Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με explorer και παραθυρα

stemac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω Windows Xp SP2, ξαφνικα πριν λιγο καιρο αρχισε να κανει τα εξης σε τυχαιες στιγμες ( μπορει να το κανει μια μερα και μετα να περασουν 4-5 η και περισσοτερες)

Αρχικα εξαφανιζοταν το αριστερα μπλε κομματι στα παραθυρα αλλα υστερα το προβλημα μεγαλωσε. Τωρα δε με αφηνει να μπω σε φακελους, η ουτε καν στους σκληρους δλδ μολις μπω στο my computer πιο μεσα δε με αφηνει να παω ( ακουγεται access denied ), δε δειχνει τι εχει μεσα κτλπ, η freezarei ο explorer.

Επισης οταν το κανει αυτο σε ενα φακελο υπαρχει περιπτωση να μη με αφηνει να κανω οτιδηποτε (οχι μονο στο συγκεκριμενο φακελο αλλα παντου, δλδ οτι και να πατησω το αγνοει, ακομα και short cuts, mouse clicks, keyboard shortcut buttons. Το αστειο ειναι οτι αμα κλεισω το παραθυρο που φαινεται οτι κανει το προβλημα, ξε κολλαει. End process στον explorer αντι να τον ξανανοιξει μετα απο λιγο, απλως μενει ....

Anti adware/mal/spy και anti virus full scan κανει το pc καθε μερα, degragments ναι, registry cleanup ναι, scan τους σκληρους με software της WD για τα παντα + bad sectors, οτι δλδ μπορουσα να σκεφτω.

Aμα εχω firefox η msn ανοιχτα λειτουργουν κανονικα, αλλα αμα δε κλεισω το msn δε ξεκολλαει, o firefox δεν το ενοχλει... ( irony anyone? )

Επισης ορισμενες φορες δε μπορω να φτιαξω νεους φακελους, txts, documents, ακομα και αν προγραμμα το κανει, τρωει error. πχ paint βγαζει failed to open document.

Αμα το ξαναπαθει και μπορεσω να ανοιξω camstudio θα ανεβασω και video ...

παραδειγματα:

xgvfglmszj.jpg

ακραια περιπτωση

yowxyuqfxv.jpg

task manager...

wkwvwmdfkh.jpg

απλη περιπτωση, θα μπορουσε να λειπει το πλαινο, να μη κανουν respond οι φακελοι, η και να λειπει και το πανω κομματι ( με το back, search, folders)

restart η ακομα και log off, το φτιαχνει ( το pc μενει 24 /7 ανοιχτο και κανω reboot για τη ram καθε μερικες μερες αναλογα το τι κανω. Θερμοκρασια καλη, οι σκληροι σε φορτο στους 34/36/45.)

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει αλλά δεν χάνεις τίποτα.

Τρέξε ένα sfc /scannow από command prompt έχοντας από κοντά το CD των XP.

Δημοσ.
Δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει αλλά δεν χάνεις τίποτα.

Τρέξε ένα sfc /scannow από command prompt έχοντας από κοντά το CD των XP.

εχμ αν το cd των windows ειναι ολιγον ... εχμ ας πουμε δεν συμβαλλει στα κερδη της microsoft..

ακυρο και αυτο, καταλαβα οτι η εντολη ηταν ολη μαζι, το cd το θεωρει μια χαρα και scannarei.

To κανα, δεν ημουν μπροστα οταν τελειωσε αλλα αφου δεν υπηρχε παραθυρο υποθετω οτι δεν υπηρχε πειραγμενο αρχειο. Παντως thx antonI

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...