Προς το περιεχόμενο

Φημη ή αληθεια για την HOL...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

athens4free , σύνερθε.

Η μόνη δικαιολογία για ό,τι διαβάσαμε, είναι ότι είσαι ένα κορίτσι 15 χρόνων (αν και ξέρω προσωπικά περιπτώσεις κοριτσιών που σ' αυτή την ηλικία είχαν αφήσει το σπίτι τους και δουλεύανε). Από την άλλη, ποιό 15χρονο κορίτσι, αποφασίζει αν θ' αλλάξει provider - εκτός κι αν είναι απ' τα προηγούμενα, αλλά αυτά δεν ζητούν συμβουλές ΕΤΣΙ...

Κι αν φρίκαρα μια που διάβασα την αρχή, η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη...

α)...όπως κατάλαβες, "σταθερότητα" ΔΕΝ υπάρχει. Απλά είτε αποφασίζεις με τη ΜΙΑ αν θα μείνεις ΟΤΕ και στην ησυχία σου, είτε πας σε όποιον εναλλακτικό, και ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ισχύει η παροιμία "αν δεν βρέξεις πόδια, ψάρια δεν τρως".

Β)...αν είναι δυνατόν να διάβασα "χωρίς σύνδεση έστω για 3 μέρες θα πάθω" ! ...Δηλαδή που να έχουμε κανέναν πόλεμο - χτύπα ξύλο...

...Την "εξάρτηση" (..γιατί αυτό είναι...), την καταλαβαίνω.

Και ζώο ΔΕΝ είμαι. Για το καλό σου το λέω, κι όχι για να βγάλω κακία : κοίτα να...συνέρθεις, και ν' αντιμετωπίζεις τα πραγματα ΓΕΝΙΚΩΣ πιο ψύχραιμα...

Γιατί με τρόμαξες.

Δημοσ.
Δηλαδη ειναι καπως σαν το στοιχημα? Λοιπον ας το ονομασουμε παμε στοιχημα Hellas On Line. Ρε παιδια ελεος..Πως να το μαθω αυτο?Please HELP!Και να ρωτησω την HOL αποκλειεται να μου πουν αν οντως θα εχω προβλημα...Τι να κανω>????

athens4free καλημέρα,

ελπίζω οτι με την απαντησή αυτή θα σε βοηθήσω να αποφασίσεις καλύτερα.

Η κατάσταση έχει ως εξής:

- Όταν κάνεις μια αίτηση σε οποιονδήποτε πάροχο,

αυτή περνάει πρώτα απο τον πιστωτικό έλεγχο της εταιρείας που πήγες (εν προκειμένω της HOL) και παίρνει συνήθως γύρω στις 5 ημέρες.

- Αμέσως μετά η εταιρεία την στέλνει στον ΟΤΕ, απο τον οποίο ζητάει 2 πράγματα:

1ο) Να της "δώσει" την πολυπόθητη "πόρτα" ή αλλιώς DSLAM και

2ο) Να της "δώσει" και το τηλεφωνικό νούμερο σου,

όταν ζητήσεις DOUBLE PLAY. Διαδικασία που χρειάζεται περίπου ένα 10ήμερο.

Άρα έχουμε ένα minimum σύνολο, 15 ημερών. Έννοείται οτι χωρίς σύνδεση δεν μένεις ΠΟΤΕ. Επίσης εννοείται οτι δεν ζητάς αποσυνδεσή απο τον ΟΤΕ, γιατί αλλιώς χάνεις τον αριθμό σου.

Πάντως έχε υπόψην ότι ο ΟΤΕ λόγω προβλήματος στους κεντρικούς του κόμβους δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει καμία καινούργια "πόρτα" πρίν το τέλος Ιουνίου. Και αυτό στο λέω επειδή έχω ζητήσει κι' εγώ Conn-X για επαγγελματική χρήση και περιμένω απο 14/04/2008!!! Γενικά όπου και να πάς η διαδικασία είναι η ίδια! Ό,τι και να πάρεις, απο τον ΟΤΕ περνάει λόγω του ότι όλες οι ιδιωτικές εταιρείες υποχρεώνονται απο το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών να παίρνουν τα DSLAM ΜΟΝΟ απο ΟΤΕ για δήθεν διασφάλιση των επικοινωνιών!

Έλπιζω να σε βοήθησα μ'αυτές τις πληροφορίες και όποτε χρειαστεί είμαι στη διαθεσή σου!

Δημοσ.

Να πω και εγώ την ιστορία μου (περιληπτικά) με την HOL.

Είχα 1 χρόνο κανονικό Internet στα 4/1 και είμουν πολύ ευχαριστημένος.

Αποφάσισα να ανέβω σε 2play. (έκανε κάτι μήνες να ενεργοποιηθεί λόγω διαφόρων προβλημάτων και ηλιθιότητας ενός υπαλλήλου). Δεν έμεινα δευτερόλεπτο χωρίς Ιντερνετ. Αλλά έμεινα 1,5 βδομάδα χωρίς τηλέφωνο. Ξαναλέω...το ιντερνετ δεν κόπηκε δευτερόλεπτο!

Δημοσ.

εχω hol internet , ενάμισυ χρόνο. ειχα 1 mbps , και λεω ας κάνω μια αναβάθμιση. ολα καλά , μόνο που ξαφνικά για 2 mbps μουρχεται ο λογαριασμός 29,88 το μήνα !!!!

απο τότε απο εξυπηρέτηση πελατών σε πωλήσεις & τουμπαλιν.

