλα απο δικο του τροφοδοτικο ή το οτι δεν θα ειναι ολες ταυτοχρονα ανοιχτες δεν την σκευτηκατε? Πιστευω πως τα watt αυτα ειναι οκ αλλα ΟΧΙ του συγκεκριμενου PSU οπως ειπαν και οι αλλοι. Καλυτερα να στραφεις καπου με περισσοτερα watt, ωστε σε μελλοντικη αναβαθμιση/προσθεση συσκευων να μην εχεις προβλημα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Σε προηγούμενο σύστημα με Chieftec 420W δούλευα AMD FX57, 2GB RAM, nVidia 7950GX2, 2x250GB, SB X-Fi Platinum χωρίς να μου κάτι ποτέ. Κι εμενα το 485ρι Enermax δεν εβγαλε κιχ με overclocked 8800GTX και overclocked Core 2 Duo, αλλα 450ρι και Thermaltake οχι μονο θα βγαλει κιχ, αλλα θα διαλυθει κιολας...
Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Το θέμα είναι να δοκιμάσεις αυτό που είδη έχεις κ να μας πεις τι έγινε..σίγουρα πάντως δεν μπορεί να πάθει ζημιά ο υπολογιστής σου.. Δεν έχεις ούτε την πιο ενεργοβόρα κάρτα που κυκλοφορεί..που είναι κ τ σημαντικότερο, αλλά ούτε κ 6 σκληρούς για να έχεις κάποιο πρόβλημα..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 σίγουρα πάντως δεν μπορεί να πάθει ζημιά ο υπολογιστής σου.. Μπορεις να του το εγγυηθεις? Γιατι μολις χτες ανεπαρκες τροφοδοτικο εκαψε την ολοκαινουρια Χ1300 ενος φιλου μου (αντικατεστησε μια 9600), και εκαψε και εναν απο τους 2 σκληρους του... Προσωπικα δε θα ελεγα μεγαλα λογια...
Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Φυσικά..δεν πρόκειται να πάθει τίποτα..τ πολύ πολύ να μην ανοίγει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 καλά μην ορκίζεσαι κιόλας... γιατί αν δεν πρόκειται να πάθει τπτ πως συνέβει αυτό στο φίλο του Georgeman?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Στη θεση σου δε θα ελεγα μεγαλα λογια Venisk... Ακου μας κι εμας κατι παραπανω θα ξερουμε...
Venisk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Έχω βάλει όλες τις υπέρβαρες υπερ ενεργοβόρες κάρτες μου σε μικρότερα psu και απλά δεν άνοιξαν..το ότι έτυχε στο τροφοδοτικό του φίλου σου δεν σημαίνει πως θα ξανασυμβεί.. Φυσικά κ δέχομαι πως είναι καλύτερα να πάρει ένα μεγαλύτερο..απλά δεν βλέπω το σύστημα που να χρειάζεται παραπάνω ενέργεια..το μόνο είναι η απλή 3870..σιγά.. Ακου μας κι εμας κατι παραπανω θα ξερουμε... Ο καθένας έχει τις προσωπικές του εμπειρίες, και χαίρομαι που βοηθάς..όμως στο θέμα του παραπάνω..δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, τέλος..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 δεν σημαίνει όμως ότι αποκλείεται να μην συμβεί και αυτό είναι που μας νοιάζει... δεν είναι το θέμα των ονομαστικών watt μόνο αλλά και τι amperes δίνει το ΤΤ...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Eαν το τροφοδοτικο αντεχει αλλα ειναι στο max του, αργα ή γρηγορα θα αρχισει να εμφανιζει ηλεκτρονικο θορυβο, θα ακουγεται ενα ΦΣΣΣΣΣ απο το τροφοδοτικο, και αυτο θα συμβαινει διοτι θα αρχισουν να ''παιρνουν μποσικα'' οι πυκνωτες. Σημερα που ανοιξα το τροφοδοτικο του φιλου μου ειδα οτι 3 πυκνωτες, οχι οι κυριοι, ειχαν φουσκωσει και ειχαν χυσει και υγρα. Στο pc του εγινε άμεσα, μεσα σε μια μερα ολο αυτο. Σε αλλο τροφοδοτικο μπορει να γινει σε 2 μηνες. Αλλα άπαξ και ζοριζεται θα τα φτυσει παρα πολυ συντομοτερα απο ενα επισης μουφα μαρκας αλλα πιο πολλων βατ. Να συμπληρωσω τον Χαρη πως εκτος απο τα Α που λεει οτι δινει μας ενδιαφερει να μπορει να τα δωσει. Διοτι κατι Q-Tek κτλ μπορει να λενε 600W και 550W και αρκετα Α, αλλα να μην αληθευει αυτο. Πολυ καλο site με reviewς ειναι του johny guru.
Themos3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Εχω καψει 2 pc απο τροφοδοτικα...πλακα μας κανετε...Ακου εκει δε θα παθει τπτ και εισαι κ σιγουρος...Ειδικα τα TR2 τα εχουν ονομασει ThermalCAKE , νομιζεις για πλακα το ειπαν?
we_will_rise Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Φυσικά..δεν πρόκειται να πάθει τίποτα..τ πολύ πολύ να μην ανοίγει... Έχεις άδικο φίλε Venisk, υπάρχει περίπτωση να ανοίξει και μετά από καμία ώρα να αρχίσει να μυρίζει καμμένο και μετά ο φίλος μας θα κλαίει τα λεφτά του...
parsifal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Για να μη μιλάμε στον αέρα: Ενώ στα requirements της κάρτας αναφέρεται 450W PSU και επίσης ο κατάλογος των certified PSUs περιέχει πολλά Thermaltake (που σημαίνει ότι τεστάρανε τουλάχιστον τόσα), το 450άρι TR2 δεν είναι μέσα σε αυτά. Τυχαίο... ;
liopyr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ειδικα τα TR2 τα εχουν ονομασει ThermalCAKE , νομιζεις για πλακα το ειπαν? lol, δεν το είχα διαβάσει ποτέ το λεξιπαίγνιο... Πάντως είναι αστείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.