Προς το περιεχόμενο

Αρχαρίου απορίες

Amadeus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι εγώ ασύρματα έχω.Με τα ενσύρματα δηλαδή δεν έχει κανένα πρόβλημα;Δυστυχώς δεν έχω καθόλου ενσύρματα. :-(

Να επισημάνω κάτι για να το ξέρεις κι εσύ μήπως σε βοηθήσει επειδή το 'ψαξα λίγο εκεί στο boot menu μήπως βρω κάτι.Πάτησα escape όταν μου λέει για να μου εμφανιστεί το boot menu και μετά πάτησα e στην πρώτη επιλογή και έκανα boot από τη δεύτερη επιλογή.Όταν μου ζήτησε username/password προς έκπληξή μου το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δούλευαν!Όμως δεν νομίζω να είναι μια σταθερή λύση για το πρόβλημα γι' αυτό και έκανα post εδώ.

Αν γνωρίζει κάποιος έμπειρος χρήστης κάτι παρακαλώ ας το μοιραστεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Με τα ενσύρματα δε νοείται να υπάρξει πρόβλημα. Λογικά θα δουλέψουν με το που τα συνδέσεις.

Επίσης δοκίμασα και με ασύρματο άλλης μάρκας, χωρίς πρόβλημα. Μόνο το ασύρματο της Microsoft δε μου δούλεψε...

Και σε μένα όλα δούλευαν στο boot menu(και τα Microsoft). Το πρόβλημα εμφανίζεται στον gdm.

Κατι με τις καρτες ΑΤΙ δεν εχει να κάνει αυτό ; ή κάνω λάθος;

Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα μου παρουσιάστηκε σε υπολογιστή με ATI...λέτε να βρισκόμαστε κοντά στη λύση του μυστηρίου?:P

Όχι όχι.Εγώ έχω Nvidia.Αλλού θα είναι το πρόβλημα.

Σίγουρα είναι πρόβλημα του gdm;Πώς γίνεται αφού εγώ όταν κάνω boot από το boot menu σε μια επιλογή κάτω από το root μπαίνει πάλι στο gdm χωρίς πρόβλημα.Μήπως εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι καλά για το gdm (δεν ήξερα τι είναι,τώρα έκανα search στο google και διάβασα);

Αυτήν η Microsoft φταίει με τα hardware της! :P

Α,να ρωτήσω και κάτι άλλο που μου 'ρθε.Για ίντερνετ έχω usb modem.Έβαλα το cd για τους drivers και είδα πως είχε ένα αρχείο και οδηγίες για να βάλω τους drivers σε linux.Τέλος πάντων,χρειαζόταν σε κάποια φάση να μπεισ στην κονσόλα (με τις εντολές) και να πληκτρολογήσεις ru - και μετά να βάλεις το password.Εγώ πάτησα ru - και προσπαθούσα μετά να βάλω το password και δεν έγραφε τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω τη διαδικασία.Και το να μην έχω ιντερνετ στο Ubuntu είναι κόλαση.Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό;

Σε περιβάλλον κονσόλας όταν γράφεις password δεν φαίνονται καθόλου χαρακτήρες (αστεράκια κλπ). Ακόμα και αν δεν φαίνεται απλά γράψε τον κωδικό και enter.

Πολλά μπορεί να παίζουν. Μπορεί να ήθελε αλλαγή από Ελληνικά σε Αγγλικά, μπορεί να ήταν πατημένο το Caps Lock... Άνοιξε κι έναν επεξεργαστή κειμένου δίπλα, καλού κακού και δοκίμασε το εκεί.

Γνωριζει κανεις εαν η adobe suite(photoshop,flash,illustrator cs3,dreamweaver) παιζουν σε linux?Aν ναι πως?Μεσω wine?

Εχω τρεξει photoshop 7 και dreamweaver 8 (το τελευταιο που εβγαλε η macromedia πριν την εξαγορασει η adobe) με wine 0.9x.

Με wine παιζει μια χαρα το Phothoshop CS2. Για τα υπολοιπα δες στο site του http://www.winehq.com

Διαφορετικα μπορεις να δοκιμασεις και τη λυση του VirtualBox, εγκατασταση ολοκληρων των windows μεσα στο Linux...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...