Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μπορει να στειλε αρχεια word μεσω του υπολογιστη μου και της adsl σε καποιο μηχανημα fax. Αντι δηλαδη να γραψω το κειμενο στο word, να το εκτυπωσω και να παω στο fax να το στειλω, να μπορω μολις το τελειωσω στο word να το στειλω κατευθειαν στον τηλεφωνικο αριθμο που θα μου εχουν δωσει . Και φυσικα να συνεργαζεται με την adsl μου.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Με το Winfax της Symantec μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις αλλά για να στείλεις fax χρειάζεσαι ένα αναλογικό modem γιατί η γραμμή adsl και τα adsl modems δεν υποστηρίζουν αποστολή και λήψη fax. Αν είσαι over pstn μπορείς κάλιστα να στείλεις/λάβεις με ένα απλό 56k modem πάνω σ'ένα φίλτρο. Αν είσαι over isdn μόνο με κάποιο isdn ΤΑ που να υποστηρίζει drivers CAPI 2.0 Υποτίθεται ότι τα USB netmod υποστηρίζουν CAPI 2.0 αλλά δεν είναι 100% συμβατοί και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Δλδ για να καταλάβω και εγώ που ενδιαφέρομαι να στείλω φαχ με αυτόν τον τρόπο

έχω pstn γραμμή δλδ από την πρίζα του οτε στο ρουτερ και μετά με εθερνετ καλώδιο στο κομπιούτερ

το μοντεμακι που λες που το βάζουμε?

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή δεν βλέπω φως και για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Θέλω βοήθεια. Εγκατέστησα στον υπολογιστή το winfax pro αλλά αν θεωρητικά έχω κάνει καλά τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να στείλω. Υπάρχει κανείς που να το έχει δουλέψει να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω και γενικά τι παίζει γιατί μου 'βαλε το καλό μου αφεντικό να στείλω 70 φαξ  και θέλω να το κάνω με αυτόν τον γρήγορο και ανέξοδο τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...