ερωτώ λοιπόν να τραβήξω μια διαγραφή και να πάρω hibox καινουργιο με 16,50 τον μήνα η να πάω ΟΤΕ ?

και πόσο καιρό θα μείνω χωρίς internet ?

Δημοσ.

ακυρο. σε νεα επικοινωνία μαζί τους με ενημέρωσαν οτι από 28/5 , με χρεώνουν μόνο 20,90 . συγγνώμη για τα topics , και τυχόν χρόνο σας..

Δημοσ.

Συγγνωμη, δεν προσεξα το μηνυμα για τα greeklish. Λοιπον... Πρωτα απ

ολα για σε ολους! Προσωπικα δεν είχα κανενα προβλημα με τη HOL. Εκανα αιτηση στις 14 Μαιου και συνδεθηκε στις 9 Ιουνιου. Δεν ειχα τηλεφωνο μονο για περιπου 1 ωρα(ισως και λιγοτερο). Με το ιντερνετ δεν εχω κανενα προβλημα και δεν με πεταξε ποτε... Δεν ξερω αν ημουν απλα τυχερος...:-) Τα λεμε guys!

Δημοσ.

Για μια στιγμη ρε παιδια τι παει να πει ειμαι ευχαριστιμενος;Ολοι κατηγορειτε τον ΟΤΕ : καθυστερει επιτιδες τις συνδεσεις προς τους αλλους παροχους και κατι αλλα περιεργα , οπως αααα.... η ταδε εταιρια εχει ιδιοκτητο δκτυο στη περιοχη μου. Τα πανατα περνανε απο τον ΟΤΕ σε οποιοδηποτε σημειο το ιδιοκτητο δικτυο ειναι ενα παρα πολυ μικρο μερος του συνολκιου δικτυου.Επεισης δε μπορω να καταλαβω γιατι δεχεστε να πληρωνεται τοσα λεφτα το μηνα για internet χωρις ομως να εχετε τη ταχυτητα που πληρωσατε.Εγω παντως εχω ΟΤΕ και δεν υπραχει κανενα απολυτως προβλημα (ουτε 1 disonet , 930kbs απο το 1mb) , και ετσι δε βρησκω το λογο γιατι να παω σε αλλη εταιρια . Τελος θελω να προσθεσω το εξης: Εστω οτι δεχομαι πως η αλλοι παροχοι ειναι καλυτεροι απο τον ΟΤΕ σε περιπτωση που σας τυχειι βλαβη τι θα κανετε;(μαλλον θα περιμενετε με τις ωρες στην αναμονη) για αυτο μην σκεφτεστε μονο το πριν αλλα και το τι μπορει να προκυψει μετα.

Δημοσ.

Τελικα κατελειξα σε ενα συμπερασμα...<ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ>...

ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙΝ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΟΙΤΗΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ..:-D

Δημοσ.

ο αδερφος μου με HOL double play περιοχη Ζωγραφου εμεινε 1 εβδομαδα χωρις τηλεφωνο. Καλα αυτος δεν την παλευε χωρις σταθερο. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο σου ειναι απαραιτητο το σταθερο σου αλλα σκεψου οτι αλλοι εχουν πιο σημαντικα προβληματα με την συνδεση τους. Να ελπιζεις να εχεις μια σταθερη γραμμη ε και ας μεινεις και λιγο χωρις τηλεφωνο

Φιλικα :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να χαλάσω το σερί του κραξίματος, εμένα χτες μου την ενεργοποίησαν μετά από 2,5 μέρες. Βέβαια έβαλα μόνο το hibox (αλλά σε δικιά τους γραμμή) και όχι 2play. Ισως γι' αυτό.

Δημοσ.

Ήμουν από τους πρώτους που έτρεξαν να βάλω HOL όταν ανακοίνωσε την παροχή adsl σε ταχύτητες μεγαλύτερες του ΟΤΕ....είχε και μια προσφορά στη τιμή (κράχτης) και είπα να δοκιμάσω.

Είναι θέμα τύχης που δεν πήρα ψυχοφάρμακα...δεν θα αναλύσω περισσότερο το ζήτημα, διότι θα χρειαστούν σελίδες για να περιγράψω το μαύρο χάλι της HOLης.

Μάλιστα σταμάτησα την συνδρομή 2 μήνες πριν λήξει κανονικά.

Από τότε μέχρι σήμερα, είμαι με netone, και ειλικρινά έχω ξεχάσει ότι έχω provider, απλά 1 φορά το μήνα ξεσκονίζω το μόντεμ.

Τηλεφωνία και ιντερνέτ απίστευτα σταθερά και τα reset ελάχιστα και πάντα πολύ αργά το βράδυ.

Δημοσ.
ενταξει παιδια....ειπαμε!

Εγω εμεινα χωρις τηλεφωνο μονο για 4 μερες...ειναι αναλογα την τοποθεσια...

Πιστευω ομως οτι ο ΟΤΕ φταιει γιατι αργει (επιτηδες) να δωσει τις γραμμες στην HOL...

btw εχω κ εγω HOL και ειμαι μια χαρα..!

ΕΛΕΟΣ! Καταντά σιχαμάρα η υπόθεση "Τραβάμε τα μουστάκια μας γιατί ο ΟΤΕ φταίει για όλα"!

Τι έχουν κάνει οι "εναλλακτικοί" τόσον καιρό ώστε να αποκτήσουν τις δικές τους γραμμές και να ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ επιτέλους τις ευθύνες τους;

Τ Ι Π Ο Τ Α μήπως;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...