chek2fire Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Φαντάζομαι μετά την επιλογή έκανες και ένα restart τον xserver? Και δώσε μου μια σελίδα από αυτές που προσπαθείς να ανοίξεις με ποιόν player έχεις συνδέσει τον firefox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 για τις εφαρμογες δες λιγο στην εικονα. ναι ρεσταρτ εχω κανει. να συμπληρωσω πως αν εχω ανοιχτο vlc Και μετα ανοιξω mp3 με οποιοδηποτε προγραμμα δε παιζει το mp3 ενω αν πρωτα παιζει το mp3 και μετα ανοιξει το vlc παιζουν και τα 2 κανονικα. σελιδες που προσπαθω να ανοιξω ειναι οτιδηποτε εχει μουσικη. πχ youtube , myspace(στα τραγουδια που εχουν στο προφιλ), σελιδες που με το που τις ανοιγεις εχουν ηχο (πχ away.gr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δες μήπως έχεις εγκατεστημένο το πακέτο gnash και το πακέτο mozilla-plugin-gnash αν ναι βγάλτα και ξανακάνε εγκατάσταση το πακέτο flashplugin-nonfree Κάνε εγκατάσταση και το πακέτο mozilla-mplayer Τα medibuntu repositories τα έχεις ενεργοποιήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 γ.... να συμπληρωσω πως αν εχω ανοιχτο vlc Και μετα ανοιξω mp3 με οποιοδηποτε προγραμμα δε παιζει το mp3 ενω αν πρωτα παιζει το mp3 και μετα ανοιξει το vlc παιζουν και τα 2 κανονικα. σελιδες που προσπαθω να ανοιξω ειναι οτιδηποτε εχει μουσικη. πχ youtube , myspace(στα τραγουδια που εχουν στο προφιλ), σελιδες που με το που τις ανοιγεις εχουν ηχο (πχ away.gr) .... Δοκίμασε να εγκαταστήσεις όλους του codec μήπως λυθεί το πρόβλημά σου...LINK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 και τα 2 που προτεινετε δοκιμασα αλλα τζιφος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Για δες μήπως έχεις εγκατεστημένο κάποιο plugin του firefox όπως το vlc και ξαναπροσπάθησε. Αλλη μια δραστική λύση είναι να πάρεις σε backup πρώτα τα bookmark σου αλλά και τον ίδιο κρυφό φάκελο του firefox στο home σου και να τον σβήσεις τελείως μήπως διορθωθεί η κατάσταση. Τα medibuntu repositories τα έχεις ενεργοποιημένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicsie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 έχω την εξής απορία, ενεργοποιώ το wifi στο λαπτοπ(dell inspiron 6400) τι πρέπει να ενεργοποιήσω για να δω τα διαθέσιμα δίκτυα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benzinas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα...καταλαθος εξαφανησα το navigation toolbar(file,tools,help,etc...) απο το ktorrent...ξερει κανεις πως εμφανιζεται ξανα?προσπαθω αλλα τζιφος ευχαριστω εκ των προτερων...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα...καταλαθος εξαφανησα το navigation toolbar(file,tools,help,etc...) απο το ktorrent...ξερει κανεις πως εμφανιζεται ξανα?προσπαθω αλλα τζιφος ευχαριστω εκ των προτερων...! δοκιμασε ctrl + m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benzinas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 δοκιμασε ctrl + m ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!!!!!Δουλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benzinas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα.Σαν αρχαριος που εχω παθει την πλακα μου με το linux ελεγα να ψαχουλεψω παλι λιγο το pc γιατι ως γνωστον αν δεν καταστρεψεις δεν μαθαινεις...Σκεφτηκα λοιπον να ελεγξω τους drives NVidia... Εδωσα command: [john@localhost ~]$ rpm -qa | grep nvidia dkms-nvidia-current-169.12-4mdv2008.1 nvidia-current-kernel-2.6.24.7-desktop-1mnb-169.12-4mdv2008.1 nvidia-current-kernel-desktop-latest-169.12-1.20080729.4mdv2008.1 x11-driver-video-nvidia-current-169.12-4mdv2008.1 και ειδα αυτο... Πηγα στο PSM πατω στο search nvidia και μου βγαζει τον δικο μου που ειναι περασμενος και εναν 173,14,12 version ο οποιος κανει για την καρτα μου (FX 6600GT) και ειναι σημαδεμενος οτι μπορω να τον βαλω(αυτα gia dkms kai x11) ομως δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο για kernel(δηλαδη nvidia-current-kernel-173.14.12).