Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Ιστοσελίδας

dermitzos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή υποστηρίζει κάποιος ότι είναι καλό ο οποιοσδήποτε έχει μια επιχείρηση να κάτσει να φτιάξει ένα site μόνος του για να προβάλει την επιχείρηση του στο internet, παρά να ζητήσει μια γνώμη κάπου επαγγελματία ;

Η ιστοσελίδα είναι ο καθρέφτης της επιχείρησης μας. Αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό τι να πω

Θα συμφωνίσω μαζί σου φίλε μου, αλλά εσύ ως επαγγελματίας, δε θα έπρεπε να προωθήσεις αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν και όχι να αρχίσεις να κάνεις διαφημίσεις για την εταιρία σου στην υπογραφή σου θέλοντας να αποκτήσεις κέρδος?

Τι νομίζεις?:X

σαν επαγγελματίας ο άνθρωπος δεν είναι υποχρεωμένος να κάτσει να κάνει μαθήματα στον καθένα για το πώς να φτιάξει μια ιστοσελίδα.

Είναι υποχρεωμένος όμως να τον συμβουλέψει να στραφεί σε κάποιον επαγγελματία, μιας και είναι φανερό ότι ο φίλος μας δε θέλει να φτιάξει μια προσωπική ιστοσελίδα, αλά μια ιστοσελίδα που θα προβάλει το ξενοδοχείο του με σκοπό να προσελκύσει μελλοντικούς πελάτες .

Αν τη φτιάξει μόνος του και δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δε θα σκεφτεί ότι έκανε κάτι λάθος, αλά το πιθανότερο που θα σκεφτεί είναι ότι το ιντερνέτ δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος προβολής και προώθησης την επιχείρησης του

Δημοσ.
Άνοιξε άλλο θέμα και ρωτα εκεί, εδώ συζητάμε για ιστοσελίδες.

Και κάτι άλλο φιλικό και προσωπική μου άποψη,

με τον τρόπο που απαντάς δείχνεις ποσο πολύ απεγνωσμένος είσαι με την δουλειά σου :-)

Μου φαίνεται ότι δεν έπιασες το νόημα των όσων γράφω παραπάνω. Ή αυτό ή αρέσκεσαι στο να βγάζεις βιαστικά και ατυχή συμπεράσματα.

Θα συμφωνίσω μαζί σου φίλε μου, αλλά εσύ ως επαγγελματίας, δε θα έπρεπε να προωθήσεις αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν και όχι να αρχίσεις να κάνεις διαφημίσεις για την εταιρία σου στην υπογραφή σου θέλοντας να αποκτήσεις κέρδος?

Τι νομίζεις?:X

Αν ανατρέξεις σε παλαιότερα posts μου θα δεις ότι έχω βοηθήσει μέλη με διάφορες συμβουλές ή tips και όπως είπα και παραπάνω "Τέλος πάντων, καλό είναι να έχουμε θέληση για μάθηση και δεν πάω να κόψω τα φτερά όσων θέλουν, μάλιστα όποιος θέλει συμβουλές εγώ και πολλοί άλλοι θα βοηθήσουμε, απλά μην απλουστεύουμε τόσο το επάγγελμα του web designer & web developer".

Δεν με πειράζει που κάποιος προσπαθεί να μάθει κάτι, ίσα-ίσα! Με ενοχλεί όμως που έχουμε φτάσει να θεωρούμε ότι ένας ολόκληρος κλάδος επαγγελματιών έχουν γνώσεις τόσες που αρκεί να διαβάσεις 2-3 tutorials και να κατεβάσεις κανα-δυο scripts/cms κλπ και voila! είμαστε όλοι web developers!

Αν ήθελα να διαφημίσω την εταιρία μου θα έκανα καθημερινά 50 posts και θα έστελνα σε όλους pm με προσφορά για κατασκευή ιστοσελίδας αντί για απάντηση μέσα στο forum. Αν το post μου αποσκοπούσε στο κέρδος τότε θα είχα επικοινωνήσει μαζί σου με pm για να σε "ψαρέψω", πράγμα που μπορείς να πεις από μόνος σου αν έκανα ή όχι. Περιμένω λοιπόν τη συγγνώμη σου διότι με έθιξες με αυτό σου το σχόλιο προσωπικά.

Εγώ υπογράφω τα post μου έχοντας το link της ιστοσελίδας μου όπου μπορεί κανείς να βρει όλα μου τα στοιχεία, εσύ μπορείς να κρυφτείς πίσω από την ανωνυμία σου και να εξαπολύεις επίθεση χωρίς να σου ζητηθεί ποτέ να υποστείς τις όποιες συνέπειες μιας οποιασδήποτε μή καλόβουλης ενέργειας. Τα δήθεν λαυράκια και πονηρά σχόλια αλλού, πονηρίδη...

Και δεν είναι μονο αυτό.

Ένα μικρό παράδειγμα: Από το πορτοφόλιο της ht-webcreations.com επισκέφθηκα το aspropiato.gr και κάνοντας view source είδα ότι έχουν meta tags του στυλ <meta name="robots" content="index, follow" />

Είναι με την ιδέα δηλαδή ότι τα robots θα βρούν κάποιο text link και θα μπούν στο υπόλοιπο site που είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου σε flash.

Αν αυτό ονομάζεται επαγγελματισμός ε τότε έλεος :fear:

Το παίζεις διαβασμένος αλλά δυστυχώς δεν είσαι... Το site δεν είναι εξ ολοκλήρου σε flash αλλά σε php/mysql, εσύ στάθηκες μόνο στην αρχική σελίδα όμως. Δεν εμβάθυνες λίγο, είναι προφανές πόσο επιφανειακά βλέπεις κάποια πράγματα...

