chek2fire Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Aνοιξε τον file manager ως root δλδ δώσε σε κονσόλα sudo nautilus και κάνει τις αντιγραφές που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amadeus7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 λοιπόοοοον εδώ είμαστε πάλι με άλλο ένα προβληματάκi. έβαλα το Regnum Online. όταν, αφου κάνω log in, πάει να μπεί το main game μου πετάει ένα πινακάκι και μου λέει να αλλάξω τις ρυθμίσεις της οθόνης μου σε 1280χ1024 και 60Hz. κάνω τισ ρυθμίσεις μέσα από το nvidia settings->apply και μετα ρεσταρτ. αλλά όταν ξανατρέξω το game μου βγαίνει παλι το ίδιο. πάω μετά στο system->preferences->monitor resolution settings και εκεί βλέπω πως για refresh rate έχω μόνο 2 επιλογές, 50 και 51Hz. αυτό πώς το αλλάζω? (μου συμβαίνει και με άλλο game). έχω οθόνη philips 170c και κάρτα γραφικών nvidia geforce 7600gt έχει ξαναυπάρξει αυτό το πρόβήμα αλλά δε ξέρω αν λύθηκε. https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux-restricted-modules-2.6.24/+bug/197681 Aνοιξε τον file manager ως root δλδ δώσε σε κονσόλα sudo nautilus και κάνει τις αντιγραφές που θέλεις. thnχ για τη βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 παιδια θελω να ριξω μερικα αρχεια στο φακελο "/usr/share/xine/libxine1/fonts" αλλα δεν εχω τα δικαιωματα. πως το φτιαχνω αυτο; εψαξα αλλα δε το καταφερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 2 απαντήσεις πιό πανω από τον chek2fire http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2184018&postcount=106 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 βαλτε το "open as root" στο δεξι κλικ να ησυχασετε. http://www.linuxformat.gr/?q=forum/open-root-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%AF-%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BA-%CF%83%CF%84o-hardy-heron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amadeus7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 to bug που αναφέρω ποιό πάνω ξέρετε αν λύθηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 θέλω να εγκαταστήσω ένα .rpm αρχείο που έχω τοποθετήσει στο desktop μου. δίνω rpm -i "arxeio".rpm (αφού έχω δώσει cd /home/theo/Desktop) αλλά λέει πως πρέπει να εγκαταστήσω το alien. αφού εγκατέστησα το alien απο synaptic αλλά μου βγαίνει πάλι αυτότί να κάνω για να το εγκαταστήσω? διάβασα 4-5 οδηγούς αλλά δεν έβγαλα άκρη. Τα πακέτα σε debian έχουν την κατάληξη .deb. Για να εγκαταστήσεις .rpm πακέτα θα πρέπει να μετατρέψεις το .rpm σε .deb αυτό γίνεται με την εντολή alien σε κονσόλα δώσε >alien --to-deb όνομα αρχείου.rpm και θα σου δημιουργηθεί το πακέτο σε .deb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amadeus7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Τα πακέτα σε debian έχουν την κατάληξη .deb. Για να εγκαταστήσεις .rpm πακέτα θα πρέπει να μετατρέψεις το .rpm σε .deb αυτό γίνεται με την εντολή alien σε κονσόλα δώσε >alien --to-deb όνομα αρχείου.rpm και θα σου δημιουργηθεί το πακέτο σε .deb δε μου δημιουργείται ως .deb αλλά ως απλός φάκελος. αυτό έγινε με όλα τα .rpm αρχεία που δοκίμασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δίνοντας την παράμετρο -i στο alien κάνει κατευθείαν εγκατάσταση... Για περισσότερα man alien... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Εμένα μου δημιούργησε κανονικό .deb αρχείο Γιατί κατεβάζεις .rpm αρχεία??? Τα προγράμματα αυτά δεν υπάρχουνε στο synaptic?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amadeus7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Εμένα μου δημιούργησε κανονικό .deb αρχείο Γιατί κατεβάζεις .rpm αρχεία??? Τα προγράμματα αυτά δεν υπάρχουνε στο synaptic?? είναι κάποια παιχνίδια που επειδή το να τα εγκαταστήσω με source μου φαινεται ποιό δυσκολο είπα να τα κατεβάσω ως .rpm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Ένας πολύ καλός οδηγός με οδηγίες για το πως να εγκαταστήσουμε παιχνίδια σε ubuntu και με σχεδόν όλα τα παιχνίδια είναι αυτός εδώ: http://gaming.gwos.org/doku.php/guides:start Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amadeus7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 αυτή η εντολή τι ακριβώς κάνει? sudo aptitude update && sudo aptitude safe-upgrade τη βρίκα εδώ: http://gaming.gwos.org/doku.php/guides:32bit:wop#world_of_padman το έβαλα και από τότε παρατήρησα κάτι μικροcrasharίσματα και κάτι προβληματάκια, όπως το ότι δέ μπορώ να ρυθμίσω την ένταση του ήχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 αυτή η εντολή τι ακριβώς κάνει? sudo aptitude update && sudo aptitude safe-upgrade τη βρίκα εδώ: http://gaming.gwos.org/doku.php/guides:32bit:wop#world_of_padman το έβαλα και από τότε παρατήρησα κάτι μικροcrasharίσματα και κάτι προβληματάκια, όπως το ότι δέ μπορώ να ρυθμίσω την ένταση του ήχου Αυτή η εντολή ενημερώνει το σύστημά σου με τα τελευταία πακέτα και συνήθως την εκτελούμε πριν εγκαταστήσουμε κάτι μέσω τερματικού. Το παιχνίδι που έβαλες έχω ακούσει οτι τα σπάει...αλλά δεν έχει single play.εώς τότε αναμένω, μιας και είναι στα σχέδια των προγραμματιστών του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 προβλημα με ελλ υποτιτλους... στο vlc δεν εμφανιζονται οι ελληνικοι, ενω στο kaffeine εμφανιζονται αλλα στο κατω-κατω μερος της οθονης (ubuntu 8.04) σημειωση : με τοτεμ ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.