dimitris2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 γεια σας παιδιά, επειδή χθες το πληκτρολόγιο μου τα τσουξε λίγο παραπάνω σταμάτησαν να λειτουργούν τα control (ctrl) γίνεται κάποιες συντομεύσεις όπως το control+c,v να αλλαχθούν και να μπουν πχ στο alt?
varemarious Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 μέσω των windows δεν γνωρίζω....αλλά αν το πληκτρολόγιο έχει συντομεύσεις τότε μπορείς να προγραμματίσεις δικά σου hotkeys αλλά και πάλι με επιφύλαξη δεν ξέρω αν μπορείς να τα καταφέρεις...(για την συγκεκριμένη συντόμευση) πάντως η σίγουρη λύση είναι ένα νέο πληκτρολόγιο
dimitris2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ευχαριστω αλλα μετα απο ενα καλο στεγνωμα φαινεται οτι λυθηκε το προβλημα ελπιζω οριστικα...αλλιως θα δοκιμασω το παραπανω
varemarious Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 τώρα εφόσον ξέρεις τι το πείραξε μην το ξαναποτίσεις απο το ίδιο
aghahowa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 δοκίμασε και Ctrl + Insert για την αντιγραφή και Shift + Insert για την επικόλληση. εμένα με βολεύουν καλήτερα...
CensoredX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 καλη μαγκια αυτη με το insert τρωει και το δικο μου πληκτρολογιο κατι σκαλωματα ωρες ωρες οποτε θα χρησιμευσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.