polonos1313 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Γεια χαρα!!! Έχω το εξής πρόβλημα με τον firefox.... Έχει φάει κάποιο κόλημα και μπαίνει σε όποια σελίδα γουστάρει!! Πχ στο myspace και στο site του KissFm δεν μπαίνει.Δοκίμασα από αλλο υπολογιστή και μπαίνει κανονικα σε αυτά τα site.Εκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά τον firefox αλλά τίποτα!!! Tι φταίει??? Κανένας ιός?? Αν και έκανα search με το Nod32!!! Anyway thanks!!!!
crc2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αυτά τα site χρειάζονται κάποια πρόσθετα για να τρέξουν , όπως java, flash τα έχεις κάνει εγκατάσταση ??? Επίσης έχεις τίποτα πρόσθετα στο firefox ???? Και στο NOD υπάρχει επιλογή για να μπλοκάρεις σελίδες ρίξε μια ματιά εκεί και πες μας τι κάνει... Σβύσε και τα προσωρινά αρχεία και cookies !!! Απο τον ΙΕ τρέχει ????
koulouri Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 crc2 εχω προβλημα με 1 σελιδα..μου την μπλοκαρει 1 σελιδα και οταν την βαζω στις εξαιρεσεις.. οκ πιανει.. αλλα μονο την πρωτη! δηλαδη αν παω να ανοιξω καποια αλλη πχ το φορουμ της σελιδας μου την ξαναμπλοκαρει ε τι θα κανω θα βαλω ολες τις υποσελιδες στις εξαιρεσεις? ΕΙναι αδυνατον! καμια λυση ξερεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.