Δεν είμαι επαγγελματίας, χομπίστας είμαι και φτιάχνω σελίδες μόνο για την πάρτι μου. :-)

Αν πιστεύει ο δημιουργός της σελίδας ότι του παραβίασα τα copyright, να μου το πει και θα αφαιρέσω άμεσος τον κώδικα.

P.S. αν δημιούργησα κάποια ένταση απολογούμαι και δεν πρόκειται να συνεχίσω άλλο τον διαξιφισμό.

Ενδεχομένως να παραβίασες τα δικαιώματα του ιδιοκτήτη και κατόχου των εμπορικών σημάτων του εν λόγω website αλλά δε θα κάνω θέμα επ αυτού. Ούτε και χρειάζεται να απολογηθείς σε κανέναν, εγώ τουλάχιστον δε θεωρώ ότι χρειάζεται. Απλά, την επόμενη φορά που θελήσεις να μου κάνεις μια παρατήρηση να είσαι πιο προσεκτικός γιατί τελικά κάνεις κακό σε σένα και όχι σε μένα.

Δημοσ.

καποιος moderator να βαλει μια ταξη εδω

το insomnia δεν ειναι ουτε για διαμαχες ουτε για διαφημιση

παρα μονο για συζητηση και για να δινονται συμβουλες και βοηθεια σε αυτους που θελουν

απο δω και μπρος στειλτε μοναχα αν μπορειτε να βοηθησετε

φιλε dermitzos το joomla ειναι πολυ καλο εργαλειο και χωρις πολλες γνωσεις κατι μπορει να καταφερεις

αλλα αν μπορεσεις και κατσεις να ασχοληθεις να διαβασεις και να πειραματιστεις θα κανεις καλυτερη δουλεια και απο επαγγελματια

αλλα θα παρει περισσοτερο χρονο

θα προσθεσεις ομως και ενα skill στο βιογραφικο σου

α και αυτα σκοπευω να κανω και γω τωρα το καλοκαιρι (να μαθω joomla καλυτερα και απο "επαγγελματια")

Δημοσ.

Ναι έτσι είναι. Και εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω. Θα μάθω να οδηγάω καλά και θα γίνω καλύτερος και από τους επαγγελματίες οδηγούς ράλι .

να τώρα το καλοκαίρι θα πάω και θα τρέχω στα λιμανάκια και με μετά θα γίνω πρωταθλητής στο nascar.

Σοβαρότητα 0 :-(

Δημοσ.

Υπάρχουν ώμος και πολλές εταιρείες που κοιτάν να στα αρπάξουν και σου φτιάχνουν σιτε με κοπι παστε.Αφου ουτε μετα ταγκσ δεν σου βάζουν ουτε λέξεις κατάλληλες ψάχνουν κλπ.Ασε που βλέπω κατι τιμες που τις μπερδεύω με το τηλέφωνο της εταιρείας.:lol:

Αντε και το έφτιαξες το σίτε που δεν είναι και τίποτα επιστήμη μετα πως ανεβαίνει στο ιντεξινκ των μηχανών αναζήτησης? Η θα πληρώνεις σε διαφημιστική για κάθε κλικ που θα σου κάνουν?

Συμπέρασμα πόσα θες να ξοδέψεις πρέπει να ξέρεις πρώτα για την κατασκευή και μετά για την διαφήμιση και μετά ξεκινάς

Δημοσ.

Όταν υπάρχει θέληση παιδιά όλα γίνονται.... Ακόμα και κάτι αδύνατο προς εσένα άμα θέλεις πραγματικά να το κάνεις και το επιδιώξεις θα το επιτύχεις....

Δημοσ.

Είπε κανείς το αντίθετο; Αλλά όταν μιλάμε για μια δουλειά , δε μπορείς να κάνεις τα πειράματα σου και να μάθεις πάνω στους άλλους. Φτιάξε μια προσωπική σελίδα κάνε 1002 πράγματα στο pc σου, διάβασε μάθε και μετά φτιάξε και κάτι για κάποιον πελάτη. Και αν είσαι καλός πάρε και 1000 πελάτες no problem .

Αλλά αν δε ξέρεις καν πως να αρχίσεις και αναλαμβάνεις μια δουλειά 100% δε θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μετά θα λέει ο άλλος πήγα εκεί μου ζήτησαν τόσα και τελικά μου φτιάξατε αυτή τη μαλακια, και άντε μετά εσύ να εξηγήσεις στον άλλον πως είναι τα πράγματα.

Δεν ανησυχούμε μη μας φάτε τους πελάτες όπως άφησε να εννοηθεί κάποιος πιο πάνω. Ανησυχούμε για τα σκουπίδια που βλέπουμε. Τόσο απλά B)

Δημοσ.

Συμφωνω 100% με τον VitamineQ το προβλημα δεν ειναι οτι χανουμε πελατες αλλα οτι στα ματια των πελατων μετα γινομαστε ενα επαγγελματιες-ερασιτεχνες και βγαινουν και τραγικες δουλειες προς τα εξω.Δεν ασχολουμαι με web αλλα ειμαι απο συγγενικο χωρο (γραφιστας) οπου ο καθενας μαθαινει σε ενα απογευμα τα προγραματα και μετα πουλαει λογοτυπα,καρτες,ιστιοσελιδες,τσιγαρα,σπορια...

χωρις παρεξηγηση αν σε ενδιαφερει ο χωρος θα πρεπει να διαβασεις καποια πραγματα περα απο τα τεχνικα σχετικα με συνθεση,χρωματα κτλ που οι περισοτεροι αγνοουν στο internet.

παντα φιλικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...