Προς το περιεχόμενο

PHP recordset ...

emi_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με το redirect στa επόμενa record. Χρησιμοποιώ dreamweaver και έχω φτιάξει ένα recordset για να μου εμφανίζει δεδομένα από η βάση. Αυτό που θέλω να κάνω είναι όταν πατάει κάποιος το κουμπί submit να γίνονται πρώτα κάποιοι έλεγχοι και μετά να μεταφέρεται στην επόμενη σελίδα με τα records.

Ψάχνω παντού αλλά βρήκα μόνο πως να το κάνω αυτό με links τα οποία δεν βοηθούν αφού δεν γίνονταιπρώτα οι έλεγχοι.

Μπορεί μήπως να βοηθήσει κάποιος? Πώς μπορώ :fear:να το κάνω με redirect ασπούμε?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Στον Dreamweaver , όπως και σε άλλα προγράμματα δημιουργίας ιστοσελίδων φαντάζομαι, υπάρχει υλοποιημένο ένα behavior το οποίο δημιουργεί recordset, δηλαδή πέρνει τα ρεψορδσ από τη βάση και σε αφήνει να τα εμφανίσεις όπως θέλεις στη σελίδα, και όσα θέλεις σε κάθε σελίδα.

Εγώ χρησιμοποιώ τη λειτουργία αυτή ώστε να μου εμφανίζει στη κορυφή της σελίδας ένα-ένα records και ακολούθως ότανπατήσω το link NEXT εμφανίζεται το επόμενο ρεψορδ στην συγκεκριμένη θέση. Αυτό που θέλω όμως είναι αντί να πατάω το link NEXT να μπορώ να μεταφέρομαι στο επόμενο ρεψορδ αφού πρώτακάνω submit τη φόρμα μου πατώντας το κουμπί submit. Αυτό φαντάζομαι γίνεται χρησιμοποιώντας redirect αλλά δεν ξέρω ποια εντολή να χρησιμοποιήσω:fear:.

Αν χρειάζεται μπορώ να δόσω εδώ και ένα κομματι κώδικα....

Δημοσ.

χμ.. φαντάζομαι οτι μάλλον δε θέλεις να περνάς μεταβλητές απο το URL αλλά θες να το κάνεις μέσω φόρμας, καλό είναι να δούμε ένα παράδειγμα :-)

Δημοσ.

Δηλαδή αν κατάλαβα θές αντί να πατάς ένα anchor tag (<a href=""></a> κλπ) να πατάς ενα submit button, προφανώς περνώντας διάφορες μεταβλητές κάθε φορά. Αν είναι όντως αυτό που κατάλαβα και αν υποθέσουμε οτι στη σελίδα βρίσκεται μέσα και το logic και το presentation για τα recordsets τότε. Πες οτι έχουμε δυο μεταβλητές που θέλεις να περάσεις μέσα απο τη φόρμα ώστε να σου φέρει το επόμενο set, πχ parameter1 και parameter2. Οι parameter1 και parameter2 ή όποιες parameters εχεις, λογικά θα πρέπει να φαίνονται στην υπάρχουσα υλοποίηση που εχεις μαζί με τα values πχ. parameter1=value&parameter2=value

>
<form action="<?=$_SERVER['PHP_SELF']" method="post">
<input type="hidden" name="parameter1" value="<?=$value1?>"/>
<input type="hidden" name="parameter2" value="<?=$value2?>"/>
<input type="submit" name="nextSet" value="Next"/>
</form>

Ξαναλέω αν κατάλαβα καλά...

Υγ. Αν δεν είναι αυτό που θές, δείξε μας λίγο απο τον κώδικά σου να καταλάβουμε τι θές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...