athens4free Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Παιδια καλησπερα πρωτα απ'ολα.Εχω Conn-X Talk 4 Mbps.Απειδη ολοι θελουν να ξεφυγουν απο τον ΟΤΕ ετσι και εγω αποφασισα να αλλαξω και να βαλω HOL.Μεχρι εδω ολα καλα.Εκανα την αιτηση πριν λιγες μερες και μου ειπαν πως μεχρι τελη Ιουνιου θα εχω συνδεθει.Αλλα πριν λιγες ωρες ακουσα απο εναν που εχει κανει αιτηση για HOL οτι εχει μεινει χωρις Ιντερνετ και τηλεφωνο 10 μερες.Θελω να μου πει καποιος αν ξερει κατι σχετικα με αυτο.Θελω να μαθω για να προλαβω να ακυρωσω την αιτηση πριν ειναι πολυ αργα. Ευχαριστω προκαταβολικα σε οποιον εχει την καλη διαθεση και μου απαντησει.
axaraktiristos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Και εγώ είχα μείνει 10 – 15 μέρες χωρίς τηλέφωνο και ιντερνέτ στην αρχή , αλλά μετά είμαι ευχαριστημένος από την HOL
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Τρείς συνάδελφοι έχουν βάλει HOL. Οι δύο πρώτοι δεν είχαν τηλέφωνο και internet περίπου κανα μήνα. Ο τρίτος νομίζω οτι μπαίνει στο 2ο μήνα τωρα....
Swimmer21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 ενταξει παιδια....ειπαμε! Εγω εμεινα χωρις τηλεφωνο μονο για 4 μερες...ειναι αναλογα την τοποθεσια... Πιστευω ομως οτι ο ΟΤΕ φταιει γιατι αργει (επιτηδες) να δωσει τις γραμμες στην HOL... btw εχω κ εγω HOL και ειμαι μια χαρα..!
NOMIKOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 1 μήνα χωρίς τηλέφωνω και ιντερνετ και τώρα δυστυχώς όχι αρκετά ευχαριστημένος (χαμηλή ταχήτητα και αρκετά reset.
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εγώ ζήτησα και τηλέφωνο χωρίς να υπάρχει γραμμη οτε, οπότε δεν θα σου πω για εμένα, αλλά ο κολλητός μου 2 τετράγωνα παρακάτω από εμένα έμεινε χωρίς τηλέφωνο 2-3 ΩΡΕΣ. Μάλλον είναι τελείως σχετικό και ίσως εξαρτάται από συγκεκριμένα dslam.
Hlapatsas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Είχα Ηol, ιντερνετ.Για 1,5 χρόνο. Όντως έχει να κάνει με την περιοχή που είσαι αλλά θα σου πω ένα πράγμα εκ πείρας.ΜΗΝ μπλέξεις, είναι μπ__ρδ__λο. Είναι να μην σου τύχει πρόβλημα. Συν ότι είναι η μόνη εταιρία που δεν σε αφήνει να μιλήσεις με υπεύθυνο στο τηλέφωνο.
johnykim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Εγώ περίμενα 2 μήνες για την ενεργοποίηση.Στο μεταξύ είχα κανονικά και τηλέφωνο και ιντερνετ.Μόνο 2 μέρες δεν είχα(μπορεί να ήταν και 1 γιατί βαριόμουνα να βάλω το router )και μετά όλα οκ.
alt10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 εγω παντως ειμαι ευχαριστιμενος απο την hol μεσα σε 2 ωρες ειχε γινει η συνδεση ουτε 3ωρο δν εμεινα χωρις νετ... οσο για τις υπηρεσιες πιστευω οτι ειναι κορηφη μεχρι σημερα παρεχει ποιοτικες υπηρεσιες
livaspy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Έκανα αίτηση double play αρχές Μαίου για αριθμό και adsl από hol εξηγώντας τους ότι η γραμμή του δίπλα σπιτιού είναι pcm γι'αυτό δεν θέλω Οτε και με διαβεβαίωσαν ότι έχουν δικό τους δίκτυο στην περιοχή(το λέει και το site της Hol για τον δίπλα αριθμό)και μου ήρθε μήνυμα ότι 8/06 θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία,Σήμερα λοιπόν αφού περίμενα 8 χρόνια στο τηλέφωνο μου ανακοίνωσαν ότι η αίτηση μου απορίφθηκε από τον Οτε 2/06 γιατί η γραμμή είναι pcm (1.δεν με ενημέρωσε ποτέ κανένας, 2.τους το είχα πεί εγώ τον Μάιο) και ότι καλύτερα να πάρω πρώτα νούμερο από τον Οτε και γραμμή pstn και μετά να κάνω μεταφορά.Η εξυπηρέτηση τους είναι ΧΑΛΙΑ και αντί να παίρνουν τηλέφωνο να μας ζητάνε να κάνουμε συνδέσεις καλό είναι να προσλάβουν κανά άτομο στην εξυπηρέτηση πελατών.