Να τους βαλω τους αλλους ή θα εχω προβλημα? Διοτι μετα θα εχω λογικα: rpm -qa | grep nvidia dkms-nvidia-current-173,14,12-4mdv2008.1 nvidia-current-kernel-2.6.24.7-desktop-1mnb-169.12-4mdv2008.1 nvidia-current-kernel-desktop-latest-169.12-1.20080729.4mdv2008.1 x11-driver-video-nvidia-current-173,14,12-4mdv2008.1 Και για να καταλαβω τα 2 ειναι drivers απο την nvidia και τα αλλα 2 ειναι drivers απο τον kernel της mandriva για την nvidia?Ποιους απο τους 4 χρησιμοποιει το συστημα? Ευχαριστω εκ των προτερων...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μην το βαλεις χειροκινητα Πατα απο root 1 >urpmi.update -a για αν ενημερωσεις τα media μετα για να βγαλεις τον τρεχοντα driver 2 >urpme -a nvidia και 3 >drakX11 επιλεγεις την καρτα σου και το αφηνεις να κατεβασει τα πακετα. θα κατεβασει τον τελευταιο διαθεσιμο driver κανεις επανεκινηση και ελεγχεις αν κατι παει στραβα στην επανεκκινηση και δεν εχεις γραφικο περιβαλλον επαναλαμβανεις τα 2 και 3 και αντι για drakΧ11 επειδη δεν εχεις γραφικο περιβαλλον, παρας >XFdrake για να φτιαξεις τον xserver Βαλε επισης το devel πακετο του kernel αναλογα ποιον kernel εχεις kernel-desktop-devel-latest ή kernel-desktop586-devel-latest Επισης γενικα για να μην εχεις προβλημα μην κατεβαζεις τον kernel nvidia αλλα μονο το dkms-nvidia-current το οποιο θα κανει τα απαραιτητα αν βαλεις περισσοτερους nvidia kernels και dkms (δυναμικος kernel ωστε να μην χρειαζεται μετα απο αναβαθμιση driver, να εγκαθιστας χειροκινητα νεο kernel) θα φας 100% πορτα απο τον xserver και θα σου πει : multiple dkms (or kernel modules) found, not sure what to do Μηπως ειναι καιρος να περασουμε στην 2009 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benzinas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα.Ειχα εναν δευτερο σκληρο,ον εβαλα πανω του εκανα format,mount and ext3.Βασικα καλα εκανα που εγινε ext3 για linux?Πιστευα οτι θα δουλεθει καλυτερα με το συστημα.Yστερα απο ολα αυτα αφου δουλευει σαν αποπθηκευτικος χωρος δημιουργηθηκε μεσα του ενας φακελος lost+found που πιανει 177mb.Γιατι?Πως τον διαγραφω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα.Ειχα εναν δευτερο σκληρο,ον εβαλα πανω του εκανα format,mount and ext3.Βασικα καλα εκανα που εγινε ext3 για linux?Πιστευα οτι θα δουλεθει καλυτερα με το συστημα.Yστερα απο ολα αυτα αφου δουλευει σαν αποπθηκευτικος χωρος δημιουργηθηκε μεσα του ενας φακελος lost+found που πιανει 177mb.Γιατι?Πως τον διαγραφω? να μην τον διαγραψεις γιατι τον δημιουργει επητειδες το ext3 για το journalized (σε περιπτωση που κοπει το ρευμα και εχεις απωλεια δεδομενων θα τα κανει ανακτησει απο εκει) κατι τετοιο τελος παντων και εγω εχω δευτερο σκληρο μονο για αποθηκευση σε ext3 και δημιουργησε αυτοματα το lost + found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Για την ακρίβεια το lost+found είναι ένα directory που δημιουργείται σε περίπτωση που το σύστημα κατά το (προγραμματισμένο ή μετά από crash) check disk (fsck) βρει inconsistencies στο filesystem. Όταν βρει κάποια i-nodes που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί που τα βρήκε (ο έλεγχος αυτός είναι δυνατός λόγω της journaling ιδιότητας του ext3 που είπε ο DIMITRISG πιο πάνω), μεταφέρει τα data που αντιστοιχούν στα αρχεία που περιγράφουν αυτά τα i-nodes στο lost+found για να γίνει έλεγχος μετά το επόμενο normal boot. Εν ολίγοις, αν δεν σου λείπουν κάποια αρχεία και το σύστημά σου παίζει καλά, μπορείς να σβήσεις το περιεχόμενο του lost+found κάνοντας σαν root >rm -rf /lost+found/* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.