Προς το περιεχόμενο

Αρχαρίου απορίες

Amadeus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα πρέπει να τον αναγνωρίσει αυτόματα χωρίς πρόβλημα.

ισως δεν εθεσα σωστα το προβλημα. εχω μερικες συντομευσεις στην επιφανεια εργασιας και δεν ανοιγουν αν δεν ανοιξω πρωτα τον σκληρο απο τον υπολογιστη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ισως δεν εθεσα σωστα το προβλημα. εχω μερικες συντομευσεις στην επιφανεια εργασιας και δεν ανοιγουν αν δεν ανοιξω πρωτα τον σκληρο απο τον υπολογιστη

Μήπως αυτές οι συντομεύσεις οδήγουν στο δίσκο που έχεις κλείστο;

ρε μπας και να το επαναγκαταστήσω πάλι?

Τα προβλήματα στο linux έχουν αιτία και λύνονται αρκεί να ξέρεις πως να το κάνεις :P. Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις πάντως αλλά ψάξτο λίγο πρωτού πας σε επανεγκατάσταση. Αν βρείς λύση να ξέρεις ότι θα έχεις κερδίσει και σε γνώση. Το format δεν σου προσφέρει τίποτα απλά είναι η πιο εύκολη λύση για κάθε πρόβλημα.

οκ δε κάνω format. επειδή λύθηκε και ένα άλλο πρόβλημα που είχα πήρα λίγο τα πάνω μου και θα το παλέψω:P

>http://ubuntu.opengr.net/viewtopic.php?f=5&t=263

.

υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να αναστείλω την εντολή που έδωσα για αναβάθμιση των προγραμμάτων?

Μήπως αυτές οι συντομεύσεις οδήγουν στο δίσκο που έχεις κλείστο;

χμμ δε ξερω τι παει να πει κλειστος δισκος στα λινουξ. απλως εχω μερικες συντομευσεις που οδηγουν στο 2ο σκληρο και με την εκκινηση του υπολογιστη δε δουλευουν αν δεν ανοιξω πρωτα εγω χειροκινητα το σκληρο απο το εικονιδιο του υπολογιστη.αν το ανοιξω μια φορα μετα δουλευουν...

χμμ δε ξερω τι παει να πει κλειστος δισκος στα λινουξ. απλως εχω μερικες συντομευσεις που οδηγουν στο 2ο σκληρο και με την εκκινηση του υπολογιστη δε δουλευουν αν δεν ανοιξω πρωτα εγω χειροκινητα το σκληρο απο το εικονιδιο του υπολογιστη.αν το ανοιξω μια φορα μετα δουλευουν...

To δίσκο αυτό όταν τον ανοιγείς σου ζητάει κωδικό υπερχρήστη (root);

Tο σύστημα αρχείων είναι ntfs;

Είχα και γω παρόμοιο πρόβλημα αλλά είχε να κάνει με δικαιώματα εσένα μάλλον κάτι άλλο είναι...

Εσωτερικός είναι ο δίσκος; η usb;

Εαν είναι usb τότε αυτο φταίει.

Αν είναι εσωτερικός τότε μπορείς να βάλεις την εντολή που ανοίγει το δίσκο να εκτελείται στο παρασκήνιο στην εκκίνηση μαζί με το γραφικό περιβάλλον και θα δουλευει κανονικά.

-εγκατέστησα το legends. προσπαθώ να βρώ το αρχείο από το οποίο μπορώ να αλλάξω την ανάλυσή του (φανερό ή κρυφό) αλλά δε το βρίσκω πουθενά. ξέρει κανείς ποιό είναι το αρχείο που καθορίζει την ανάλυση αυτού του παιχνιδιού και πού βρίσκεται?

-υπάρχει κάποια συντόμευση που ενώ έχω ένα παιχνίδι σε fullscreen να το μεττρέπω, ενώ παίζω, σε window ή να το κάνω minimize ή με κάποιο τρόπο να αλλάζω workplace. όλα αυτά, επαναλαμβάνω, χωρίς να χρειαστεί να βγώ από το παιχνίδι.

Οι ρυθμίσεις όλων των προγραμμάτων βρίσκονται στο home και είναι μέσα σε κρυφούς φακέλους.

Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση κρυφών αρχείων.

Τα κρυφά αρχεία έχουν μπροστά τους μια τελεία ( . ) !!!

βρήκα το αρχείο που ρυθμίζει την ανάλυση, είναι το console.log στο ~/.legends. σε αυτό το αρχείο υπάρχει τρείς φορές σε τρία διαφορετικά σημεία αυτή η ακολουθία:

κωδικας:

>
Activating the OpenGL display device...

Setting screen mode to 800x600x32 (fs)...

OpenGL Attributes:

DoubleBuffer: 1

BufferSize: 32, DepthSize: 24, StencilSize: 0

Red: 8, Green: 8, Blue: 8, Alpha: 0

Accum Red: 16, Green: 16, Blue: 16, Alpha: 16

OpenGL driver information:

Vendor: NVIDIA Corporation

Renderer: GeForce 7600 GT/PCI/SSE2

Version: 2.1.2 NVIDIA 169.12

OpenGL Init: Enabled Extensions

ARB_multitexture (Max Texture Units: 4)

EXT_compiled_vertex_array

NV_vertex_array_range

EXT_texture_env_combine

EXT_packed_pixels

EXT_fog_coord

ARB_texture_compression

EXT_texture_compression_s3tc

(ARB|EXT)_texture_env_add

EXT_texture_filter_anisotropic (Max anisotropy: 16.000000)

OpenGL Init: Disabled Extensions

EXT_paletted_texture

3DFX_texture_compression_FXT1

WGL_EXT_swap_control

εγώ αλλάζω και τις τρείς φορές την ανάλυση και κάνω save. πάω να μπώ στο παιχνίδι και μου ξαναπετάγεται το μήνυμα με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω ρεσταρτ το server. όταν ξαναμπαίνω στο αρχείο βλέπω ότι στην τελευταία ακολουθία η ανάλυση έχει ξαναλλάξει σε 800χ600 ενώ στις δύο πτοηγούμενες φορές μένει 1280χ1024. αυτό γίνεται όσες φορές και να το αλλάξω. πώς γίνεται να αλλάζει μόνο του τη στιγμή που από μόνος μου το αλλάζω?

Δώσε σε τερματικό

ls -l ~/.legends

και πόσταρε να δούμε και εμείς τι υπάρχει μέσα.

Αυτό που βρήκες εσύ μάλλον είναι απλά ένα log file.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...