babis-x Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Παιδια καλησπερα πρωτα απ'ολα.Εχω Conn-X Talk 4 Mbps.Απειδη ολοι θελουν να ξεφυγουν απο τον ΟΤΕ ετσι και εγω αποφασισα να αλλαξω και να βαλω HOL.Μεχρι εδω ολα καλα.Εκανα την αιτηση πριν λιγες μερες και μου ειπαν πως μεχρι τελη Ιουνιου θα εχω συνδεθει.Αλλα πριν λιγες ωρες ακουσα απο εναν που εχει κανει αιτηση για HOL οτι εχει μεινει χωρις Ιντερνετ και τηλεφωνο 10 μερες.Θελω να μου πει καποιος αν ξερει κατι σχετικα με αυτο.Θελω να μαθω για να προλαβω να ακυρωσω την αιτηση πριν ειναι πολυ αργα. Ευχαριστω προκαταβολικα σε οποιον εχει την καλη διαθεση και μου απαντησει. Μείνε εκεί που είσε. Πήγα πρίν 11 μήνες στην @ΟL, και είναι σ--τά. Περιμένω να περάσει ο 12ος και με βλέπω μάλλον για ΟΤΕ. Πληρώνεις κάτι παραπάνω, αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
athens4free Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Απο οτι βλεπω μαλλον θα κανω ακυρωση της αιτησης για να εχω το κεφαλι μου ησυχο οπως ειπε καποιος. Δεν γουσταρω να περασω και εγω οσα εχουν περασει δεκαδες εδω μεσα. Και επειδη εστω και 3 μερες να μου κοπει το νετ μπορει κατι να παθω και επισης δεν θα μπορω να εχω προσβαση στο site μου που με τοσο κοπο το εχω φτιαξει δεν το διακινδυνευω καν. Ας βριζουμε τον ΟΤΕ αλλα τελικα εχει καταφερει εστω να σου προσφερει ΣΤΑΘΕΡΕΣ υπηρεσιες και χωρις πολλα προβληματα.Γιατι απο οσο ξερω δεν εχω ακουσει κανεναν να πει πως εκανε να συνδεθει στον ΟΤΕ 2 και 3 μηνες. Απο οτι καταλαβα γενικα για αλλη μια φορα οτι πληρωνεις παιρνεις.
gadg3takias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Όπως είπαν και άλλοι πιο πριν είναι ανάλογα με την περιοχή. Εγώ ας πούμε περίμενα περίπου 2 βδομάδες για την μεταφορά στο ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας αλλά δεν έμεινα ούτε μέρα χωρίς τηλέφωνο και internet!!! Και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την σύνδεση...Αλλά εντάξει πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός!
athens4free Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δηλαδη ειναι καπως σαν το στοιχημα? Λοιπον ας το ονομασουμε παμε στοιχημα Hellas On Line. Ρε παιδια ελεος..Πως να το μαθω αυτο?Please HELP!Και να ρωτησω την HOL αποκλειεται να μου πουν αν οντως θα εχω προβλημα...Τι να κανω>????
babis-x Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δηλαδη ειναι καπως σαν το στοιχημα? Λοιπον ας το ονομασουμε παμε στοιχημα Hellas On Line. Ρε παιδια ελεος..Πως να το μαθω αυτο?Please HELP!Και να ρωτησω την HOL αποκλειεται να μου πουν αν οντως θα εχω προβλημα...Τι να κανω>???? Κάνε ότι γράφεις στο post #12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.